2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ay bende matta o kadar zorlanmaya başladım ki anlatamam
of bırakasım geliyor

sadece tarih ve coğrafya ve vat. mı çalışşam acaba

çok yoruldum
ben önlisans tan gireceğim

daha 5,5 ay kadar var
ona güvenerek biraz rahatım

Bende calisamiycam ya komşum kahve icmeye gelecekmiş tanimiyorumda bizim sitedenmis eşi askeri personelimis eşiyle esim tanışıyormuş servisten artık aksam çalışırım ben

Bende calisamiycam ya komşum kahve icmeye gelecekmiş tanimiyorumda bizim sitedenmis eşi askeri personelimis eşiyle esim tanışıyormuş servisten artık aksam çalışırım ben

seni bu havalar değil bu komşular mafetti okyonus
bende yapıcam şimdi kahvemi bol köpüklü oh

seni bu havalar değil bu komşular mafetti okyonus
bende yapıcam şimdi kahvemi bol köpüklü oh

Evet ya sabah geldi musaitsen öğleden sonra gelmek istiyorum dedi bende gel musaitim dedim Zor valla bu komşularda sardı banaTarihte 3 konum var coğrafya ve vatandaşlık var yavaş yavaş calisicam artık turkceyede sınır oluyorum çok yanlışım cikiyor

canım ben yapıyom nasılsa diyosun ondan bende mattan yanlış çıkartıyorum hep işlem hatası bildiğimiz için böle oluyo bozma moralini

canım ben yapıyom nasılsa diyosun ondan bende mattan yanlış çıkartıyorum hep işlem hatası bildiğimiz için böle oluyo bozma moralini

Ya bide cozerken dedim nekadar kolay diye bir baktım cevaplara felaket Acaba diyorum başka denemenin cevaplarinami bakiyorum

Sedulu sobeledim seniNapiyosun KPSS çalısmaların nasıl gidiyor

Kızlar ben şuan çalışıyorum da Kpss başvurusunu yapabılmek ıcın vaktım yok. Benım yerıme baskası osym merkezıne gıdıp basvuru yapabılır mı yoksa bızzat mı yapmamız gerek?

selam kızlar bende kahvemi yaptım keyif yapıyorum şimdi

Kızlar ben şuan çalışıyorum da Kpss başvurusunu yapabılmek ıcın vaktım yok. Benım yerıme baskası osym merkezıne gıdıp basvuru yapabılır mı yoksa bızzat mı yapmamız gerek?

parayı yatırabilir ama başvuruyu yapamaz.tabi daha önce sınava girdiysen (ösym nin yaptığı sınavlar 2 sene öncesine kadar) gitmeden netten başvuru yapabiliyosun.bu arada parayıda netten yatırabilirsin istersen
başvuru klavuzuda yine nette vardır başvuru merkezlerinden alınmıcak.

9-18 nisan 2012 başvuru tarihleri 2012 lisans kpss içindir kızlar bu arada

sedulu avatrarı değiştirdin alışamadım daha
ohhhh iyi keyifler canım

değişiklik olsun dedim bakma bende alışamadım daha
keyifler iyi ya
tarih konularının bitmesine az kaldı benim şu bi iki hafta içinde coğrafyaya başlarım umarım.
senin nasıl gidiyor. çeyiz topiği açmışsın hayırlı olsun

ben tarihin daha başlarındayım valla
ya açtım arada bakıyorum bana gaz veriyo orsaı
saol canım

ekle bakalım çeyizlerini görelim bizde

ben eşimide sokacağım bu yı l sınava

ay onunda kazanmasını çok istiyorum

3 yılda bir şehir değiştiriyoru z

artık bir yerimi z yurdumuz olsun

nerde iş bulursa ordayız

üniv mezunu

atamalar kaç puanla yapılıyor onlarda

acaba bir aralık varmı

hangi bölüm mezunu
aslında şu var hangi bölüm olursa olsun atamalar iyice zorlaştı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…