2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

oky elektrik gitti geldimmmmmmmmmmmm . . . :2:

evet okymmmmmmmmmmmm ben konutların ısınması demiştim . . . demek ki konutların ısınılmasında bile kullanılıyor sıcak sular . . .

zımpara cnm

cevap krommus canım ege bolgesınde bırcık maden cıkarılmaktadır.ege bolgesı mermer tuz lınyıt cıva ve zımpara tası (M.u.T.L.u.C.a.Z) cıkarımında ulkemızde bırıncı sıradadır.

cevap krommus canım ege bolgesınde bırcık maden cıkarılmaktadır.ege bolgesı mermer tuz lınyıt cıva ve zımpara tası (M.u.T.L.u.C.a.Z) cıkarımında ulkemızde bırıncı sıradadır.

hadi ya benim kitap zımpara taşının z sinden bahsetmemiş görüyo musun ?​

boyle degısık sorular goruyoruz ıyı oluyoraz oncekı soru neden 3 sırada demıskı ılk sırada marmara var 2. sırada hangı bolge var pekı acıkalam yapmısmı kıtap :26:

boyle degısık sorular goruyoruz ıyı oluyoraz oncekı soru neden 3 sırada demıskı ılk sırada marmara var 2. sırada hangı bolge var pekı acıkalam yapmısmı kıtap :26:

devam

aşağıdakilerden hangisinin ege bölgesinde benzeri yoktur ?

doğuanadolu bölgesindeki jeotermal kaynakların
akdeniz bölgesindeki karstik şekillerin
içanadolu bölgesindeki şekerpancarı gibi tarım ürünlerinin
marmara bölgesindeki deniz turizminin
akdeniz bölgesindeki dalmaçya kıyı tipi kıyıların​

bak burada tartıştık ya kesin unutmayız bunu.ee bn benim kitabı napim şimdi:) yolcam sayfalarını:)

evet cnm kesinlikle unutmayız . . . sende soru eklesene varsa elinde . . .
2. sırada içanadolu cnm Ankara fln var ya . . .​

akdenız bolgesındekı dalmacya kıyı tıpı kıyılarının dıyorum ben :26:

Allah sizden razı olsun internette takılıyorum diye üzülüyordum ama şimdi hem ders hemde int takılma :)
e mi ege de enine kıyı tipi var diye hatırlıyorum

cografı kosulları goz onune alınırsa asagıdakılerden hangısı ege bolgesının ozellıklerınden bırı degıldır?
kırık hatların fazla olması
kıyıda delta ovalarının bulunması
platoların genıs yer kaplaması
tarımsal verımın yuksek olması
termık santrallerın fazla olması

ege kıyılarının karadeniz ve akdeniz bölgesine göre daha az yağış almasının en önemli nedeni aşağıdakilerden hangisidir

sıcak hava kütlelri
dağların kıyıya göre konumu
buharlaşma
yükseltinin azlığı
ertezyen rüzgarlarının etkisi​

platoların genıs yer kaplaması mı ?

akdenız bolgesındekı dalmacya kıyı tıpı kıyılarının dıyorum ben :26:

Allah sizden razı olsun internette takılıyorum diye üzülüyordum ama şimdi hem ders hemde int takılma :)
e mi ege de enine kıyı tipi var diye hatırlıyorum

senden de cnm bildiniz kızlar tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr . . .

platolar mı cnm ?

dağların kıyıya göre konumu

dağların kıyıya gore konumumu canım cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…