Gökçeada diyorum canım![]()
evet okymmm gökçeada marmara denizinin içinde değil . . .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru okymmmmmmm
şunu görmedin galiba cnm ?
aşağıdaki yarımadalardan hangisi ada iken sonradan yarımadaya dönüşmüştür ?
gelibolu
biga
armutlu
çatalca
kapıdağ
Kapıdag mı bu sorudan hiç emin değilim![]()
güzel bir soru buldum :
mermer
volfram
bor
doğalgaz
yukarıda verilen madenlerin çıkarıldığı aşağıdaki merekzler eşleştirildiğinde hangi merkez dışta kalır?
a marmara adası
b çan
c susurluk
d uludağ
e hamitabat
Çan diyorum![]()
evvet okym volfram uludağda zaten demiştin diğreleri bor susurluk
hamit doğalgaz mermer marmara adasında mı çıkıyo okymmmmmmmmm :26::26:
Evet canım Marmara adasından çıkıyor ayrıca Balıkesir Bursa bileciktende çıkıyor.insaat sektöründe kullanılıyor.bu arada yarınki çalışacağımız bölge hangisi olcak?
hmmmmmmm cnm anladım benim kaynağım bahsetmemiş bak bundan teşekkürler okym . . .
cnmcm yarın karıştırmamak adına genel tekrar yapalım mı akdeniz marmara ve ege yi ne dersin okym . . . soru çözelim yine bol bol pekiştirelim bu 3 bölgeyi . . . ard arda gidersek karıştırmaktan korkuyorum cnm sindire sindire yol alalım bol soruyla . . kritik ve karşılaştırmalarla . . .
DÜNYA revervunun büyük bölümüne Türkiye nin sahip olduğu ve en çok marmara bölgesinde çıkartılan maden aşağıdakilerden hangisinde doğru olarak verilmiştir ?
civa
bor
linyit
bakır
demir
Marmarami canımokym bu soruyu görmemişsin :2:
bu da oldukça çeldirici bir soru okym bak . . .
aşağıdaki göllerden hangisi marmara bölgesinde bulunmaz ?
ulubat
sapanca
marmara
manyas
durusu (terkos)
cevap bor mü canım? Yarın tekrar yapalım ozaman canım Cumartesi gecede tarih soru cevap yapalimmi yine 9 da başlarız
olur okym yarın elinde ne kadar akdeniz ege ve marmara sorusu varsa bitir cnm bende öle yapıcam . . .
takıldıklarımızı yazarız buradan paylaşırız cnmcm . . .
cumratesi denemem var okymmmm . . . dershanede ders yapmazsak yapalım tabi ki harika olur . yani cumartesi giremezsem bil ki dershanede dersim olduğundandır cnmcm. . . ama hafta için mütemadiyen müsait
yarın bi de anneler günü hediyesi bakıcam yorgunluk olucak . . . kararda verebilmiş değilim henüz
bor doğru cnmcm . . .:118::118::118:
süpersin cnm . . .
Tama canım ben yarın bir deneme çözücem biraz tarih tekrarı yapicam sonra coğrafyadan 3 bölgeyi kitaplardan tararim değişik sorulari not ederim aksam karışık çözeriz ozaman burda olursan Cumartesi Günü'de tarih çözeriz olmadı başka gunü ayarlarız şimdilik planımız Cumartesi olsun
Coğrafyayı ful yapicaz ins. Topikce![]()