2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

E ve D kızlar . . . nufus doğu karadenizde dağların uzanışı ve arazi yapısından dolayı kıyıya toplanmıştır . . . diğer seçeneklerde ise iş imkanları ile alakalı . . .

E ve D kızlar . . . nufus doğu karadenizde dağların uzanışı ve arazi yapısından dolayı kıyıya toplanmıştır . . . diğer seçeneklerde ise iş imkanları ile alakalı . . .

sabun cevaplar ne

sabun cevaplar ne

sabun cevaplar ne

ben karadeniz okuyunca nolcak benim bu halim ya :2:

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvv kaç sefer gitmiş . . .

bi güzel soru daha kızlar . . .

türkiye de yürütülen hayvancılık faaliyetlerine ait aşağıda verilen özellikleredn hangisi yanlıştır?

a orman alanlarına verdiği zarardan dolayı kıl keçisi yetiştiriciliği sınırlandırılmıştır
b yem üretiminin yetersizliği hayvancılık faaliyetlerinde maliyetleri artırmıştır
c yaz mevsiminde yağış alan yörelerde ahır hayvancılığı yaygındır
d pazara yakın bölgelerde kümes haycancılığı gerlişmiştir
e zangin bitki örtüsüne sahip alanlarda arıcılık yapılmaktadır

b diyorum...tabi d şıkkının yüklemi gerilemiştir ise cvp onu diyorum

c dedim gitti

ay nasıl c sabun? yağış alan yerlerde ahır hayvncılığı gelişmiştir diye biliyordum..daha bugn çalşştım sözde

ahır hayvancılığında yapay yem kullanılır
ama yağış alan yer merası iyi olan yer dir otlaklar boldur felan
ben öle dedim yani

ahır hayvancılığında yapay yem kullanılır
ama yağış alan yer merası iyi olan yer dir otlaklar boldur felan
ben öle dedim yani

ahır kapalı filan ya..mesken gibi düşün :) ondan su geçirmemesi için ahır hayvancılığı yaygındır diye düşünmüştüm :)

iyi geceler kızlar nasılsınız:)
maşallah azminizi kutluyorum sizin:)
aynen soru çözmeye devam siz herbiriniz kazanacaksınız inş inanıyorum ben:)
beni sorarsanız memurluğa alıştım hakkaten güzel içişleri gerçekten de en az maaş veren yer olsada memurluk güzelmiş
darısı hepinizin başına..hepinize iyi çalışmalar öptümmm:)

s.a kızlar.
nasılsınız
dün hfta sonuydu evdeydim.
çoğrafya sonrada mat sayı problemlerine geçtim
deneme çözeyim dedim.

türkçeden 30 sorudan 29 tane işaretledim
18 doğrum tek çıktı okdar üzüldümkü

anlatım bozuklarından yanlış yaptım. hadi orayı toparlasam anca 20 dgruya çıkarım. napcam ben.
bazen tüm emeklerm boşuna gitcekmiş diye düşünüyorum:S

ay nasıl c sabun? yağış alan yerlerde ahır hayvncılığı gelişmiştir diye biliyordum..daha bugn çalşştım sözde

bende yanlış cevapladım

ama yaz yağışı çok olunca mera hayvancılığı gelişir

ahır hayvancılığı besi ve süt hayvancıılığı olmuş oluyor o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…