- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
1 delta 2 terkos diye kaldı aklımda ama . . .:26:
evet canım dogru

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 delta 2 terkos diye kaldı aklımda ama . . .:26:
kızlar yardım edin...
soru bir
23ab1 beş basamaklı sayısının 6 ile bölümünden kalan x' tir.x'in alabileceği kaç farklı değer vardır? (cevap 3)
soru iki
ab iki basamaklı sayısının b-1'e bölümünden kalan a+1, bölüm 4 tür.bu bölme işlemini sağlayan iki basamaklı ab sayılarının toplamı kaçtır? (cevap 41)
soru üç
3'e 5'e ve 7'ye bölündüğünde sırasıyla 1,3 ve 5 kalanını veren 500'den küçük en büyük doğal sayının rakamları toplamı kaçtır? (cevap 15)
asagıdakılerden hangısı karstık kaynakların ozellıkleınden bırıdır?
Suları sıcaktır.
Volkanık arazıde yaygın olarak gorulur
sular basıncla yeryuzune cıkar.
Jeotermal enerjı uretımınde kullanılırlar.
Suları kırec acısından zengındır.
cnm bu da e akdeniz bölgesinden kaldı bu da aklımda . . .
benimde geliyo sorularım . . .![]()
mekanık çözülme, sıcaklık farklarının fazla oldugu alanlarda etkılı olan cozulme bıcımıdır.Asagıdakı alanlardan hangısınde mekanık cozulme daha fazladır?
rıze
zonguldak
trabzon
antalya
afyon
derınlıgı az olan gollerın mevsımler arasındakı yuz olcumu farkları fazladır.Asagıdakı gollerden hangısınde mevsımler arasındakı yuzolcumu farkı dıgerlerınden daha fazadır?
van golu
tuz golu
hazar golu
cıldır golu
egırdır golu
mekanık çözülme, sıcaklık farklarının fazla oldugu alanlarda etkılı olan cozulme bıcımıdır.Asagıdakı alanlardan hangısınde mekanık cozulme daha fazladır?
rıze
zonguldak
trabzon
antalya
afyon
cnm bu sorunun türkçesi sanırım buharlaşma en fazla nerededir eğridir akdenizde akdenizde buharlaşma fazla ama arazi de karstik yani yerin altına da ilerliyo sonra başka bi yerden çıkıyor su bilemedim ya tuz da olabilir hazar da doğuanadoluda cnm bunu biliyosan anlatabilir misin ? :26:
görmemişim okymmmm afyon cnm diğerleri kimyasal çözünme oluo çünkü nemli yerler vesselam . . .
göl sorusunu coğrafyacıya sorarım okym . . . enlem sorusuyla birlikte . . . buharlaşmanın en etkin olduğu alan olduğu için olabilir cnmcm . . .evet canım afyon olacakmıs cevap dıgerıne ben cıldır golu dedım cevap tuz goluymus neden anlamadım bende![]()
bugun turkce sorusu cozemedım cografya tekrarı yapıp 250 soru cozebılmısım geometrıdenyarın sabah 60 turkce sorusuyla baslıcam gune yarın bır bolgeyemı calısalım canım ?
göl sorusunu coğrafyacıya sorarım okym . . . enlem sorusuyla birlikte . . . buharlaşmanın en etkin olduğu alan olduğu için olabilir cnmcm . . .
250 soru geometriden süper okymmmmmm yarın karadenizden devam edelim ama duuuuuur şimdi benim sorularım gelio . . .
istanbul ve çanakkale boğazı ndaki akıntıların sürükledikleri malzemeleri kapıdağ adası ile kara arasında uzun yıllar biriktirmesiyle tombolo ada ismi verilen kapıdağ yarımadası oluşmuştur
bura göre aşağıdaki yarımadalardan hangisinin oluşumu kapıdağ yarımadası na benzer ?
a armutlu
b teke
c sinop
d çeşme
e biga
istanbul ve çanakkale boğazı ndaki akıntıların sürükledikleri malzemeleri kapıdağ adası ile kara arasında uzun yıllar biriktirmesiyle tombolo ada ismi verilen kapıdağ yarımadası oluşmuştur
bura göre aşağıdaki yarımadalardan hangisinin oluşumu kapıdağ yarımadası na benzer ?
a armutlu
b teke
c sinop
d çeşme
e biga