kızlar napyonuz bakalım
ben bitirmek üzereyim osmanlıyı soru çözücem şimdi
kızlar napyonuz bakalım
ben bitirmek üzereyim osmanlıyı soru çözücem şimdi
cicim hadi bakalım hayırlı olsun . . . ben bitirdim osmanlıyı ama illa ki her 20 soruluk testte 1 ya da 2 yanlışım çıkıyor ben anlamadım bu işten . . . sende de olacak mı böyle bir şey kuuim bak bakalım .
Ah guiet ben çok yoğurdum bugün sabah kalktım pazara gittim geldim bir poşet bezelyeyapicam ayikladim soka attım kıs için hazırlık yapiyorumSonra temizlik yaptım sildim supurdum esim tugayda kalıyor denetlemeleri var bu gece gelecekmiş kurabiye istedi orda atıştırmalik ona kurabiye yaptım saat 7 di isim bitti 40 türkce sorusu coZdum sonra doğusundaki bölgesine çalıştım Tarihten benim hala çok yanlışım çıkıyor yarın tekrar edicem gece sabunla soru çözücem sende katılırsın bize iyi oldu hadi bitirmen
inşallah çok çıkmaz yaznlışlar 29 tanemi ne yanlış yapmıştım gerçek sınavda
katılrıırm valla kızlar ama coğ ağustostan beri tekrar yapmamdım bildiğim kadrıyla çözerim
bu gece cografya cozucez yarın gece tarıh cografyadan bıldıklerıne katıl yrın tarıhte ful burdasın konuların yenı bıttı
inşallah çok çıkmaz yaznlışlar 29 tanemi ne yanlış yapmıştım gerçek sınavda
katılrıırm valla kızlar ama coğ ağustostan beri tekrar yapmamdım bildiğim kadrıyla çözerim
ay stres yaptım şimdiden
osmanlıya kadar bitti sadece valla
yarın erken kalkcam artık
anam bi tane daha benden varmış ya . . .kuetim benimde doğrularımdan çok yanlışım çıkmıştı 2010 sınavında ya . . . ama bu yıl öle olmicak . . .
yarım saate gelirim . . .
sızın sıanavada son haftayı saymassak 40 gun gıet heyecanlımısınbızım sınavada yarından ıtıbaren 120 gun kalıyor ben heyecana basladım hangı kıtabı bıtırsem hangını alayım dıye okadar cok alıpta cozmek ıstedıgım kıtap var kı 50 kıtap oldu daha 20 tane alırım rahat
guıet benı bugun kastamonudan aradılar kıtaplık ıcın 10 gun gecıkecekmıs hazıran sonunda gelır dedılerkastomudan gonerecekler herhalde
saol ya pskolojimi bozdun valla okyonus
her gören az kaldı sınava diyo valla stres yaptım iyice of
benimde bazı kitaplar duruyo daha
bu sene ben en fazla 15 yanlış diyorum o da en en en fazla
bu arada kızlar hesap yaptım gy 52 gk 40 netle 84 geliyo
türkiye maden çeşitliliği ve rezerv oranı oldukça yüksek bir ülkedir
aşağıda verilen bölümlerden hangisi türkiye de maden çeşitliliği ve rezerv zenginliği en fazla olduğu alana sahiptir ?
a yukarı murat van
b hakkari bölümü
c yukarı kızılırmak
d erzurum kars
e yukarı fırat
yukarı fırat mı canım cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?