2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar bu tür paylaşımlar yapıyor muydunuz bilmiyorum ama coğrafya için süper özet, kafa karıştırmadan en sade şekliyle konu anlatımı var elimde.
daha once paylaştıysanız kusura bakmayın.
coğrafyaya henüz başlamamıs arkadaslar için bence iyi bir özet
isteyen olursa özel mesaj atması yeterli

$Ekran Alıntısı.webp örnek ekran alıntısı bu şekilde

Son düzenleme:
kızlar bu tür paylaşımlar yapıyor muydunuz bilmiyorum ama coğrafya için süper özet, kafa karıştırmadan en sade şekliyle konu anlatımı var elimde.

Eki Görüntüle 294028 örnek ekran alıntısı bu şekilde

tatlım güzel paylaşım olmuş :46:
konu paylaşımı yapmadık ama bitirmeyen arkadaşlar vardır mutlaka :34:

ben öss ye hazırlanırken arkadaşlar soru getirirdi soruyu çözerdim 2dakkada ama allak bullak olurlardı :9:

gelirken :3: böyle. giderken:53: böyle . :9::9::9:

gerçektende :53: olunuyo ben anlamadım du bakalım başka çözen olucakmı :32:

Eki Görüntüle 294028 örnek ekran alıntısı bu şekilde

kim istemez ki :21:

tatlım güzel paylaşım olmuş :46:
konu paylaşımı yapmadık ama bitirmeyen arkadaşlar vardır mutlaka :34:

gerçektende :53: olunuyo ben anlamadım du bakalım başka çözen olucakmı :32:

tamam bak şöyle anlatayım. hepsinden almak zorunda değilsin ya. sen en bşta 30a eşitleyebilmek için a'dan 8 d'den 6 alıyorsun onlar tamam. 14tane aldın

geriye b'yle c kaldı. b'ye 6ekle c'ye 8. bak onlarda 30 oldu. yani hepsi 30 oldu. 14 aldık 14 ekledik hepsini eşitledik
:34:

şimdi var mı bi fark. :18:

tamam bak şöyle anlatayım. hepsinden almak zorunda değilsin ya. sen en bşta 30a eşitleyebilmek için a'dan 8 d'den 6 alıyorsun onlar tamam. 14tane aldın

geriye b'yle c kaldı. b'ye 6ekle c'ye 8. bak onlarda 30 oldu. yani hepsi 30 oldu. 14 aldık 14 ekledik hepsini eşitledik
:34:

şimdi var mı bi fark. :18:

tamam anladım şimdi.ben toplam olarak düşünmüyorum hepsinden bişey almaya çalıştım :17:

matematiğin bi eğlencesi varda o tarihe hiç çalışamıyrm ben :44:

benimde kitabı açasım gelmiyor açıyorum kapatıyorum :25:bu akşam nasipse çalışıcm ama :31:şimdi ne çalışsam ki :26:eşimde izne ayrılck 10gün izmir bursa gezicez çalışamıycam ben yaa üzüldüm:14:

hoşbulduk cnm nasılsın:3:konu çalışıcam türkçemi matmı çalışsam karar veremedim akşamda tarih coğrafyaya başlıycam sen şimdi ne çalışayım dün türkçe çalıştım :32:

iyiyim tatlım valla sayıların arasında kayboluyos işte :9:ben 1 saat daha mat çalışcam sonra alana bakıcam biraz akşam tekrar mata devam :32:
matematiğin bi eğlencesi varda o tarihe hiç çalışamıyrm ben :44:

ay tarih diyim neşemizi kaçırma şimdi :9::9::9:

benimde kitabı açasım gelmiyor açıyorum kapatıyorum :25:bu akşam nasipse çalışıcm ama :31:şimdi ne çalışsam ki :26:eşimde izne ayrılck 10gün izmir bursa gezicez çalışamıycam ben yaa üzüldüm:14:

o zman şimdiden çalışmaya başla vicdan azabı çekme şekerim :32::32::32:

bende en baş öyle yaptım. :52:

iyisin demi şimdi az önceki etki gitti :1:

iyiyim şekerim :7:

kızlar ben ders çalışıcm akşam gelirim yine bilemediklerimi paylaşırım :32:

değeri 1/4 olan kesrin payına 3,paydasına 4 ekleniyor.bu durumda yeni değer 1/2 oluyor.buna göre ilk durumdaki kesrin pay ve paydasıını toplamı kaçtır?
:9:

değeri 1/4 olan kesrin payına 3,paydasına 4 ekleniyor.bu durumda yeni değer 1/2 oluyor.buna göre ilk durumdaki kesrin pay ve paydasıını toplamı kaçtır?
:9:

cevap 5 canım

1/4' ü k/4k diye düşün k+3/4k+4=1/2 ordan içler dışlar yaptınmı k=1 oluo

pay=k
payda=4k
cevap 4+1=5

Back
X