- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
teşekkürler cnmcm . . .
okym sen bu kitapları bitirebiliyo musun cnm ? yoksa bitmeden mi alıyosun kitap ?
adilemirrrrrrrrrrrrrr sorunu sordum cnm sıcağı sıcağına toprak çeşitliliği ile ilgili olan sorunu cnm benim . . .
kayaç yapısı yer yapısı toprağın çeşitlenmesinden ziyade toprağın oluşumunda etkiliymiş cnm iklimde bu toprağın çeşitlenmesinde en etkili faktörmüş . . .
yani oluşumda yer yapısı çeşitlenmede ise iklim . . .
kızlar soru çözelim mi paylaşım yapalım . . .
Günaydın canım benim tarih ve türkce hemen hemen bütün kitaplarında bitti kimisinde coğrafya azıcık kaldı kimisinde mat geometriyi tam bitirmedim onlar duruyor bide anayasa onada yeni geçtim onlarda konular bitince biter kısmetse geçenlerde aldığın tarih türkce soru bankalarım yarm onlardanda hergün coZuyorum ama onlarda biter yakında bu yeni alacaklarımı tatile gidicez orda bitiricem digerleri yarım yarım götürmek istemiyorum bunları hem bastan sona çözer tekrar etmiş olurum sorularla mat coğrafya tarih türkce bitti benim anayasaya başladım bide geometri yarım sınava 2 ay onlarida bitiririm diye düşünüyorum bakalım sonra tekrar soru çözümü denemeye yüklenicim tamamen biten soru bankam yok anayasa ve geometri kısımları duruyor tüm dersler bitince onlarda bitticek Ama tek tek oan soru bankalarından türkcelerin hepsi bitti bir soru bankası var oda yarım coğrafyada yeni bitti diye bazı soru bankalarında var ondanda çözülecek yerler