2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

şimdi en baba soru geliyor
1-stavro ile dostluğum adana nın en güzel dönem lerinden biri olan çiçek dönemine uzanır
2- aynı mahallenin çıçuklarıydık biz
3-satvro ile necati ütüçüydü
4-ferdi ise daha rahattı ,babasının dükkanında sabun satardı
5-her birimiz bir kapıya mandal olmaya çalışıyorduk
bu parçadaki numaralanmış çümlelerin hangilerinde karşılaştırma söz konusudur
1,2
1,4
3,4
3,5
4,5

1 ve 4 diyorum canım eğer yanlış anlamadıysam soruyu.1 de yaşanan dönemler karşılaştırılıyor.4 te ferdiyle diğer kişiler :18:

1 ve 4 diyorum canım eğer yanlış anlamadıysam soruyu.1 de yaşanan dönemler karşılaştırılıyor.4 te ferdiyle diğer kişiler :18:

bak şimdi quit
ben soruya direk 3ve 4 e atladım
stavro necati ve ferdi karşılaştırılmış ama quin
ben hemen bunu gördüm
ama sen
soruyu doğru anladın
ben niye yanlış anladım
offf napcam ben pofffffffffffff:2:

ben kim 80 net kim
offfffffffff
eğer piyasadaki denemeleri çözersem netlerim idarelik
ama geçen 2010 önlisans denemesini çözdüm
tüm çalışmalarım yalan oldu yani
gerçek sınav olaydı bunca aylık çalışma boşa giderdi

Son düzenleme:
1-eğitim liderinin temel görevi ,eğitim kurummunu amacına ulaştırmaktır
2-önce bu amaclaları iyi kavramalı ,değerlendirmeli ve ekip çalışanlarına açıklayıp benimsetmelidir
3- kurumun yapısını kurmak ,iş bölümünü belirlimek de eğitim liderinin görevidir
4-kurumunn amaçları dooğrultusunda doğrultusunda kuralları oluştırmak ,yapması gereken işlerdendir
5-demokrratik bir lider olması için de karalara katılımı sağlamalı ve bunun için de iyi bir iletişim kurmalıdır
bu parçadaki numaralanmış çümlelerin hangileri" öneri "de bulunulmuştur
1,3
2,3
2,5
3,4
4,5

Son düzenleme:
bak şimdi quit
ben soruya direk 3ve 4 e atladım
stavro necati ve ferdi karşılaştırılmış ama quin
ben hemen bunu gördüm
ama sen
soruyu doğru anladın
ben niye yanlış anladım
offf napcam ben pofffffffffffff:2:

tatlım bende senin gibi düşüdüm o yüzden dedim yanlış olabilir diye.soruda hangileri arasında dememeiş hangilerinde demiş :34:

benim özellikle türkçem fena
onu toparlamaya çalışıyorum
nasıl olacaksa

tarih idare eder
ama hala dış politika ve atatürk ilke ve inkilapları bitmedi

vatandaşlık oldugu gibi duruyor

çoğrafya bitti çok şükür
ama soru bankalarında hala yanlışlar çıkıyor

matematik idarelik
ama şıklardan gidiyorum genelde
ve işlem hatası çok yapıyorum
sadece matematik için bana iki saat vermeliler ki sınav süresi bile zaten 2 saatt
ve bu yüzden matematik çok yapamayacağım ,sınav süresini düşünürsek

:24::24::24:

Son düzenleme:
1-eğitim liderinin temel görevi ,eğitim kurummunu amacına ulaştırmaktır
2-önce bu amaclaları iyi kavramalı ,değerlendirmeli ve ekip çalışanlarına açıklayıp benimsetmelidir
3- kurumun yapısını kurmak ,iş bölümünü belirlimek de eğitim liderinin görevidir
4-kurumunn amaçları dooğrultusunda doğrultusunda kuralları oluştırmak ,yapması gereken işlerdendir
5-demokrratik bir lider olması için de karalara katılımı sağlamalı ve bunun için de iyi bir iletişim kurmalıdır
bu parçadaki numaralanmış çümlelerin hangileri" öneri "de bulunulmuştur
1,3
2,3
2,5
3,4
4,5

2,5 canım çünkü 2 ve 5 te kişinin görüşleri var :34:

neee biri coğrafya mı dedi?e hadi o zaman herkes soruma toplansın:9:

29º Doğu boylamının geçtiği İstanbul'un yerel saati ile ulusal(ortak) saat arasındaki fark, aşağıdaki aylardan hangisinde daha fazladır?

ocak haziran şubat aralık mart

ne biçim sorudur bu ya...Tam baba soru resmen...biri açıklasın lütfn...ulusal saat nereyi alıyoruz bide... :23:

neee biri coğrafya mı dedi?e hadi o zaman herkes soruma toplansın:9:

29º Doğu boylamının geçtiği İstanbul'un yerel saati ile ulusal(ortak) saat arasındaki fark, aşağıdaki aylardan hangisinde daha fazladır?

ocak haziran şubat aralık mart

ne biçim sorudur bu ya...Tam baba soru resmen...biri açıklasın lütfn...ulusal saat nereyi alıyoruz bide... :23:

haziran mı canım

okimmmmmmmmmm . . . :16::16::16::16::16:

SAbuncum nasılsın tatlim:38:Çizelgeni gördüm heyecan yaptım ya 2 ay dusmusuz:52:Tatilimiz bir hafta sonra bitiyor anayasaya devam edicem daha anayasayı halledemedik yine soru gunü yapalım anayasa için uygun olduğun günlerde :6:

Günaydın hanımlar :31:Bugün ihtiyacın sınavına giricem bakalım nasil geçecek :27: şimdi biraz test çözücem :10:

merhaba kıslar bende kpss ye gırmek ıcın kayıt yaptırıyorum.ihtiyaç yayınlarının konu anlaımlı setini aldım ve tarıhten bısmıllah dedım bakalım hayırlsıı ben yaklasık 8 senedır hıc kıtap almadım elıme bana kpss konusunda yardımcı olabılırmısınız yonlenırme gıbı

Back
X