Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dua edin kızlar;(
Hep dua ediyorum canım Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin emeklerimizin karşılığını alırız ins.
Hep dua ediyorum canım Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin emeklerimizin karşılığını alırız ins.
kızlar günaydın
okyonuscum yazamadım ya giremiyorum nete moralim bozuk haftaya bugün sınavda olmuş olucam pskolojim bozuldu
bende deneem yapıcam bakalım ne çıkıcak:18:
Sizin sinavada az kaldı bizimde 2 buçuk ay kaldı bn bile panik olmaya başladımAllah yardımcın olsun canım ins. İstediğin sonucu alırsın
Ben gecen sınavda yetiştiremedim:18:Yarın bir sınava daha giricem bakalım
Evde 10 dk kalıyordu bile dershane sınavında bir baktım 20 dk kalmış benim daha 60 soru vardi
![]()
sınav yerleri açıklandıı daha siteye girerken bile elim ayağım titredi ya :18::18:
valla sonucun açıklanması değilde ben sınav anındaki heyecanımdan korkuyorum ya şimdiden elim ayağım titredi sınavda panik olmasam barii:18: ALLAH bize atanma heyecanı yaşatsın inşallahh yaşadığım heyecan atama heyecanı olsunsınav sonuçları açıklanırken nolucak peki aynı heyecan bendede oldu erres
maltepe yolları taştan
en son maltepede snava girdiğimde aö den mezun olmuştumbu seferde atanmak nasip olur inşallah![]()
valla sonucun açıklanması değilde ben sınav anındaki heyecanımdan korkuyorum ya şimdiden elim ayağım titredi sınavda panik olmasam barii:18: ALLAH bize atanma heyecanı yaşatsın inşallahh yaşadığım heyecan atama heyecanı olsunbenide liseye vermişler ne güzel kampüs dururken
![]()
lise candır da quitt tam yol kenarı artık hayırlısı bakalım ya.bu sene umudum yok zatende insan yinede çalıştığı için stres yapıyor bir şeyler olsun istiyorolsun olsun lise candır
sakin ol canım sınavda atandığını düüşün oldu bu iş![]()
lise candır da quitt tam yol kenarı artık hayırlısı bakalım ya.bu sene umudum yok zatende insan yinede çalıştığı için stres yapıyor bir şeyler olsun istiyor( akmasada damlasa bari bir yerlerden tutar .bak buradaki işkur 2010 da girmiş olup 70 almak şartıyla memur alıyor meslek danışmanı olarak bari barajı geçsem bu tür yerlerde şansımı denesem.artık her şeyin hayırlısı diyorum
![]()
umut fakiirin ekmeği quit napahkcanım ben nerelerde girdim böle sınav diyince aklıma ünv hazırlık sınavı geliyo valla bize hocalar gazeet götürün diyolardı okulun perdesi falan olmaz cama yapıştırısınız diye.ben sınavlara hep en gürültülü odada çalıştım dışarda çocukların sesi falan ondan alıştırdım kendmi
aynen ya 80 bile istemiyorum bende![]()
umut fakiirin ekmeği quit napahkaman şartlandırmıcam kendimi ölüm yok ya olcaksa olur ya oda belki başka kapının açılmasına sebep olur.bize bak hedefler düşmüş git gide
![]()
benim hedef baraj çünkü mat zayıf oyüzden sen barajı geçersin yine canım okdarda değilaynen eres ne bilim sen 70 diiiyince bende düşürdüm birden
galiba ben bankada kalıcam ya
2014 te beyimle gireriz artık![]()
benim hedef baraj çünkü mat zayıf oyüzden sen barajı geçersin yine canım okdarda değilya en azından ekstra mesleğin var quit devam ettirebilirsin sakaryadada başka iş olabilir diye çok ümitlenme burası küçük çünkü, tahtakaleye bile torpille giriyorsun
ee birazda şans tabi.sen beyine kavuştaa biran önce burada kimse açlıktan ölmez işte olumlu yanı o
![]()
tabii tecrübe şart ,hayırlısı bea.hangisi zorluysa onu çöz.son bir hafta kala geçmiş sorulara baksaydın quit .bende tarih tekrarını bitirdim .hakkımızda hayırlısı .kolay gelsin10 ten faklan daha yapsam 78 oluyo zaten
ya çok şükür var bide serdivanda yeni şube açılmış yeni şubelere bankada geçmek daha kolay
bakalım ya nolucak halimiz.en olmadı iş bulamadım yine dershaneye başlarım çalışmaya bende geçici olarak her işe girip çıktığım için tecrube var ondan değerlendirirler
haydi ben kaçar deneme çözücem yargımı ihtiyaçmı çöziyim sen söle onu çözücem![]()