yani bide iktisat bölümü çok puanda istemiyo ist 79 almıştı en son.diğer illerde daha farklıdır.tbai o kadarda düşmez denerim en azından
gel senide bankacı yapalım![]()
bankamı hiç düşünmedim canım ya aman öyle stresli işler beni bozar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani bide iktisat bölümü çok puanda istemiyo ist 79 almıştı en son.diğer illerde daha farklıdır.tbai o kadarda düşmez denerim en azından
gel senide bankacı yapalım![]()
bankamı hiç düşünmedim canım ya aman öyle stresli işler beni bozar.gecen bankaya gittim adamın teki tam 23. kez bankaya aynı şeyi sormaya geliyormuş kadın isyan etti amca bak saydım 23. kez geliyorsun işte sorduğu şey için bizimle ilgisi yok şuraya git diyor yok birde inanmıyorlar
![]()
öylemi diyorsunbence bi düşün
bak torpil işlemez ben kendimden bliyorum herşeyi hakkımla geçtim öle başladım inşallah ağustosta kadrolu olucam.ayda 10 defa gidiyon en az asgari ücretin biraz altı alıyosun![]()
öylemi diyorsunquit kanıma giriyorsun
inş olursun canım ya en azından bir mesleğin olmus olur ekstradan yavas yavas yükselrsn.ya ben bankalarda çalışanların güzl paralar aldığını sanırdım anam hiçte öyle değilmiş hani haftanın 5 günü gidenler askeri ücret alıyormuş
![]()
Evet benim eşimde subayÇalış canım ihmal etme derslerini nasip olursa sende evlendiğinde daha iyi anlarsın sürekli tayin oluyorlar özel sektör zor bizim için hem calışma saatleri hemde tatiller acısından esim sabah 8 aksam 5 çalışıyor ben özel sektordeyken en erken 7 de çıkıyordum
![]()
bunların hepsimi yanlışmış anlayamadım çünkü aralarında doğrular varda:26: 18 Mayıs 2012 Salı gününden burdaki günü büyük yazılacak bir tarihten bahsettiği için mesela pazartesi günü gelecektim derken küçük olmalı. kurulus isimlerinde örneğin tbbm ,dsi,tdk,tubitak ... bunları gibi birtakım kuruslus isimleri var bunlara ekler okunduğu şekilde gelir.örneğin tbmm'de yapılacak toplantı ertelndi. tbmm 'ne diyemeyiz.tdk'nın diyebiliriz tdk'un değil.özel isimlere gelen yapım ve çekim eklerine göre ayrılıyor kesme işaretiyle .çekim ekleri geldiiğinde ayrılırken yapım eki geldiğinde ayrılmaz.
tatlım tekrar baktım ilk puanı yazdığımdan beri tekrar inceledim soruları yanlış baktıklarım olmuş inşallah 72.63 gelicek puanım bakalım![]()
quiettttttttttt toplam kaç netin var ????????????
bende hesapladım o civarda geliyor hatırladığım kadarıyla 74 netim var.sınavı yetiştireceğim diye hep dikkatsizlikten gitmiş bi çok soru...çok moralim bozuk akşamdan beribu puanla hiç bişi olmaz sanırım.. millet hep 100 ün üstünde netten bahsediyor.. bi senedir sınavla yatıp kalkıyorum ama sıfıra sıfır elde var sıfır maalesef..
![]()
bende böyle olmaktan korkuyorum
inşallah iyi bir puan gelir size de ..
günaydın okuys
Gunaydin canım bende bu yıl sınavlar yatıp kalktım bende korkuyorum ne yalan soyleyim ya yetişmezse ya yapamassam:18:Allah yardımcımız olsun ben şimdi vatandaşlık calisicam sonra mat çözücem aksam üzeri tarih tekrarı yapıp tarih çözücem zamanda daralıyorbenim vatandaşlık yetişecek daha geometri calisicam türkceden dil bilgisi calisicam
![]()
ayyy ayy hiç düşünce yokken bi de kpss çıktı başıma ... bu yıl hem öss hem kpss hazırlanmam lazım. sebebine kısaca deyineyim. üniv 2. sınıftayım ama ortalama yapmak zor geldi öss ile başka şehire geçmek istiyorum. kpss ye de lsie mezunu olarak gireyim bi göreyim istiyorum . zor mu sorular kızlar yaa ben hiç bakmadım.
canım bende vatandaşlığa başladım
inşallah başarırız vatandaşlığı
bana göre çok zor bir ders canım
mat desen benim belli olmuyor
bazen netlerim yüksek oluyor denemelerde
bazen az
Ben 3 konuyu bitirmiştim ama unutmuştum o yüzden bugün 2 konuyu tekrar edip calisicam pek ayrıntılı calisamiycam ben vatandaşlığa anayasalara yasama yürütme yargı önemlim yerleri calisicam cumhurbaşkanının yetkileri secimler falan Benim mat iyi ama geometride çalısmam lazım belki sınavda kaçırdığım mat sorularını geometriye tamamlarım benim Mart'ta çok süre gidiyor hız kazanmaya calisiyorum o yüzden hergün süre tutup cozuyorum şimdi kitaplarıma baktım kimisinde mat kalmis kimisinde türkce kimisinde tarih onları aldım bu ay ltamamlicam bakalım daha 0 hic çözülmemiş 7 kitabım var:) 7 kitabı Ağustos'ta konular bitince bitiricem günde bir deneme çözücem Ağustos sonu günde 2 demeye çıkartıcam sen deneme çözüyormusun canım evde ben haftada 2 deneme coZuyorum artık saatinide 14 yaptım sinav saatinde coZuyorum :) bugün vatandaşlık tekrarı erken biterse çözücem bakalım
her site farklı hesaplıyo puanımı deli olucam ya kpss bitti benim için 70 geçemiyo gösteriyo diğer siteler kafayı yicem ya
canım çözüyıorum deneme
aklıma geldikce
aslında daha konularım bitmedi
tarih çoğ.bitti
türkçede bitti ama daha ço k eksigim var
geçen denemeden 56 ne tçıkardım
daha öncede 58
ama son denememden 77 net çıktı
ama vatandaşlık yapamamıştım
netlerimi arttırmaya çalışıyorum
allah hepimize yardım etsin canim
vatandaşlııığa başladım
Bende su vatandaşlığı bir halletsem üzerimden büyük bir kalkacak konu calismayi sevmiyorum hic vatandaşlıkta bitsin eksik oldugum konulara tekrar calisicam sonra ful soru çözümü tekrar deneme götürücemHavada çok sıcak ya buharlasicam
![]()
Bende su vatandaşlığı bir halletsem üzerimden büyük bir kalkacak konu calismayi sevmiyorum hic vatandaşlıkta bitsin eksik oldugum konulara tekrar calisicam sonra ful soru çözümü tekrar deneme götürücemHavada çok sıcak ya buharlasicam
![]()