2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Selam kizlar simdi bitirdim bugunku denememi
hemen yaziyorum cunku cok mutluyum
Allahim insallah sinav sonucum boyle gelir.
genel yetenek 57 dogru 3 bos
genel kultur 53 dogru 2 yanlis
bi sitede puanimi hesapladim 2010 verilerine gore 99,745
2008 verilerine gore 96,473 ediyor :46:
cok sevindim onca calismama degiyor.
simdi konu tekrari yapicam

Cnm tebrik ederim süpersin inşallah sınavdada bu şeklde alıp atanrsn cnm.:16: önlisans mı yoksa ortaöğretim mezunuusun cnm??? Cnm kaç netle başlamştn çalşmaya yani netlerini ne kadar yükselttn onu merak ettm:31:

kızlarbende ılk defa grcgmm ve son gun haberımoldu esım ızın vermyrdu son gun tmm gır dıde ve nerden baslayacagımbılmyrmmm dun yedııklım soru bankası konu anlatımlı aldımm turkcu anlatım bozuklukları cozdum 20 sru 5 yanlıs 1 bos 14 dogru cıktı nerden baslayıp ne yapacagımbılmıyorum lıse mezunuyummm ılk defa grcegımmmm 2007 meunuyummm kaynım matematık konusunda ıyı calıstıracakk ama akıl verın bana neyı nasıl calısayım tam bılgımyok ıstyrdum esım ızın vermyru ama u sene son gun gıt kayıt yaptır dedııı eee ben ne yapacagım sımdıkkkk

Cnm nasl matematk ve tarih de temelin var mı??? eğer varsa vakit kaybetme hemen kısa notlardan çalş konuları 1 ayda bitr 1 ayda da soru çöz.. cnm ümidini kırmak gibi olmasın ama zamann az kaldı ortaöğretmden atanmak için minimum 92-93 alman lazam eğer gerçekten bu yıl memur olmayı istyorsan ve temelnde varsa otur günde 8 saat ders çalş.... kolay gelsn..

Gunaydin hanimlar:3:Bugun itibariyle sınava tam 2ay var

Son düzenleme:
s.a hayırlı sabahlar..

türkçe için hangi soru bankasını alayım. çözümlü diyebilceğiniz

bende uzman var bitirdim başka varmı?

Dersaneler disaridan ogrenci aliyor sinava cnm bi arastir.
mutlaka bi hafta sonu gir sinava sure olayini falan denemis olursun.
edremite gitmisken dersane sinavlarini da arastir.

haklısın canım araştırdım pegem in var edremitte 2 dershane yapıyor ama ben im girme sşansım düşük canım
çünkü cocuklarla olmaz yani
onlar ı anneme bırakmak zorunda kalırım
bilmem ki
evde deneme çözsem olmaz mı deneme aldığım zaman

sure konu sunda baya iyi oldum
en azından yetiştirebiliyorum sorularımı artık

ama mattan buğün bayağı bir boş bıraktım
ancak 10 tane çözdüm

işte böyle aldın mı kitap
bende birazdan akçaya gidiyorum
çoçuklar durmuyıor
illa biryerler isterler gezmek için
yaz günü evde olmuyor
bende böyle olunca ders falan çalışamıyorum tabii

bilmem ne olacak halim

akçaya bir daha gelirsen buluşuruz belki
buluşmada kısa olur
benim oğlanlar durmaz durdukları yerde
ben hep koştururum peşlerinden
akçay yorsan da buluşabiliriz bir gün ..
sana da uyarsa

vatandaşlıktan sıkıntı geldi bıraktım onu bir süre
matematik başlasam diyorum yeniden

türkçemde iyileşti biraz
bol bol deneme çözmek lazım türkçeden
ancak düzeliyor x

ben ihtiyaç türkçe sini önerebilirim arkadaşım
bende türkçe deneme alacağım elimdeki bitince
banada lazım
başka da soru bankası almam ben artık
elimdekiler daha yarım
konu terkarları yaparak gittiğim için ağır ilerliyor soru bankaları

Cnm nasl matematk ve tarih de temelin var mı??? eğer varsa vakit kaybetme hemen kısa notlardan çalş konuları 1 ayda bitr 1 ayda da soru çöz.. cnm ümidini kırmak gibi olmasın ama zamann az kaldı ortaöğretmden atanmak için minimum 92-93 alman lazam eğer gerçekten bu yıl memur olmayı istyorsan ve temelnde varsa otur günde 8 saat ders çalş.... kolay gelsn..

temel var var olmasınada kullanmaya kulalnmaya arka taraflarda kaldı:14:ınsl..yetısebıldıgımce calısıymmm cnm bırde ramazan gırınce bırazdaaha aksılıkoluyor ibadet kısmı ıle....ınsl..hayırlısylaa bır seyler yapacagımmm her sorunun puan degerı aynı dglmııı yanı once bıldıklerımıyapsam dıye dıyorumm olmazsada kendımı denemıs olurum ama ınsl..olur cnmmmm:34:

Slm herkese. Bende son sürat eylül için çalışmaya devam ediyorum. Goldflay nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar umarım iyidir ?

temel var var olmasınada kullanmaya kulalnmaya arka taraflarda kaldı:14:ınsl..yetısebıldıgımce calısıymmm cnm bırde ramazan gırınce bırazdaaha aksılıkoluyor ibadet kısmı ıle....ınsl..hayırlısylaa bır seyler yapacagımmm her sorunun puan degerı aynı dglmııı yanı once bıldıklerımıyapsam dıye dıyorumm olmazsada kendımı denemıs olurum ama ınsl..olur cnmmmm:34:
Her sorunun puan değeri aynı cnm ama standart sapma var kpss de.. yani genelde yanlşn çok öıktığı soruları sen doğru yaparsan standart sapmaya göre biraz daha yüksek puan alablrsn.. Cnm sen başla belli olmaz bu işler.. 2 ay da belki halledersn ... 120 soruda 90 net yaparsan 2. yıl son terchlerde atanablrsn:34:

Anayasadan yargı konusunu bitirmek üzereyken soru çözücem :31:2konum kalıyor bu hafta anayasayı bitiricem ins.:10:Kizlar nerdesiniz:10:

Anayasadan yargı konusunu bitirmek üzereyken soru çözücem :31:2konum kalıyor bu hafta anayasayı bitiricem ins.:10:Kizlar nerdesiniz:10:

bn anayafayı 10günde bitirdim.. bu 10 günün 4 günü işteydim..

anayasa bitti
matta hız - kümeler kaldı. bide açılara üçgenlere bakıcam

tarih ve çoğ bitti hergün soru çözmeye çalışıyorum

türkçeyeden bi kaç konu bitirmiştim. 0 dan alıyorum yine
hakkımızda hayırlısı

anayasa bitti

hakkımızda hayırlısı

Cnm senin denemelerde netler nasıl??

Cnm senin denemelerde netler nasıl??

walla bnm parlak deil.. emeğimin karşılıgını hiç alamıyorum.. azimsizmiyimh ayır.. anlamıyormuyum hayır.. soru çözerken çokmu yanlışım çıkıyor hayır.. geçen günkü denememde 65 aldım.. bnm için bi yıkımdı..
sen kaç yapıosn

Benimde mat türkce Coğrafya tarih bitti anayasadan 2 konu kaldı birde güncellere bakicam geometri var birazda su anayasa bitse türkceyi bastan tekrar edicem :31:Tarihi gecende tekrar ettim ama unutuluyor:52:Anayasa ve geometri bitince bol tekrar soru çözümü deneme çözücem artık :8:Vakit daralıyor hakkımızda hayirlisi olsun ins.

dua edelim birbimize:S müslümın müslümanın duasına ihtiyacı varmış:S

ben yolda elinde kpss çalışan bi çocuga bile hep ediom:D

anayasa bitti

hakkımızda hayırlısı

Benimde mat türkce Coğrafya tarih bitti anayasadan 2 konu kaldı birde güncellere bakicam geometri var birazda su anayasa bitse türkceyi bastan tekrar edicem :31:Tarihi gecende tekrar ettim ama unutuluyor:52:Anayasa ve geometri bitince bol tekrar soru çözümü deneme çözücem artık :8:Vakit daralıyor hakkımızda hayirlisi olsun ins.

Allah emeklerinizi karşılığını verir inşallah.Benim gibi sınavda dumur olmayın.Sonuçlar bir açıklansa inşallah 80+ beklemedeyim.Hayırlısı her şeyin.​

canim benim elimde ihtiyac ve yargi var.
bugun yargi cozdum.
cikmis sorulari almadim daha onlari eylulde cozmeyi planliyorum
bu aksam bende bi kac deneme almak istiyorum
bakalim akcaya gidicez belki ordan bakarim

kızlar denemeler konusunda dershanelerın tr genelı denemelerını cozmenızı tavsıye ederım ozellıkle fem denemelerını beyaz kalem ihtiyaç yargı bunların denemelerı ıyıdır ınternnette bazı sıteler yayınlıyor ordan ındırıp cıktı almanızı tavsıye ederım "

maşallah sana canım bende burda arkadaşım tavsiye etmişti deneme çöz diye
onun tavsiyesine uydum iyi geldi
sıklımıştım konu tekrarı ve bankaları çözmekten

peğem lisans denemesi çözdüm yine
maşallah dünya kadar yanlış yaptım
75 net çıktı

poff

sedulu sen hangi kaynaktan denemeleri çözüyorsun
daha önce çıkmış önlisans sorularını mı çözüyorsun
bende alacağım çıkmış soruları yakında
bakalım belki bu akşam bulabilirsem

basta dusuk cıkması normal zamanla yukselecektır farklı yayınların tr genelı denemelerını cozmenızı tavsıye edıyorum sıddetle;)

kızlarbende ılk defa grcgmm ve son gun haberımoldu esım ızın vermyrdu son gun tmm gır dıde ve nerden baslayacagımbılmyrmmm dun yedııklım soru bankası konu anlatımlı aldımm turkcu anlatım bozuklukları cozdum 20 sru 5 yanlıs 1 bos 14 dogru cıktı nerden baslayıp ne yapacagımbılmıyorum lıse mezunuyummm ılk defa grcegımmmm 2007 meunuyummm kaynım matematık konusunda ıyı calıstıracakk ama akıl verın bana neyı nasıl calısayım tam bılgımyok ıstyrdum esım ızın vermyru ama u sene son gun gıt kayıt yaptır dedııı eee ben ne yapacagım sımdıkkkk

canım temelın yeterlıyse dırekt soru cozumlerıyle baslamanı tavsıye ederım ama ısın zor ama ımkansz degıl yapabılırsın bol deneme soru cozumu konu anlatımı calısırsanda soru desteklı calısmalısın hızlı pekısmesı acısından yayın olarak ıhtıyacın moduler setı pıyasadakı ıyı yayınlardan ama daha kısa kestırme anlatan kıtaplar var daha hızlı olmak adına onları deneyebılırsın tarıhten ve vat dan x yayınlık defterlerı var onlar olabılır ılkarke nın tarıh hocasını tanıyorum yayınıda var ıyıdır deneyebılırsın fem yayınları nasıldır bakmadım ama sımdı calısacak olsam fem alırım !!!!!

Allah emeklerinizi karşılığını verir inşallah.Benim gibi sınavda dumur olmayın.Sonuçlar bir açıklansa inşallah 80+ beklemedeyim.Hayırlısı her şeyin.​

iyi bi puan yıne ben 80 ı bulmaz dıyorum benımkısı gercekten zorladı sınav hayal kırıklıgıydı ne sevkle gırmıstım halbukı :( 2014 hazırlancam açıklansında puanlar...

Asmunikal anayasa kaldimi aklında 10 günde bitmiş senin benim pek aklımda kalmıyor cokta ayrıntı zaten :37:

$3.webp

bn 4 buluyorum cvb 5 imiş.. ama nezaman dönmüşler? yeni dönmüşler yokmu?

Eklentiler

• $3.webp
    $3.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Back
X