2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Ösym'nin sitesinden girip son atamalarda kaçla kapatmış bakabilirsin daha yeni son atamalar oldu

20 de 15 çıkarıyorum ama deneme çözmedim hiç daha kitabın sonundaki tarama testlerinde böyle çıktı.şimdi ne durumdayım bilmiyorum açıkcası

Cnm bende aynı senin durumundayım bende konuyu yeni bitrdm sayılır ve aynı... Demin 2007 kpss denemesinin coğrafya sorularını çözdüm 13 net çıktı daha doğuanadolu ve içanadolu bölgesi kaldı bitmek üzere gerçide.. tekrarlarım kaldı.. inşallah bolbol deneme çözüp yükseltrz cnm ama 15 net ideal bence.... minimum 14-15 net çıkartıyorsan iyi sayılır..

Cnm bu arada baktım halkla ilşkilerin kpss kodu 3391 miş ama aöf de halkla ilişkilerin örgünle bi farkı var mı bilmiyorum cnm bazı önlisans bölümler 3001 e giriyor aöf nin inşallah senin ki girmiyordur cnm... 3391 kodundan alım yapıyordur..

Son düzenleme:
Cnm senin yaşın kaç??:26:
21 yaşındayım.Daha çok erken biliyorum ama iyice geçim sıkıntısı çekiyoruz ve bulunduğum yer eskişehirin küçük bi semti ve hiç iş imkanı yok .Ancak memur olupta işim olursa eşimde işinden çıkıp buradan taşınabiliriz ve buradan nefret ediyorum.Tek kurtuluşum kazanmak gibi bişey .Eşim de kendi işinden çok alakasız bi iş yapıyor ağır şartlarda .Kurtuluşumuz bana bağlı valla Bu yük bile strese girmeme yetiyor

Benim vatandaşlık tarih yok yani oyüzden coğrafyayı full yapmak istiyorum .

İnşallah canım .Çünkü başvururken aöf halkla ilişkiler çıkmadı .Anadolu üniversitesi olarak alıyorlar seni dediler.Ayy heyecanlandım bi anda ama hayırlısı

Kızlar birşey sorucam açık öğretimin kodu 9135 miş.Beni 8531 diye örgün olarak yazmışlar kayıt yaparken. Aöf diye ayırmıyor yok öyle birşey demişti beni kayıt eden görevli ama internette böyle şeylerle karşılaştım .Ne yapmalıyım şimdi :26: ;Yanacak mı benim bu sene

lisansa girdim ben hocalar bu seneki soruların normal kpss formatından farklı olduğunu söylüyor..birde genel kültür soruları lys deki bir kaç soruyla benzerdi..o yüzden bu seneki lisans ve lys sorularına iyi bakın benden tavsiye..iyi çalışmalar..

slm kızlar . . .
çok zor oluyor yazın çalışmak, allah tüm çalışanlara sabır versin inşallah . . .
bi vatandaşlığım kaldı benimde ama tam kaldı x yayıncılığın defterini de bulamıyorum piyasada nette de stokta yok . . .

fotokopi yapıcam herhalde . . .

canım kısa kestırme ogreten guzel kaynak ama 30 soru ıcın yeterlı bır kaynak degıl bılgın olsuntas catlasa 25 soru

Allah sabır versin valla..ben vatandaşlığı sular seller gibi bildiğim halde lisansta saçma sapan sorular çıktı yok evlenme yaşı yok kamu esenliği bilmemne..çok sinir oldum..o yüzden vatandaşlık çalışırken tek bi kaynaktan çalışmayın..
bir de coğrafyada lyde ve lisansta ikisindede yeşilırmak gelişim projesiyle iligli soru vardı onun ne olduğunu hangi illeri kapsadığını amacının ne olduğunu falan çalışın benzer soru çıkabilir ben malesef lysde gördüğüm halde bu ne diye bakmamıştım ve kpssde çıktı

Eve ancak gelebildimŞimdi test çözücem 11 e kadar calisicam çok gezdim telafi etmem lazimKargo kitaplarımı getirdi bugün hepsi çok hoşuma gitti Bende bugün mat ihtiyac denemesi aldım 25 deneme var süre fln var güzel hoşuma gitti hergün bir deneme çözücem ondanda hız kazanmam lazım matta Anayasada bir konum kaldı ama çok unutuluyor ve karışık artık bol bol soru çözücem bakalım

İyim canım sen nasılsın neler yapıyorsun?ben aynı KPSS çalısmaya devam 1. Likte gözüm yok sonuncuda olsam yeterki bir memur olayım

canım atanıcaksın inşallah bak gör :13:

tatlım uzman kariyer öğreten soru bankası kesinlikle

iyi akşamlar hanımlar

canlar bu sene yapılan lısans sorularını cozdunuz mu ?

Ben çözdüm mat. hariç diğerleri kötü değildi
türkçeden 25 doğru,mat. yalnızca 5 yapabildim oda çok uğraşarak , tarih 26,coğ 15, vat 12 ama tabi ev ortamında yapmanında rahatlığı var sınav stresi yok sonuçta
ben sınavı düşündükçe şimdiden kötü oluyorum

bende evde çözerken rahattım valla ama sınava girip o sıcakta o koca koca paragrafları görünce insanda şafak atıyo

Cnm daha yaşın çok gençmiş ama tabi herkesin hayat şartları farklı.. Kimi 30 yaşında bekar sorumluluğu yok kafası rahat kimide 20 yaşında evli kendince sorunları var... Zaten çocuk başlıbaşına bi sorun.. Allah yardımcın olsun cnm inşallah netleri tez vakitte artırtıp atanırsın.. Eşinde kpss çalışıyor mu cnm? Cnm 2 yıllıkların diplomasında Anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi yazıyor ama lisans da işletme iktsat fakültesi yazıyor bi ayrım oluyor oradan mı ne kaynaklanan bişey vardı bazı bölümler 3001 e giriyo aöf den o yüzden olablr mi demiştim ama değilmiymş değilse sevindim.. inşallah halkla ilişklerde tabanlar çok yüksek değildr.. Rabbim yardımcın olsun cnm

Son düzenleme:
canlar bu sene yapılan lısans sorularını cozdunuz mu ?

sadece tarihten inkılap tarihine kadar baktım ilk 9 soruya çünkü daha oraya kadar çalştım 5-6 net mi ne çıktıydı sanırım:44: ama çok zor değildi sanki inkılap tarihine kadar olan kısmı Gerisini bilemem bakmadım. Türkçeyide merak ediyorum ama vakit ayırıp bakamadımTürkçenin çok zor olduğu söyleniyor merak ediyorum açıkcası türkçeyi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…