Kızlar coğrafyadan 18 soruda ortalama kaç net çıkartıyorsunz??
Bende anlamasam da çalışayım da bi iki kelime kalsa aklımda kardır dedim.Bi ünite bitirdimAslında bende kaç puan almam gerektiğini bilmiyorum .Açıköğretim Halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünden giricem. Nereden öğrenebilirim ki
Kızlar coğrafyadan 18 soruda ortalama kaç net çıkartıyorsunz??
20 de 15 çıkarıyorum ama deneme çözmedim hiç daha kitabın sonundaki tarama testlerinde böyle çıktı.şimdi ne durumdayım bilmiyorum açıkcası
21 yaşındayım.Daha çok erken biliyorum ama iyice geçim sıkıntısı çekiyoruz ve bulunduğum yer eskişehirin küçük bi semti ve hiç iş imkanı yok .Ancak memur olupta işim olursa eşimde işinden çıkıp buradan taşınabiliriz ve buradan nefret ediyorum.Tek kurtuluşum kazanmak gibi bişey .Eşim de kendi işinden çok alakasız bi iş yapıyor ağır şartlarda .Kurtuluşumuz bana bağlı vallaCnm senin yaşın kaç??:26:
Benim vatandaşlık tarih yok yani oyüzden coğrafyayı full yapmak istiyorum .Cnm bende aynı senin durumundayım bende konuyu yeni bitrdm sayılır ve aynı... Demin 2007 kpss denemesinin coğrafya sorularını çözdüm 13 net çıktıdaha doğuanadolu ve içanadolu bölgesi kaldı bitmek üzere gerçide.. tekrarlarım kaldı.. inşallah bolbol deneme çözüp yükseltrz cnm ama 15 net ideal bence.... minimum 14-15 net çıkartıyorsan iyi sayılır..
Cnm bu arada baktım halkla ilşkilerin kpss kodu 3391 miş ama aöf de halkla ilişkilerin örgünle bi farkı var mı bilmiyorum cnm bazı önlisans bölümler 3001 e giriyor aöf nin inşallah senin ki girmiyordur cnm... 3391 kodundan alım yapıyordur..
Ösym'nin sitesinden girip son atamalarda kaçla kapatmış bakabilirsin daha yeni son atamalar oldu
slm kızlar . . .
çok zor oluyor yazın çalışmak, allah tüm çalışanlara sabır versin inşallah . . . bi vatandaşlığım kaldı benimde ama tam kaldı x yayıncılığın defterini de bulamıyorum piyasada nette de stokta yok . . .
fotokopi yapıcam herhalde . . .
İyim canım sen nasılsın neler yapıyorsun?ben aynı KPSS çalısmaya devam 1. Likte gözüm yok sonuncuda olsam yeterki bir memur olayım
Kızlartopiğin bu saatte boş olması gayet normal
Ben size bişi sorucam kızlar.. Ben genel kültür derslerinin (ayrı ayrı tabitarih,coğr,vatandşlk) tamamı çözümlü soru bankası almak istiyorum.. Tavsiye edebileceğiniz tamamı çözümlü soru bankası var mı??? Benim öyle bi soru bankasına ihtiyacım var. Soru çözerken yanlışım çıkınca bazen düşünüyorum neden cvp bu diye... o yüzden çözümlü soru bankası çözmek benim çalştığım konuların pekişmesi için iyi olacak. Tavsiye edebileceğinz yayınevi var mı
canlar bu sene yapılan lısans sorularını cozdunuz mu ?
Ben çözdüm mat. hariç diğerleri kötü değildi
türkçeden 25 doğru,mat. yalnızca 5 yapabildim oda çok uğraşarak , tarih 26,coğ 15, vat 12 ama tabi ev ortamında yapmanında rahatlığı var sınav stresi yok sonuçta
ben sınavı düşündükçe şimdiden kötü oluyorum
21 yaşındayım.Daha çok erken biliyorum ama iyice geçim sıkıntısı çekiyoruz ve bulunduğum yer eskişehirin küçük bi semti ve hiç iş imkanı yok .Ancak memur olupta işim olursa eşimde işinden çıkıp buradan taşınabiliriz ve buradan nefret ediyorum.Tek kurtuluşum kazanmak gibi bişey .Eşim de kendi işinden çok alakasız bi iş yapıyor ağır şartlarda .Kurtuluşumuz bana bağlı vallaBu yük bile strese girmeme yetiyor
Benim vatandaşlık tarih yok yani oyüzden coğrafyayı full yapmak istiyorum .
İnşallah canım .Çünkü başvururken aöf halkla ilişkiler çıkmadı .Anadolu üniversitesi olarak alıyorlar seni dediler.Ayy heyecanlandım bi anda ama hayırlısı
canlar bu sene yapılan lısans sorularını cozdunuz mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?