2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

aman askerliği düşünmüyos biz.yani ben dşünmüyodum :52:
annem zaten bu kadar uzun sürceni bilseydim okul bitince evlenirdiniz 1.5 yıllık evli olurdunuz diyo :52::52:
inşallah bakalım dua edinde şu kredi olayını halledelim kızlar :34:

sizi bedelliler siziiii :1:

maşallah :nazar:hep özenmişimdir uzun ilişkiye ama flörtlerim kısa sürdü hep uzun sren eşimle olandı onunlada evlendik kurduk yuvamızı :16:darısı tüm isteyenlerin başına olsun inş.

amiiiin canım. vee mutlu soon :16:

:)) bende daha anayasaya ve tarihe baslamadım matematıgede kuzenım calıştırıyo artık sürekli girerim bu konuya ::46::46:

meraba kızlar kolay gelsin herkese bende sözelciyim 1 ay oldu çalışmaya başlayalı cografya ve türkçede yardımcı olabilirim varmı soru:)

kimsenin içinden gelmiyoda elbet çalışcaz. valla benm coğrafy konusunda sorularım olabilir. ama şuan yok. burlardan ayrılmaa sakııın :32::9:

tamam tatlım :) buarada bende yedi iklim ihtiyac a yayınları data aldım ihtiyac dedıgınız gibi cok zordu hıc begenmedım yargı alıcam şimdi dersaneyede gtmıyorum sizce bu eksıklıkmı kızlar :S

tamam tatlım :) buarada bende yedi iklim ihtiyac a yayınları data aldım ihtiyac dedıgınız gibi cok zordu hıc begenmedım yargı alıcam şimdi dersaneyede gtmıyorum sizce bu eksıklıkmı kızlar :S

eğer alan dersleri için dersen olabilir. ama genel kltr-yetenek için diyosan ben össde bile gitmekten sıkılıp bıraktım kendim çalştım daha iyi oldu. özel derse vredim o parayıda. tabii kendini daha iyi biliyorsun sen
:44:

türkcem cok ıyıdır en fazla 2 yanlısım bıkar tüm sınavlarda matada kuzen calıstrıyo cografyamda fena sayılmaz tarıhle anayasaya bakıcam bıde mata gıtmek ıstemedım bende ınsallah pısman olmam canm ben önlisansım sız lisansısınız

tek başına çalışamıyosan evet eksiklik.ama evdede hazırlanırım hedefim şu elimden geleni yapıyorum dersen bence boşuna para tuazağı.alan dersleri içinde aynı.ben bu sene alandanda girdim sınava benim okuldaki ders kitaplarımın konusu.zaten bi eğitim alınmış oluyo alan içinde.millet kpss iktisat kitabı yerine zeynel dinlerin iktisada giriş kitabından çalışıyodu :52:

iyiki ösym nin soruları biz hazırlamıyoruz. cevap anahtarı direkt şöyle olurdu;

sen hangisini istiyosan cevap odur
:9:

:9::9:
iibf sınavları öle oluyodu :52: adamlar bi test yapıyodu soruda hangisi değildir soruyo 5 şık var biri hepisidir diğeri hiçbiri çık işin içinden :52:

tek başına çalışamıyosan evet eksiklik.ama evdede hazırlanırım hedefim şu elimden geleni yapıyorum dersen bence boşuna para tuazağı.alan dersleri içinde aynı.ben bu sene alandanda girdim sınava benim okuldaki ders kitaplarımın konusu.zaten bi eğitim alınmış oluyo alan içinde.millet kpss iktisat kitabı yerine zeynel dinlerin iktisada giriş kitabından çalışıyodu :52:

herzamankınden hırslıyım cunku sevgilim dgs ile baska sehre gitti bu bana ıyı gaz oldu hem kendım ıcın hem ona kavusabılmek ıcın cok calısıcam :)

Back
X