Oooo süper :) Benim en sevdiğim konu idare ondan sordum canım çalışırken zoruma gitmiyor yani.
Dediğin gibi kaba hatlarıyla ama şık uslupla soruyorlar
Vallaha elimizden geleni yaptık takdir Rabbimin
Sizin atamalar tercihler ne alemde bu arada?
günaydın 9 gün kaldı ve mat yapamıyorumm halaaa
umarım sınavda yaparımm..
ders ders calısırken 2 haftadır konular tekrarlar denemeler çokkk beynım karıstı ve yoruldumm bıtsın kurtulmak ıstıyorum artık
Gunaydin Canım ben sinav gununu saymıyorum kaldı 8 guncok sukur benim mat problemim yok Benimde genel kültür problemim var Bende deneme tekrar artık kafayı yicem ya bitsin gitsin artık 11 aylık evliyim 10 aydır ders calisiyorum kocamida çok ihmal ettim Sinav geçsin yıllık izne ayrılacak söyle bir güzel bas basa tatile çıkicaz gezicez
kızlar ben daha önce kpss sınavına girmedim.duymadım da.nasıl giyeceğiz ?
pantolon giysek düğmelerine kemere birşey derlermi.off hiç birşey bilmiyorum.aydınlatırmısınız ?[/B]
kızlarr elinde erdal ünsalın mikro /makro kitabı olan var mıı?? bana acil kitabın basıldıgı matbaanın adı lazım .. elinizde varsa bi bakıp yazarmısınz acill lütfen:44:
Bende eşofman giyinicem. Özellikle spor ayakkabı giymem lazım.
Yoksa sınavda daralırım
Baya bi sportif olmak şart
Sırada rahat oturabilmek açısından
Alyansı olanlar evde bıraksın almıyorlar alyanslarıda... Bende kot ve spor ayakkabı giyerim sonrasında zaten uzun yola çıkıcaz. Saçıma bile tel koka veya içinde metal olan tokalardan takmayacağım çıkartıyorlar sade bir lastik toka almayı düşünüyorum sonra dağınık saçla sınava girmek istemem ben rahatsız eder :)
Zap-zup bizde ist. için yola çıkıcaz hemen sınavdan sonra valiz arabada olucak eve bile uğramicaz o derede sıkıldık yani :))
Bu arada uzmanın 9. denemesini yaptım ne zordu yaaa gy:37 gk:50 türkçeden 6 yanlış çıkardım yine kafamı nerelere vurayım bilmem
Biz sınav var diye daha iznimize bile çıkmadık sınav bitsin öyle gideriz dedik tam tamına 25 gün izinde olucaz artık sınav filan umrumda değil sırf izni bekliyorum gönlümce gezmek için artık ben dönene kadar heralde sonuçlar da açıklanır :)Sabah benimde 9 yanlışım çıktı türkcede bende kafa falan kalmadı zaten aman hayirlisiyla bir atlatsak kitap fln görmek istemiyorum artık kusucamBizde tatile çıkicaz benim çok ihtiyacım var valla o yazın kavurayim sıcağında evde sauna gibi oturdu test coZdum hakettim tatili
Biz sınav var diye daha iznimize bile çıkmadık sınav bitsin öyle gideriz dedik tam tamına 25 gün izinde olucaz artık sınav filan umrumda değil sırf izni bekliyorum gönlümce gezmek için artık ben dönene kadar heralde sonuçlar da açıklanır :)
Alyansı olanlar evde bıraksın almıyorlar alyanslarıda... Bende kot ve spor ayakkabı giyerim sonrasında zaten uzun yola çıkıcaz. Saçıma bile tel koka veya içinde metal olan tokalardan takmayacağım çıkartıyorlar sade bir lastik toka almayı düşünüyorum sonra dağınık saçla sınava girmek istemem ben rahatsız eder :)
Zap-zup bizde ist. için yola çıkıcaz hemen sınavdan sonra valiz arabada olucak eve bile uğramicaz o derede sıkıldık yani :))
Bu arada uzmanın 9. denemesini yaptım ne zordu yaaa gy:37 gk:50 türkçeden 6 yanlış çıkardım yine kafamı nerelere vurayım bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?