- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
2010 a göre hesapla puanını
3 puan aşağı veya yukarı geliyor soruların zorluğuna göre
tabi aynı neti yaparım dersen
ayrıca kızlar haberiniz var mı bilmiyorum ama ziraat bankasına alım olacakmış 4 yıllıklar zaten bankalar için tercih ediliyordu ancak lise ve ön lisans mezunları banko asistanı olarak alınabiliyormuş başvurular 17-28 eylül arası hanımlar başvuru için önce 45 tl bankaya para yatırıp Anadolu üniversitesnin sitesinden başvuru yapılacakmış sınav 24 kasımda olucakmış sınavdan 60 ve üstü alanlar mülakata kalıcakmış benden duyurulur kızlaaarrr:)
Bende duydum mülakatlarda torpil olur yine ama şimdi heryer torpil girip şansımızı denemekten birşey kaybetmeyizA esime banka sınava giricem nasil derim adam bıktı ben ders çalış sınava gir Burdanda kusur kal der kesin dur ben alıştıra alıştıra söyleyim
lise ve önlisans için 1987 ve aşağı sanırım yaş sınırı, kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaş sınırı var canım benim yaşım tutmadığı için başvurmayacağım.
89 doğumluyum ben canım
İyi ne güzel başvurabilirsin banka iyidir ben memurluk olmazsa tekrar bankaya giricem inşallah ama özelde :)
ben 82 doğumluyum da :)
Ya esim okudu şartları başka ile tayin olmayacakmış alırlarsa o sehirde kalicakmisiz olmaz bu is yas beni uğraşırma diyorKPSS de de onun tayin olabileceği yerleri yazicam şartlı ah ah
Sınavdan sonra da sohbet edebilmek için aslında bir sohbet topiği açsak burdaki kpss kardeşliğimizi sohbet karşeliğine dönüştürsek nasılsa boş vakit çok olucak bol bol sohbet ederiz :))
Guiet acacak bir sohbet topigi sınavın geçmesini bekliyor bol bol konuşuruz burda güzel olur artık bide güzel puan alıp atandığımizda deme keyfimize
Atanırmıyız acaba pek ümitli değilim bu konuda bugünkü deneme sonucum berbattı da sadece türkçeden 9 yanlış yapmışım diğerlerinden hiç basetmeyeyim :))
bi sınav daha çekemem ya bu olursa olur olmazsa olmaz giren girsin artık sabrım kalmadı zaten azıcık kontenjanı vardır yarısı da torpille girer
bi sınav daha çekemem ya bu olursa olur olmazsa olmaz giren girsin artık sabrım kalmadı zaten azıcık kontenjanı vardır yarısı da torpille girer
devlet baba toplayacak yine paraları45 tl ne yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?