2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

evet kızlar bu saate bir mat sorusu iyi gelir :34:
kıvanç yaşını soranlara 'bundan 8 yıl sonraki yaşım ile bundan 4 yıl önceki yaşımın toplamı doğum yılımın rakamları toplamınn 3 katıdır'diye cevap veriyor.bu kounşma 2010 yılında geçtiğine göre kıvanç 2000 yılındaki yaşının rakamları toplamı nedir :52:

bu ne biçim sorudur böyle ya :s
çözümü merak ediyorum..

kızlar ben çıkıyorum yarın erken kalkıp markete gidicem :31:
yarın görüşürüz iyi bakın kendinize yarını bu akşamki en son soruyla açıyoruz bilginiz olsun :52::52::52:
iyi geceler kızlar :24:

kıvanç yaşını soranlara 'bundan 8 yıl sonraki yaşım ile bundan 4 yıl önceki yaşımın toplamı doğum yılımın rakamları toplamınn 3 katıdır'diye cevap veriyor.bu kounşma 2010 yılında geçtiğine göre kıvanç 2000 yılındaki yaşının rakamları toplamı nedir :52:

cevap 9 muu?

:kkk:

kızlar ben çıkıyorum yarın erken kalkıp markete gidicem :31:
yarın görüşürüz iyi bakın kendinize yarını bu akşamki en son soruyla açıyoruz bilginiz olsun :52::52::52:
iyi geceler kızlar :24:

evet bak unutmayalım bu soruyu ya çok garip bir soruydu :37::37:

ben 9 buldum cevap ne acaba çok merak ediyorum :26:

cevap ne bilmiyorum.nasıl yaptın ben bi mantık kuramadım resmen.

hayatımda ilk defa böyle bir soru gördüm ve ilk defa böyle bir denklem kurdum :1::1: anlatması karışık biraz canım ben şu an sözel dersleri yazmaya çalışıyorum cevap doğruysa yarın yazarım kağıttakileri ama şöyle diyeyim, adamın yaşına bir x y z filan deyip, 2010 yılından çıkarmalısın. çıkarma işlemini alt alta yazıp yapacaksın. başka türlü rakamların toplamını bulamayız. :37:

evet quiet çok merak ediyorum cevabı, yaş problemli soruyu 9 buldum ama bakalım hayırlısı :1::1: yarın gelince yaz cevabıı oluuur mu? :48:

ben de sözele bakayım kızlar öptüm iyi gecelerr

Son düzenleme:
hayatımda ilk defa böyle bir soru gördüm ve ilk defa böyle bir denklem kurdum :1::1: anlatması karışık biraz canım ben şu an sözel dersleri yazmaya çalışıyorum cevap doğruysa yarın yazarım kağıttakileri ama şöyle diyeyim, adamın yaşına bir x y z filan deyip, 2010 yılından çıkarmalısın. çıkarma işlemini alt alta yazıp yapacaksın. başka türlü rakamların toplamını bulamayız. :37:

bu soruyu eksik bırakmışlar gibi resmen. tamam bakalım yarın bilen yapan olcak mı. hadi çalış sen

uuuuuuuuuufffffff.... :20: sabah sabah canımı sıktı bu soru. :53: bi saattir kafa yoruyorum soruya yooook.. nasıl sorudur bu yarabbiii :50: bide problemlerde sorun yok diyodum. hiç sevmedim bu soruyu. :19: çözmeden nasıl uyuyabildiniz bunu ben iş yerine geldim soruya takıldım başka bişi yapamıyoorum kaldım öyle..lütfen biri çözsüüüüüünnn şuunuuu..

günaydın bu arada.:3:
uyanın artık yaaa :51:

Son düzenleyen: Moderatör:
uuuuuuuuuufffffff.... :20: sabah sabah canımı sıktı bu soru. :53: bi saattir kafa yoruyorum soruya yooook.. nasıl sorudur bu yarabbiii :50: bide problemlerde sorun yok diyodum. hiç sevmedim bu soruyu. :19: lütfen biri çözsüüüüüünnn..

günaydın bu arada.:3:
uyanın artık yaaa :51:

aynen ya uğraşıp duruyorum şimdi tekrar bakıcam soruya bncede biri çözse artıkk canım sıkıldı

ben çok saçma buldum kesin yanlıştır şimdi yapmaya çalışıyorum mantıken ama olmuyor.

kesin birileri değer verir 2 dk da bulur. ben bi saattir kafa patlatıyorum yok. uzadıkça uzuyor işlemler..:50: yada mantığım yanlış :30: sen nasıl bi mantık yürüttün anlatsana canım.

ddemir10;
hadi sen çöz bariiii :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X