2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

merhaba

yazılarınızı okuyunca bende başlasam artık çalışmaya dedim.2010 da 76 almıştım ama hala evdeyim yerleşebilmem için 85 altına düşmemeliyim.

matematiğim,coğrafyam iyi ama türkçe ve tarih beni mahvediyo.

kolay gelsin rabbim zihin açıklığı versin.

Canım ne yaptın mülakatın sonucu ne oldu ?
hiç sorma canım.mülakatta elendim.kabul edilen ve eğitime çağrılanlarsa sadece 4 yıllık mezun o kadar.ne staj ne ek eğitim ne iş tecrubeleri var.çok sinir oldum valla:14:

arkadaşlar bana acil evde kendim çalışabileceğim matemetik kitabı ismi önerebilir misiniz? Bir de eğitim de yargı ve ihtiyaç dışında alabileceğimiz setler nelerdir?
canım eğer temel bilgi istiyosan güvender seti öneririm çok temel olarak anlatıyo.eğitim için yediiklimi tek geçiyolar.öğretmen arkadaşlarım hep yediiklim çalışıyolardı.ihtiyaç ve yargı gk gy de çok iyi :34:

ben sayısalcıyım ve benim kabusum sözel
oldum olası sözele yatkınlık sağlayamadım
şimdi özellikle anayasa öyle büyüyor ki gözümde :(
ezber yapmak benim için çok zor. tarihleri yasaları hatırlamak falan :(
off
canım işte ezber diye başlarsan işe olmuyo :20: bende hukuk dersi almama rağmen çok cazip gelmiyo anayasa ama toparladım.güncel örnek ver kendine.zaten sınavdada çok temel sorulmuyo.stres yapma :34:

selam canım :52: nasıl gidiyo çalışma :32:

merhaba

yazılarınızı okuyunca bende başlasam artık çalışmaya dedim.2010 da 76 almıştım ama hala evdeyim yerleşebilmem için 85 altına düşmemeliyim.

matematiğim,coğrafyam iyi ama türkçe ve tarih beni mahvediyo.

kolay gelsin rabbim zihin açıklığı versin.

inşallah canım :21:
matematikte problem sorusu kaçırmıyosan emin ol türkçe senin için çok çok kolay :34: problem soruların ımantığını kavramadan çözemiyosun türkçede sayısal sonuç değil sadece cümle soruyo.ve türkçenin hepsinde cevap içinde gizli :23: tarih içinse o dönemi düşünerek çalış ezber yapma faydası oluyo :52:

topiğin tembel ttenekesi benm canım :14:kitap bile almadım :17:

bu hafta alcam,kk olaarAk ÖSYM korksun bizden :29:

topiğin tembel ttenekesi benm canım :14:kitap bile almadım :17:

bu hafta alcam,kk olaarAk ÖSYM korksun bizden :29:

bi kere kendine haksızlık etme canım.
1.biz erken başladık
2.benim arkadaşlalrım sınava daha çok var şubat gibi başarım diyolar :9:
o yüzden ocaka kadar başlayanlar şanslı :34:
ben ağardan alıyorum biraz az konum kaldı.testtede çok hızlıyım o yüzden alan çalışıyorum şimdi o daha beter:27:

selam kızlar ben de konulara çalışıyorum mat dışında, mat sorunum yok allahtan... ocaktan sonra soru çözeceğim inşallah hep

arada sırada moralim bozuluyor yapamayacağımı düşünüyorum, bu karamsarlık bitirecek beni :2:

ya kızlar elind türkçe konu anlatımlı kitap llinki olan var mı, türkçeyi bulamadım, almak da istemiyorum 2 3 konu için, sonra test kitabı alacağım zaten

anlatım bozukluğu beni deli ediyor ya :20:

selam kızlar ben de konulara çalışıyorum mat dışında, mat sorunum yok allahtan... ocaktan sonra soru çözeceğim inşallah hep

arada sırada moralim bozuluyor yapamayacağımı düşünüyorum, bu karamsarlık bitirecek beni :2:

ya kızlar elind türkçe konu anlatımlı kitap llinki olan var mı, türkçeyi bulamadım, almak da istemiyorum 2 3 konu için, sonra test kitabı alacağım zaten

anlatım bozukluğu beni deli ediyor ya :20:

canım anlatım bozukluğu en kolay pratiği her akşam haberleri izlemen :27:
o kadar çok varki alt yazılarda daha da çok pratik oluyo hem eğlenceli :9:
KPSS Trke Konular, KPSS Trke Konu anlatm, KPSS Trke Video
buyur canım video :34:
ben netten takip etmiyom ama bunu tavsiye ediyolar bi bak istersen

canım anlatım bozukluğu en kolay pratiği her akşam haberleri izlemen :27:
o kadar çok varki alt yazılarda daha da çok pratik oluyo hem eğlenceli :9:
KPSS Trke Konular, KPSS Trke Konu anlatm, KPSS Trke Video
buyur canım video :34:
ben netten takip etmiyom ama bunu tavsiye ediyolar bi bak istersen

:48: ay canım çok sağol ya çok güzel site buradan izleyeyim nasıl çözdüklerini iyi olur
bazen bi bakıyorum soruya, hepsi doğru ya bunların diyorum :) o zaman kötü oluyor işte :31: çook teşekkürler :13:

:48: ay canım çok sağol ya çok güzel site buradan izleyeyim nasıl çözdüklerini iyi olur
bazen bi bakıyorum soruya, hepsi doğru ya bunların diyorum :) o zaman kötü oluyor işte :31: çook teşekkürler :13:

rica ederim tatlım :8:
sınava kadar omuzomuza çalışmaya devam :7:

kızlar bana matematik soru bankası indirebileceğim site ismi verirmisiniz..Bende başlıyorum Allah çalışmalarımızın karşılığını versin inş..

kızlar bana matematik soru bankası indirebileceğim site ismi verirmisiniz..Bende başlıyorum Allah çalışmalarımızın karşılığını versin inş..

KPSS Matematik Test Sorular
KPSS Genel Yetenek Matematik Sorular KPSS Sonular KPSS Klavuzu Kamu Personel Seme Snav Hazrlk Sorular km sorular Testler ve Deneme Snavlar

canım ikinci linkte bazen soru çıkıyo.deneme sınavı yapmıştım ordan biliyorum :32:
inşallah karşılığını alırız.bu arada 8bin tane memur alıcaklarmış ilk atama için.kasım ayında ilan edilcekmiş :52:

rica ederim tatlım :8:
sınava kadar omuzomuza çalışmaya devam :7:

sen mezun musun canım ne okudun hangi mesleği istiyorsun?
ben iktisat son sınıfım, sgk icra istiyorum :18:
nasıl çalışıyorsun?
ben mesela konuları çalışıp 2 3 konu testini çözüp bırakıyorum diğer konulara geçiyorum
ocaktan itibaren de hep soru çözüp pekiştiririm diyorum
yanlış mı acaba? unutmam değil mi konuları :5:
of bu karamsarlık, bu stres öldürecek beni

hep böyle oluyorum mutsuz oluyorum sonra da motivasyon düşüyor tabi... :26:

sen mezun musun canım ne okudun hangi mesleği istiyorsun?
ben iktisat son sınıfım, sgk icra istiyorum :18:
nasıl çalışıyorsun?
ben mesela konuları çalışıp 2 3 konu testini çözüp bırakıyorum diğer konulara geçiyorum
ocaktan itibaren de hep soru çözüp pekiştiririm diyorum
yanlış mı acaba? unutmam değil mi konuları :5:
of bu karamsarlık, bu stres öldürecek beni

hep böyle oluyorum mutsuz oluyorum sonra da motivasyon düşüyor tabi... :26:

canım sende mezun olunca meslektaş olucaz :1: bende iktisat mezunuyum 2010da mezun oldum.bu sene ilk defa girdim kpssye o da 2 aylık deneme çözerek 70 aldım valla :52: alanda da bütün derslere çalışmadan girdim bilgiler taze olunca fena değildi puanım.eğer şehir şehir gezip denetleme yapıcam dersen alandan gir.hedefinin olması iyi.ben bilgisayar işletmeni olıyımda nerde olursam olıyım ist içinde fark etmiyo yani :9:
ben bütün konuları bitirip öle test geçicem.yazarak çalışıyorum çünkü.ilk testleri önümde notlarla çözücem :52:
canım nasıl rahatsan öle çalış.çünkü herkesin çalışma yöntemi farklı.
topicteki kızlara en büyük motive sözüm şu bu sene 411725 kişi sınava girdi.bu senede bu kadar kişi gircek ve daha fazlası.ne kadar erken başlarsan o kadar çok kişinin önüne geçersin :34:

canım sende mezun olunca meslektaş olucaz :1: bende iktisat mezunuyum 2010da mezun oldum.bu sene ilk defa girdim kpssye o da 2 aylık deneme çözerek 70 aldım valla :52: alanda da bütün derslere çalışmadan girdim bilgiler taze olunca fena değildi puanım.eğer şehir şehir gezip denetleme yapıcam dersen alandan gir.hedefinin olması iyi.ben bilgisayar işletmeni olıyımda nerde olursam olıyım ist içinde fark etmiyo yani :9:
ben bütün konuları bitirip öle test geçicem.yazarak çalışıyorum çünkü.ilk testleri önümde notlarla çözücem :52:
canım nasıl rahatsan öle çalış.çünkü herkesin çalışma yöntemi farklı.
topicteki kızlara en büyük motive sözüm şu bu sene 411725 kişi sınava girdi.bu senede bu kadar kişi gircek ve daha fazlası.ne kadar erken başlarsan o kadar çok kişinin önüne geçersin :34:

ben alandan değil de b'den hazırlanıyorum canım, icra b'den alıyor maaşı da iyi :1: alandan hazırlanmak bu yıl zor olur, okul zaten zorluyor kalmamam lazım derslerden, bi yandan da mikro falan çalışamazdım...
ama istediğim meslek bu, il olarak da izmir :31:
ben de notlar alıyorum bazen defterime, sen de konu çalışıp teste dönecekmişsin en iyisi bu bence de. ben de zaten konudan sonra 2 test çözüyorum sadece.

asıl olay test çözerek zaten, o yüzden konu bitirip sonra hep test ve deneme çözmek en güzeli evet evet :emir_bebek:

erken başladık yine de değil mi ya? gerçi ben eylülde farkettim kpss diye bir şeyi :9: hep özel sektör düşünüyordum.
konuları az çok toparlıyorum ben,ocaktan itibaren teste başlamak yeter değil mi
ay yine karamsarlık geldi bana :41:

ben alandan değil de b'den hazırlanıyorum canım, icra b'den alıyor maaşı da iyi :1: alandan hazırlanmak bu yıl zor olur, okul zaten zorluyor kalmamam lazım derslerden, bi yandan da mikro falan çalışamazdım...
ama istediğim meslek bu, il olarak da izmir :31:
ben de notlar alıyorum bazen defterime, sen de konu çalışıp teste dönecekmişsin en iyisi bu bence de. ben de zaten konudan sonra 2 test çözüyorum sadece.

asıl olay test çözerek zaten, o yüzden konu bitirip sonra hep test ve deneme çözmek en güzeli evet evet :emir_bebek:

erken başladık yine de değil mi ya? gerçi ben eylülde farkettim kpss diye bir şeyi :9: hep özel sektör düşünüyordum.
konuları az çok toparlıyorum ben,ocaktan itibaren teste başlamak yeter değil mi
ay yine karamsarlık geldi bana :41:

hiç karamsar olma canım eylülde farketmen çok çok iyi ben mayıs döneminde acba girsem mi 2010 kpssye diyodum :9:
dedim zaten özel sektör düşünüyorum boşveriyim.ama özel sektörde çalışınca yok dedim böle olmıcak.çalıştığım yerde kpss denemesi çözüyodum ben :9::9: bu arada canım ben baya bi araştırdım bu kpssyi bizim nitelik kodundan tercihlerimiz istanbul bile 85le kapatan 79la kapatan yerler var.mesela 4001 kodu genel kod ptt düz memur 98le almış :27: istediğin bölümün nitelik kodunuda araştır bence :34:

hiç karamsar olma canım eylülde farketmen çok çok iyi ben mayıs döneminde acba girsem mi 2010 kpssye diyodum :9:
dedim zaten özel sektör düşünüyorum boşveriyim.ama özel sektörde çalışınca yok dedim böle olmıcak.çalıştığım yerde kpss denemesi çözüyodum ben :9::9: bu arada canım ben baya bi araştırdım bu kpssyi bizim nitelik kodundan tercihlerimiz istanbul bile 85le kapatan 79la kapatan yerler var.mesela 4001 kodu genel kod ptt düz memur 98le almış :27: istediğin bölümün nitelik kodunuda araştır bence :34:

özel çok kötü ya ben de 6 ay haftada 3 gün çalıştım herkes bi garip, ne iş varsa yüklüyorlar.. maşallah sen de azimlisin inşallah istediğin yer olacak

4001 tüm lisans mezunları oluyor değil mi, sgk iibf alıyor diye biliyorum, iibf kodu olup olmadığına bak diyorsun değil mi? ben bi araştırayım bunu çok sağol canım :29:

özel çok kötü ya ben de 6 ay haftada 3 gün çalıştım herkes bi garip, ne iş varsa yüklüyorlar.. maşallah sen de azimlisin inşallah istediğin yer olacak

4001 tüm lisans mezunları oluyor değil mi, sgk iibf alıyor diye biliyorum, iibf kodu olup olmadığına bak diyorsun değil mi? ben bi araştırayım bunu çok sağol canım :29:

inşallah canım :21:
evet bizim kodu 4421 ama çok fazla alım olmuyo 4421den yine şansı denemek lazım :34:
pek bilmiyorum canım hangi kurum neyle alıyo :26:

bi kere kendine haksızlık etme canım.
1.biz erken başladık
2.benim arkadaşlalrım sınava daha çok var şubat gibi başarım diyolar :9:
o yüzden ocaka kadar başlayanlar şanslı :34:
ben ağardan alıyorum biraz az konum kaldı.testtede çok hızlıyım o yüzden alan çalışıyorum şimdi o daha beter:27:

tamam canım sizleri böyle görünce geç kaldım sandım. erkenden başlayayım

hangi yayını alayım?

tamam canım sizleri böyle görünce geç kaldım sandım. erkenden başlayayım

hangi yayını alayım?

canım eğer hiç temelin yoksa güvender modüler set çok temel anlatıyo.
onun dışında temelim var dersen yargı nın tek kitapları var ama sözellerine baktım bence iyi (coğ ordan çalıştım)
bide pegem akademi ders notları var tarih ve anayasası çok güzel.özetlenmiş halde gerekli bilgiler var.
soru bankası olarak ihtiyaç ve yargı derim çok çok çok iyi :52:
ben şimdi kampanya bekliyorum ihtiyacın tek tek soru bankası çıksında alıyım diye.bende 2011 soru bankası var ihtiyacın gayet iyi :21:

canım eğer hiç temelin yoksa güvender modüler set çok temel anlatıyo.
onun dışında temelim var dersen yargı nın tek kitapları var ama sözellerine baktım bence iyi (coğ ordan çalıştım)
bide pegem akademi ders notları var tarih ve anayasası çok güzel.özetlenmiş halde gerekli bilgiler var.
soru bankası olarak ihtiyaç ve yargı derim çok çok çok iyi :52:
ben şimdi kampanya bekliyorum ihtiyacın tek tek soru bankası çıksında alıyım diye.bende 2011 soru bankası var ihtiyacın gayet iyi :21:

temelim var canım. bende inkılap tarihi için çok güzel bi kitap var ondan çalışırım

ben yargı alayım o zaman. benim korkum anayasa, hep ordan gidiyorum:25:

coğrafya içinse coğrafya oyunları var bende. beşeri coğrafyayı ordan buluyorum

dağ yerleştirme,maden oyunları falan çok zevkli.tavsiye ederim hepinize:34:

bi konulara bakıp hatırlamam lazım şimdi :1: soru bankalarına sonra bakarım

artık topiğindeyim,çok faydalı bilgiler veriyosun(uz) :38:

Back
X