nanolina burdayım seni takip ediorum gibi oldu yaw:)
canım özelden msj atamıyorum. maltepe nerde oturuyosun. hangi bölümdesin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nanolina burdayım seni takip ediorum gibi oldu yaw:)
ya mail adresim aynı zmanda msn adresim eklersen orda konuşlım buraya yazmayayım tam nerde oturduğumu yaw..:)
quietcım günaydın ben bu iki gün boyunca tarihi bitirecem inş.. buarada süper gidiorsun tebrik ederim:)
kızlar tabloda sorun varmış ilk sayfaya bakmadığım için yeni farkettim.düzenleme yapılacak.
ben yine burda yazıyım kaç tane konum kaldığını belki sizi motive eder
coğrafya 16 konunun 16sı bitti
tarih 13 konunun 8i bitti
türkçe 6 konunun 6 sı bitti
matematik 16 konunun 12si bitti
geometri 8 konunun 2si bitti
vatandaşlık 8 konunun 2 si biti
bu arada alan dersleri de çalışıyorum.hukukta vergi,ekonometride bağlantılar,ve türkiye ekonomisi bitmiş bulunmakta![]()
kızlar tabloda sorun varmış ilk sayfaya bakmadığım için yeni farkettim.düzenleme yapılacak.
ben yine burda yazıyım kaç tane konum kaldığını belki sizi motive eder
coğrafya 16 konunun 16sı bitti
tarih 13 konunun 8i bitti
türkçe 6 konunun 6 sı bitti
matematik 16 konunun 12si bitti
geometri 8 konunun 2si bitti
vatandaşlık 8 konunun 2 si biti
bu arada alan dersleri de çalışıyorum.hukukta vergi,ekonometride bağlantılar,ve türkiye ekonomisi bitmiş bulunmakta![]()
vuuuuuuuuuv..naptın sen canım ya
maaşallah maşallah aman nazar değmesin
![]()
kardeş tr nasıl çalışıyorsun. bnmki azcık zayıfta
bm evde 200 300 yakın romanım var. çok kitap okuyan biriyim. gel gör türkçeyi yapamıyorum:S:S:S:Stürkçemi tarihmi :44:
ben türkçeye oturup konu çalışlmadım şimdiye kadr hep çok kitap okudum ondan türkçe çok iyi benimtarihtede okuduğum dönemde yaşamış gibi düşünüyorum kendimi ezber yapmıyorum yani dönem özellikleri düşünerek çalışınca daha kolay oluyo
![]()
kızlar selam
bu kasım ataması var hani, kurumların kaç kişi aldığı açıklandı mı ki, yani il olarak
of bunaldım valla vizeler var of![]()
bm evde 200 300 yakın romanım var. çok kitap okuyan biriyim. gel gör türkçeyi yapamıyorum:S:S:S:S
canım romanları okuduktan sonra ilk sayfaları aklında kalıyosa ve kitabın bitince hala etkisindeysen şimdi bile ilk okuduğun kitabın konusu aklındaysa o zman sen türkçeyi yaparsın kendine stres yapıyosun![]()
canım bn kpss 2010 hazırlandım mattan 25 net yapardım. genel yetenekten türkçe mahvederdi beni. bi bakalım çalışcam inş olur bu sefer
canım olur ya.bak ben bu sene girdim 2 ay deneme çözerek türkçede 2 yanlış çıktı 1i dikkatsizlik.matta yapamadğım sorulara sınav sonucunda ben güldüm kendi kendime
seneye daha kolay olucak sınav bu sene memur ataması yoktu çünkü alan sınavı olduğu için daha zordu sorular.yeterki içini rahat tut![]()
bakalım ya. bu yıl olcak inş. 90alimde ilk atamada gidim diyorum. bölüm neydi bu arada