2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

bu arada benide listeye eklermisiniz mattan temel kavramlar ve işlemyeteneği bitti türkçedende sözcükte anlam bitti :32:ihtiyaç yayınlarında çalışıyorum data yayınını aldım bugün oda soru bankası :31:

ekleriz tatlım :34:
en güzel yayınları almışsın :46::46:

allah seni napmasın:1:

yaaa tabi yazmışsın, ben de ''yaaa tabii ne 160'ı'' diyorsun sandım bi an, camdan atlıyordum :1:

iyi bari, bi şu uyuz denklemi çözemedik :14:

:9::9::9:
hangi denklem ya hangisi kaldıki :2:
bi ilk sorduğum var bide ikizkenar üçgen sonuç 11 ama anlatım yok :9:

ekleriz tatlım :34:
en güzel yayınları almışsın :46::46:

canımmgüvender yaprak tesler vardı türkçe mat geometri 3ü bir arada onlar nasıldır acaba alsammı:44:nette gördüm ihtiyaç yayınının soru bankasını alayım diyorum onu alan varmı aranızda:10:

:9::9::9:
hangi denklem ya hangisi kaldıki :2:
bi ilk sorduğum var bide ikizkenar üçgen sonuç 11 ama anlatım yok :9:

ya şu duyuru açtığım soru işte, ama olsun ya öğrenmiş olduk napalım :)

ikizkenar sorusuna baktım ama ben onları çalışmamıştım hiç sevmiyorum o konuyu :) ama onların formülü vardı ya? hani c>a+b> a-b gibi gibi bir şeyler...

ters orantı demiş soruda, x/4 x/5 gibi oran verilecek galiba o yüzden

canımmgüvender yaprak tesler vardı türkçe mat geometri 3ü bir arada onlar nasıldır acaba alsammı:44:nette gördüm ihtiyaç yayınının soru bankasını alayım diyorum onu alan varmı aranızda:10:

canım güvendere hiç bakma bence çok temel soru soruyolar ama baya temel.bende seti var sadece tarih konu anlatımı ordan çalıştım o kdar.ihtiyacın modüler soru bankası seti harika.bu cins sorular ordan işte :6:
temel konularda var böle sinir sorularda.kesnlikle ihtiyaç tavsiye ederim ama bana sorarsan 2011 setini al.nedenini yazmıştım okudunmu yazıyım mı tekrar :1:

98!+99! sayısının sondan kaç rakamı 0 dır. bunada bakarmısınız:31: birde bu var

85 sayfalı bir kitabın sayfaları numaralandırılırken kaç tane 5 rakamı kullanılmıştır?

bugünkü çalıştığım konunun bu 3 sorusunu yapamadım:53:

ya şu duyuru açtığım soru işte, ama olsun ya öğrenmiş olduk napalım :)

ikizkenar sorusuna baktım ama ben onları çalışmamıştım hiç sevmiyorum o konuyu :) ama onların formülü vardı ya? hani c>a+b> a-b gibi gibi bir şeyler...

ters orantı demiş soruda, x/4 x/5 gibi oran verilecek galiba o yüzden

duyuru açtığını çözdük ya 1/2 1/2 olan başkadamı verdin :44:

98!+99! sayısının sondan kaç rakamı 0 dır. bunada bakarmısınız:31: birde bu var

85 sayfalı bir kitabın sayfaları numaralandırılırken kaç tane 5 rakamı kullanılmıştır?

bugünkü çalıştığım konunun bu 3 sorusunu yapamadım:53:

tatlım ilk soru 12 mi ?
ikinci 18 ?

canım güvendere hiç bakma bence çok temel soru soruyolar ama baya temel.bende seti var sadece tarih konu anlatımı ordan çalıştım o kdar.ihtiyacın modüler soru bankası seti harika.bu cins sorular ordan işte :6:
temel konularda var böle sinir sorularda.kesnlikle ihtiyaç tavsiye ederim ama bana sorarsan 2011 setini al.nedenini yazmıştım okudunmu yazıyım mı tekrar :1:

okumadım tatlım yazarmısın tekrar aldım ben bir 2012 seti genel kültür genel yetenekten oluşan set:53:birde soru bankasını alayım diorum bir kaç ay sonrada çıkmış sorular kitabını alıcam

canım ilk soru 24 2. soru 19 cevabı:6:

o zaman tamam bak şöyle, yanlış hatırlamışım 10 a değil 5e böleceksin...

bak şimdi 98!(1+99), o da 98!.100 oluyor

98lerin içinde 10 arıyorduk, 10=5.2 dir.

büyük olan sayı 5.
o yüzden 98'i 5'lere böleceğiz. ama sadece kalan kısımlar baz alınır.

98/5= 19
19/5= 3

19+3=22 tane 0 var.

bir de 98!.100 kısmındaki, 100'den 2 tane sıfır var.

22+2
24 tane 0 var..

bu soru böyle çözülüyor olmalı.

ben de çözemiyordum bunu bir arkadaşım anlatmıştı

Back
X