Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi şanslı günündesin bugünŞimdi kuzenimle konuştum msn den oda bizim bankanın ist. genel müd. çalışıyor faiz oranları belirlenmiş 1,34 müş eğer 30.000 çekerse 60 vadeyle ayda 783 lira falan öder geri ödemeside 46.000 civarı olabilir tam şuan sistem olmadığı için ancak nu kadar hesapladım hemen gitsin erkek arkadaşın bankalarla bir görüşsün belki faizi daha düşük verenler vardır en uygun fiyatlısı hangisiyse ona başvursun
kızlar sizlere haberim var quetcım mutlaka katıl ihtiyacın türkiye geneli demesi var bu haftasonu ctesi pazar birde ptesi 5 tl karşılığı katılabilirsiniz..dışardan alıyorlar kaçırmayın..
kızlar cts ben gider denemeye
valla iyi olur hepimiz için karşılaştırırız soruları sonuçları falan
katılım az olur büyük ihtimalle millet daha çalışmaya bile başlamadı![]()
a ile b birbirinden ve 0 dan farklı rakamlar olmak üzere sinanın bilyelerinin sayısı iki basamaklı ab sayısı,kardeşinin bilyelerinin sayısıda iki basamaklı ba saysı kadrdır.sinan bir asal sayının karesi kadar bilyesini kardeşine verince ikisinin bilyelerinin sayısı birbirine eşit oluyorçbuna göre ab sayısı en çok kaç olabilir?
kolay gele kızlar![]()
a ile b birbirinden ve 0 dan farklı rakamlar olmak üzere sinanın bilyelerinin sayısı iki basamaklı ab sayısı,kardeşinin bilyelerinin sayısıda iki basamaklı ba saysı kadrdır.sinan bir asal sayının karesi kadar bilyesini kardeşine verince ikisinin bilyelerinin sayısı birbirine eşit oluyorçbuna göre ab sayısı en çok kaç olabilir?
kolay gele kızlar![]()
ab sayısı 97 mi?? :18::18:
97 tatlım![]()
:118: soru çözümü lütfencevap doğru
![]()
cnm beni listeye eklermisin cümlede anlam konusu bitti en son 36 soruluk testten 32 doğru 4 yanlış yaptım iniş artar netlerim![]()
tırnaklarımı yidim :18:
x asal sayımız. x^2 = asal sayının karesi
birinden eksildi, diğerine eklendi,
ab - x^2 = ba + x^2
ab-ba = x^2 + x^2
9(a-b) = 2.x^2
ab'nin en büyük değerini sormuş. a'ya 9 veririm. b'ye 8 versem denklemi sağlamaz, b'ye 7 verirsem sağlar. x=3 olur, ki 3 bir asal sayıdır soruda istediği gibi.
yani rakamlarımız: 9 ve 7 ---> 97
bak ben -x^2 yi karşıya atmayı unuttum ondan 98 çıktı benim![]()
ne listesi canım bu? beni de ekleyin tarih coğrafya anayasa filan çalışıyorum ben deeecoğrafya iğrençç
![]()
alemsin valla az daha uğraş bakalım ne çıkcakben şimdide 98buldum![]()
tırnaklarımı yidim :18:
x asal sayımız. x^2 = asal sayının karesi
birinden eksildi, diğerine eklendi,
ab - x^2 = ba + x^2
ab-ba = x^2 + x^2
9(a-b) = 2.x^2
ab'nin en büyük değerini sormuş. a'ya 9 veririm. b'ye 8 versem denklemi sağlamaz, b'ye 7 verirsem sağlar. x=3 olur, ki 3 bir asal sayıdır soruda istediği gibi.
yani rakamlarımız: 9 ve 7 ---> 97
ekledim gitti canımcnm beni listeye eklermisin cümlede anlam konusu bitti en son 36 soruluk testten 32 doğru 4 yanlış yaptım iniş artar netlerim![]()
tatlım ilk sayfada bitirdiğimiz konular var sen hangilerini bitirdin bakalımne listesi canım bu? beni de ekleyin tarih coğrafya anayasa filan çalışıyorum ben deeecoğrafya iğrençç
![]()