2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ilk sayfada konu bitirme lisatsi var cnm oraya ekliyor :6:ben tarih coğrafya başlamadım daha bakalım napçm hiç ezberim yok :51:

tatlım benimde ezberim yok ben eğlenceli hale geitrdim :32:
coğ çalışırken dünyayı gezdim türkiyeyi gezdim.tarihtede savaşları ben yönettim aha eğlenceli ve akılda kalıcı oluyo :35:

tatlım ilk sayfada bitirdiğimiz konular var sen hangilerini bitirdin bakalım :7:

gördüm canım evet maşallah bayaa bitirmişsiniz :23: ay ben böyle konuları yazarsam plan program yazarsam strese giriyorumm :18: ben her dersin ilk 3 4 konusunu bitirdim daha, kitaptan bakıp yazarım sonra buraya. şimdi coğrafya çalışacağım. yaa bu tarihte daha 3 konu falan bitirdim ama çok korkuyorum sanki hepsini unutmuşum gibi geliyor, 2 haftadır ders yapmadım vizeler yüzünden. sonra hep soru çözdüğümde pekişir değil mii?:18::18::43:

gördüm canım evet maşallah bayaa bitirmişsiniz :23: ay ben böyle konuları yazarsam plan program yazarsam strese giriyorumm :18: ben her dersin ilk 3 4 konusunu bitirdim daha, kitaptan bakıp yazarım sonra buraya. şimdi coğrafya çalışacağım. yaa bu tarihte daha 3 konu falan bitirdim ama çok korkuyorum sanki hepsini unutmuşum gibi geliyor, 2 haftadır ders yapmadım vizeler yüzünden. sonra hep soru çözdüğümde pekişir değil mii?:18::18::43:

daha çoooooooooooooook var sınava tatlım stres yapma sen :34: biz baya erkenciyiz o kdar :9:
zaten verimli çalıştıysan kalır aklında.ilk testleri kitapla birlikte yaaprsın sonra zaten el alışkanlığı olur :34:

daha çoooooooooooooook var sınava tatlım stres yapma sen :34: biz baya erkenciyiz o kdar :9:
zaten verimli çalıştıysan kalır aklında.ilk testleri kitapla birlikte yaaprsın sonra zaten el alışkanlığı olur :34:

ya bende bu stres olayı çok var valla en kötü huyum :18:

bir de şu coğrafyada yeryüzü şekilleri konusunu nasıl çalıştınız siz ya, şu peneplen vs vs, ovalar dağlar göller... onları kağıda yazıp ezberlesem mi napsam. o konu çok fena :19:

ya bende bu stres olayı çok var valla en kötü huyum :18:

bir de şu coğrafyada yeryüzü şekilleri konusunu nasıl çalıştınız siz ya, şu peneplen vs vs, ovalar dağlar göller... onları kağıda yazıp ezberlesem mi napsam. o konu çok fena :19:

ben açıkçası coğ bitirdim ama sonrasında test çözmedim üstünden geçmem lazım.ben kitabı okudum notlar çıkardım öle çalıştım tatlım valla :31:

kızlar dış güçler tarafından bilgisayarım elimden alınıyo :14:
trabzon maçı varmış (beşiktaşlı babaım maç izlicekmiş:1:)
maç bştsin gelicem ben tamam mı :14:
sizde çalışın bende soruları çözüyim cins sorular denk gelcek kesin maç bitimi görüşmek üzere kolay gele :6::6:

Back
X