2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

tatlım y abu soruyu doğrumu yazdın a-c =11 çıkıyo böle çıkmazki tek basamaklı çıkması lazım :44:

seninle sınavdan aynı punı alırsak şaşmam :1: döndüm baktım 11i görünce ama soru doğru yavrcuum

diğer soru baya zormuş.valla yapan olursa tbr ediyorum şimdiden :)

kk olarak bi madalya takmak lazım gelir :1:

evet kızlar yeni bir soru daha :6:
2/5i dolu olan bir kabın ağırlığı x kgdır.içindeki suyun 1/3ü boşaltıldığında kabın ağırlığı y kgdır.buna göre boş kabın x ve y türünden eşiti nedir ? kolay gele :6::6:

tatlım burdaki cins sorular burdan iste :9:
bende ki 2011 basım ama içindeki sorular hepsi aynı.2011 soru bankası daha uygun ondan al bence ben artan parayla yargının denemesini aldım.ondada türkçe için 50 denem yapmış mat için falan öle gidiyo o da çok güsel :34:
geç kaldın bak sorular varsa söle tatlım :52:

tmm cnm bende ondan alayım ozaman saol:54:ihtiyaçtan çok memnunum onu alayım yine yediiklim çözümlü diye onumu alsam demiştim ama vazgeçtim sen öyle dedin die:1:

ne soruymuş arkadaş.. cevapta kaç biliyo musunuz

cvp=90
:53:

surat ifadelerinizi tahmn etmek zor değil

evet 90 tane :1::1:

çünküüüü, (A-C) = 0 almalıyız

a ve c sırasıyla

1 1
2 2
3 3
4 4
5 5
................. diye gider.
b'ye ise 1den 9a kadar 9 tane sayı veririm. bir de 0 veririm. toplamda 10 eder

9.10 = 90

tmm cnm bende ondan alayım ozaman saol:54:ihtiyaçtan çok memnunum onu alayım yine yediiklim çözümlü diye onumu alsam demiştim ama vazgeçtim sen öyle dedin die:1:

tatlım bu kitaptada zaten çözümlü bölümde var :52:
bak bu setin içindekileri söliyim sana
konu pekiştirme (ki bu cins sorular ordan :52:)
cevaplı genel tekrar
hız testi
sürpriz testler (sınavda çıkabilecek sorular )
çözümlü genel tekrar testleri
yok yok yani :52:

evet kızlar yeni bir soru daha :6:
2/5i dolu olan bir kabın ağırlığı x kgdır.içindeki suyun 1/3ü boşaltıldığında kabın ağırlığı y kgdır.buna göre boş kabın x ve y türünden eşiti nedir ? kolay gele :6::6:

canım bu sorunun cevabını 6y-x/5 gibi abuk bişi buldum :) cevap ne acaba

Back
X