2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

çalışmaya başladın bile bak :9::9::9:
valla ben ağustosta ramazanla başladım konularım az kaldı sorulara geçtim :52::52::52:

sayısal derslerle aram az çok iyidir bi sorun olursa sitede olduğum kadar yardımcı olmaya çalışırım bana da antrenman oluyor sorular:9:

offf geometri yi nasıl hallettiniz kızlar hiç anlamıyorum =)

ünv sınavında bile 4 tane geometri yapan,dershanede geometri hocasıyla anlaışıp derslerde mat ve türkçe çalışan ben sadece açılar ve üçgende kenarla alan hesabına bakmayı düşünüyorum :52::52::52::52::52:

:43::43::43:
ben konuları çalışıp 2 3 testini çözüp diğer konulara geçiyorum. ocağa kadar konularım bitsin, sonra full test çözerim diye düşünüyorum. ama tarihte, anayasada unuttuğum yerler oluyor :( şimdi anayasada bi soruya baktım unutmuşum tali kurucunun ne olduğunu :43: sonra test çözerken pekişir mi bunlar? tüm motivasyonum bittiiii:43:

matematik geometri anlıyorsan çok eğlenceli ama sevmiyorsan tam bir işkence. ben bayılrım matematik çözmeye ama artık geo için bunu diyemiyorum. toparlamam lazım bi an önce. :18:

ben konuları çalışıp 2 3 testini çözüp diğer konulara geçiyorum. ocağa kadar konularım bitsin, sonra full test çözerim diye düşünüyorum. ama tarihte, anayasada unuttuğum yerler oluyor :( şimdi anayasada bi soruya baktım unutmuşum tali kurucunun ne olduğunu :43: sonra test çözerken pekişir mi bunlar? tüm motivasyonum bittiiii:43:

aaaa niye öle diyosun canım ya hemen pes etmek yok :20::20:

her gece yatmadan önce sözel konuları oku öyle yat gece beynin çalışsın kendi ;) çok ciddiyim :34:

geometriye bayılırım ben çorap söküğü gibi geliyor

ahh bende öyle olsam keşke=)

quietnrkn .!.:
ünv sınavında bile 4 tane geometri yapan,dershanede geometri hocasıyla anlaışıp derslerde mat ve türkçe çalışan ben sadece açılar ve üçgende kenarla alan hesabına bakmayı düşünüyorum

ben ona bile bakamam :1::1:

Son düzenleme:
kızlar aslında durumumuz avantajda çoğumuz tm ciyiz sayısalcılar tarihi en baştan öğrenmek zorunda.sözelciler matı.bizse konu tekrarı yapıcaz sadece.zaten lisede temel oluştuysa okuyarak geliyo aklımıza.sayısalcılar ve sözelciler içinde avantaj var tabi hiç bilinmeyen bişey ilk öğrenildiğinde daha çok akıllda kalır :7:

bende konu çalışıyorum konu çalıştığım kitaptakileri çözüyorum şimdi soru bankalarım gelince ordakilerideçözüp başka konuya geçmeyi planlıyorum bende çok çabuk unutuyorum çünkü:23:konular bittikten sonra deneme soru çözümü çok yoğun sekilde uyguluycam inş.:51:

gece yatmadan bakmak iyi fikir ya ama ben not da tutmuyorum ki :43:
en iyisi deneme almak. karışık olarak tüm konuları tekrar edebilirim, deneme alıp çözeyim her gün bir tane... sizin bildiğiniz iyi denemeler var mı kızlar?

gece yatmadan bakmak iyi fikir ya ama ben not da tutmuyorum ki :43:
en iyisi deneme almak. karışık olarak tüm konuları tekrar edebilirim, deneme alıp çözeyim her gün bir tane... sizin bildiğiniz iyi denemeler var mı kızlar?

yargının her ders için ayrı deneemsi bide 15li genel denemsi var harika :7:
ama pskolojim bozulsun dersen ihtiyacın zopzor 10 denemsini al benim en fazla 60 çıkmıştı deneme sorusu :52:
burda çözdüğümüz cins sorular ne ki ordaki soruların yanında :52::52::52:

yargının her ders için ayrı deneemsi bide 15li genel denemsi var harika :7:
ama pskolojim bozulsun dersen ihtiyacın zopzor 10 denemsini al benim en fazla 60 çıkmıştı deneme sorusu :52:
burda çözdüğümüz cins sorular ne ki ordaki soruların yanında :52::52::52:

ben şimdilik yargı alayım, ihtiyaç kalsın :1: sonra alırım onu :1:

Back
X