Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off ing1 çalışmam lazım çok sıkıldım, hadi sorular sorun bari arada ing bakayım ben de![]()
tam net okuyamadım ama 5.5 falan mı cevap
5,5 buldum ben de ama ,
yatay eksen 200 400 600 diye gidiyor değil mi göremedim tam
evet canım aynen öle cevaplar doğrudur kızlar![]()
evet canım aynen öle cevaplar doğrudur kızlar![]()
başka sorusu olan varmı![]()
ya ben grafik konusuna çalışmadım, bu soru işlem yaparak mı çözülüyor ki? ben yatay ekseni 1600'e kadar sıraladım öyle buldum valla
sedulu sen anlat sen daha iyi buldun bence![]()
zar zor okudum bende o metreleri ama neyse gözler hala sağlam görüyormuş sevindim![]()
benim daha elimde kpss çalışmaya dair kitap bile yok![]()
canım 0-200 m arası 2 lira zaten yani onu açılış ücreti olarak görüceksin.
ben şöyle dedim 600 metrede 3 tl alıyorsa 1500 metrede 7.5 tl alır ama açılış ücretini düşersen 5.5 tl alır
grafik soruları hemen hemen bu mantıkta çözülür
şıklarda 3.5da var o yüzden şaşırtmalı soru.diğerleri toplayıp onuda işaretleyenler olur mutlaka
ihtiyaç modüler set al bak görüyosun halimzii![]()
ya ben grafik konusuna çalışmadım, bu soru işlem yaparak mı çözülüyor ki? ben yatay ekseni 1600'e kadar sıraladım öyle buldum valla
sedulu sen anlat sen daha iyi buldun bence![]()
canım 0-200 m arası 2 lira zaten yani onu açılış ücreti olarak görüceksin.
ben şöyle dedim 600 metrede 3 tl alıyorsa 1500 metrede 7.5 tl alır ama açılış ücretini düşersen 5.5 tl alır
grafik soruları hemen hemen bu mantıkta çözülür
hadi bir soru da benden!ben bunu çözdüm de siz de bir bakın bakalım, maksat beyin fırtınası olsun
![]()
kpss 2011 sorusu:
bir miktar para 8 kişiye eşit paylaştırılıyor, aynı para 12 kişiye eşit olarak paylaştırılsaydı her kişiye 10 tl daha az düşecekti. buna göre paylaştırılan toplam para kaçtır?
hadi bir soru da benden!ben bunu çözdüm de siz de bir bakın bakalım, maksat beyin fırtınası olsun
![]()
kpss 2011 sorusu:
bir miktar para 8 kişiye eşit paylaştırılıyor, aynı para 12 kişiye eşit olarak paylaştırılsaydı her kişiye 10 tl daha az düşecekti. buna göre paylaştırılan toplam para kaçtır?