- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
79 yada 81 olabilirmi![]()
x2y üç basamaklı sayısının 4 ile bölümünden kalan 1 dir. bu sayı 3 ile kalansız bölünebildiğine göre x'in alabileceği değerler toplamı kaçtır? bu soruyada bakarmısınız kızlar:26:
x2y üç basamaklı sayısının 4 ile bölümünden kalan 1 dir. bu sayı 3 ile kalansız bölünebildiğine göre x'in alabileceği değerler toplamı kaçtır? bu soruyada bakarmısınız kızlar:26:
45 mi?
kısa mesajı kabul etmiyor bu kk yahu
aynı msjı kopyalıyorum napim![]()
cevap 40 mış ama nasıl çözdüm unuttum silmiştim yanlış şıka bakmışımçözen olursa lütfen anlatsın sinir oldum soruya
![]()
cevap 40 mış ama nasıl çözdüm unuttum silmiştim yanlış şıka bakmışımçözen olursa lütfen anlatsın sinir oldum soruya
![]()
ya ben 40 ile 240 arasındaki 4e bölünen terim sayısını buldum formülle 40,44,48.........240
sonra da 5e bölünenleri terim sayısını çıkardım, 40 50 60..............240
ama 31 çıktı işlem hatası mı bilmiyorum :26:
evet hata şu ki, bir de 50 70 90.................230 arasındaki bu terimleri bulup eklemeliyim
ööff kafam karıştı bu sorudan![]()
a ve b tam sayılardır.
-1<=a<6
-3<b<8 olduğuna göre 4a-3b ifadesinin alabileceiği en küçük değer kaçtır?![]()
a ve b tam sayılardır.
-1<=a<6
-3<b<8 olduğuna göre 4a-3b ifadesinin alabileceiği en küçük değer kaçtır?![]()