Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de zamanında özelde çok çalıştım sırf sömürü ya.
eskiden memurlugu kötülerlerdi şimdi ise öyle bir hale geldi ki piyasa özel de durulmuyor
ben de polis olmak istiyorum bakalım inşallah olurum
bayanlar da en az 75 canım 60 olan erkekler için bayanlara alım çok az erkeklere göre ondan .
bu sene sınava girdim 77 aldım ama daha başvurular başlamadı işte
mart ayına ertelediler onun da garantisi yok diye ben de sınava çalışıyorum işte
daha görüşmedik canım yarın mecliste bi görüşülsün de öle bakalım dedik.galba 25.000 peşin olabilcekmiş
canım ya sana sorıyım çıkma durumu rahat olur dimi.annesinin üstüne 2 evleri var kira gelirleri var kendileri kira vermiyo maaşta iyi rahat çıkar heralde bi cuma günü görüşücez bankalarla ama sende rahatlat içimi![]()
ben de zamanında özelde çok çalıştım sırf sömürü ya.
eskiden memurlugu kötülerlerdi şimdi ise öyle bir hale geldi ki piyasa özel de durulmuyor
ben de polis olmak istiyorum bakalım inşallah olurum
Çıkar canım büyük ihtimalle maaşı önemli birde ödeme güçlüğüne bakıyorlar... Ama çıkar diye tahmin ediyorum kimlere vermiyorlarki kredi sizemi vermeyecekler![]()
c 4 mü kağıt kalem yok yanımda
işte onda tereddüt yaşadık maaşın 3 katı olması gerekiyo diye söylenti oldu gerçi öle ama 2500 maaş alması lazım aylık o da yok 1500 maaşı gideri olmadığı için olur gözüyle bakıyoruz ay bugünde geçsin de şu ödemeyi yapalım evlenelim bi an önce![]()
kızlar yeni soru yazıyım bi bakı verin
(a+1) sayısı b ile doğru (c-1) ile ters orantılıdır.
a=5 ve b=8 olduğunda c=9 ise ,a=11 ve b=6 olduğunda c kaçtır ?
ihtiyaç kredilerinde genelde maaşın 3 katı olmasına bakıyorlar ama bedelli içinde aynı şeyi isterlermi bilemiyorum ama isteyeceklerini sanmıyorum çünkü herkes 10000 civarında maaş almıyor bu ülkede o yüzden bedelli kredilerinde o kritere bakıcaklarını sanmıyorum canım
canım a+1/b . (c-1) olarak denklem kurulur sonra rakamları yerine yazarsak 6/8.8 =6 çıkar sonuç
sonra diğer rakamları yerine yazarsak 12/6.(c-1)=6 denklemini kuruyoruz burdan da c=4 çıkıyor
çok saol canım ben (c-1) i yanlış yere yazıyomuşum![]()
merhaba hanımlar akşama çaya misafirim var sigara böregi cevizli kurabiye ve kek yapıcm şimdi başlayım biran önce bitsin akşam size geç katılabilirimbugün türkçe testi çözücm bakalım sözcükte anlam cümlede anlam çalıştım pek test çözmedim yapamadıklarımı sorarım burda çözeriz beraberce
![]()
merhaba hanımlar akşama çaya misafirim var sigara böregi cevizli kurabiye ve kek yapıcm şimdi başlayım biran önce bitsin akşam size geç katılabilirimbugün türkçe testi çözücm bakalım sözcükte anlam cümlede anlam çalıştım pek test çözmedim yapamadıklarımı sorarım burda çözeriz beraberce
![]()
canım doğru orantı derse her zaman bölüyoruz ters orantı derse de çarpıyoruz bunlar karıştı mı sonuç yanlış çıkar hep o yüzden unutmamak gerek![]()