2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

hazalcım bu arada bere aldım assortie den beyaz renk :32:kotondanda tüylü yelek alcktım eşim rengini begenmedi kahveli siyahlıydı malkoçoğlunu gibi oldun dedi diye kızdım almadım :47:

Demekki bu tüylü yelekleri erkekler beğenmiyorlar bende eşime gösterdim netten o ne ya dedi tarkanın postuna benziyor dedi (eski filmlerdeki tarkan varya ondan bahsediyor ).. Geçen alışveriş sitesinin birinde gördüm bereler vardı çok güzel sen geldin aklıma ama online değildin yazmadım o yüzden şimdi kalktı heralde sende almışsın hadi hayırlı olsun... Benimde eşimin bana sürpriz aldığı yüzük geldi çok güzel çok beğendim ama birazcık parmağıma bol geldi bir ara daralttırmam lazım :52:

Demekki bu tüylü yelekleri erkekler beğenmiyorlar bende eşime gösterdim netten o ne ya dedi tarkanın postuna benziyor dedi (eski filmlerdeki tarkan varya ondan bahsediyor ).. Geçen alışveriş sitesinin birinde gördüm bereler vardı çok güzel sen geldin aklıma ama online değildin yazmadım o yüzden şimdi kalktı heralde sende almışsın hadi hayırlı olsun... Benimde eşimin bana sürpriz aldığı yüzük geldi çok güzel çok beğendim ama birazcık parmağıma bol geldi bir ara daralttırmam lazım :52:

evet cnm benimkide malkoçoğlu gibioldun dedi anlaşılan onlara sormadan alıcaz begendiğimizi:31: gelüe güle iyi günlerinde tak yüzügünü canım begenmene sevindim :12: defactodan kahverengi tunik aldım onuda begenmedi ama aldım artık :33:

açıköğretimden mi okudun banka ve sigortayı bende okudumda iki ünv. okumuş oluyoruz :52: Şu spk yı bitirim 18 aralıkta birde yüksek lisansa başvurucam sonrada tabi kpss ne azim var bak hepsine yetişmeye çalışıyorum :52:
evet canım aö den okudum 2. sınıfta başladım lisans daha çabuk bitti 2 yıllığı 4 yıla çıkardım ama :9::9:
ben spkyı bankaya girmezsem düşnmüyorum.bide yüksek lisansı düünmüyom diye 2. ünv okudum ama evlenince düşünebilirim :23:

bende eczanede başlıcam sabah 8 akşam 7-7,30 :31: bu karacanın rehber kitabında vermişler yıllara göre hangi konudan kaç soru gelmiş diye birde hangi derslere nası çalışılır sorularda nelere dikkat edilir diye notlar da düşmüşler onlar işime yarar :1: benim çıktı alma gibi bi şansım olmaz da akşamları ayarlarım gene kahveye talim günlerim başlıcak anlaşılan :1: zaten ben 80 üstünde bir puan almalıyım ki ohh be deme şansım olsun ve ilk yerleştirmede girebiliyim :31:
en son bu azim demiştim önceden de ünide son sene vardı notlarıma annem bile inanmamıştı :1: onun gözünde pek çalışmıyodumda ben :1: bide şimdi bunda var olmak da zorunda zaten amaan diyemem sloganımı belirledim :1:

bu iş ya olucak ya olucak!! :41:

aklıma tansu çiller geldi :52::52::52:
valla canım millet ne durumda çalışıyoda atanıyo bizim neyimiz eksik :32::32::32:

kızlar bende hafta sonundan ıtıbaren kıtap alıp baslasam yetısebılırmıyım sızce çok mu geç kaldım birde en cok begenılen kaynak ne....

kızlar bende hafta sonundan ıtıbaren kıtap alıp baslasam yetısebılırmıyım sızce çok mu geç kaldım birde en cok begenılen kaynak ne....

yetişirsin canım önemli olan zaten yetişmek değil arkanda ne kadar kişi bıraktın o önemli :34:
millet şubatı bekliyo :52:
eğer temelin varsa ihtiyaç al derim konusuda sorusuda güzel.bizim çözdüklerimz ihtiyaçtan genelde.konu analtımı olarak yargı tek coğ kitabı ve pegem akademi notları.deneme olarakta yargı deneem kitabı canım :128:

yetişirsin canım önemli olan zaten yetişmek değil arkanda ne kadar kişi bıraktın o önemli :34:
millet şubatı bekliyo :52:
eğer temelin varsa ihtiyaç al derim konusuda sorusuda güzel.bizim çözdüklerimz ihtiyaçtan genelde.konu analtımı olarak yargı tek coğ kitabı ve pegem akademi notları.deneme olarakta yargı deneem kitabı canım :128:

Çok sağol canım ya normalde özel sektorde calısıyorum uc yıldır ıyıde gıdıyor ama sımdı ıstanbuldan k.maraşa gitcem ve özel sektorde oralarda ıs bulmam zor memurıyet en ıyısı dıye dusunuyorum o yuzden kpss ye gırmem gerek

Çok sağol canım ya normalde özel sektorde calısıyorum uc yıldır ıyıde gıdıyor ama sımdı ıstanbuldan k.maraşa gitcem ve özel sektorde oralarda ıs bulmam zor memurıyet en ıyısı dıye dusunuyorum o yuzden kpss ye gırmem gerek

istanbuldan gidiyosan avantajın var puanlar daha düşük :32:
bende 10 ay çalıştım özelde yok dedim devlet daha iyi :52:

canım benim eşim kamuda sürekli tayin görücez bende özel sektördeydim aama heryerde iş bulmam zor diye bende tam gaz kpss ye çalışıyorum:34:işten istifa ettim

Son düzenleme:
lisans için yedi iklim diye de birçok yorum gözüme çarptı :34: benim gibi mat temeli olmayanlar fem ilk adımdan başlayıp ihtiyaçla devam edebilir :1:

valla öyle kamu aklımın ucundan geçmezken şimdi aklımdaki tek şey oldu :31: diyorum zaten şimdiki aklım olsa 2 yıllık okucaksam gene tapuya giderdim direk :31:

lisans için yedi iklim diye de birçok yorum gözüme çarptı :34: benim gibi mat temeli olmayanlar fem ilk adımdan başlayıp ihtiyaçla devam edebilir :1:

valla öyle kamu aklımın ucundan geçmezken şimdi aklımdaki tek şey oldu :31: diyorum zaten şimdiki aklım olsa 2 yıllık okucaksam gene tapuya giderdim direk :31:

ben yedi iklimi beğenmiyorum gk gy için yetersiz bence.ama eğitim bilimleri için iyi :31:

ben yedi iklimi beğenmiyorum gk gy için yetersiz bence.ama eğitim bilimleri için iyi :31:

evet sen diyince hatırladım eğitim bilimlerinde olanlar hep yorum yapmıştı zaten :1:
neyse Allahdan lisans olarak girmicem o biraz daha rahatlatıyo beni :31: lisansa kamuya yerleştikden sonra tamamlıcam 2. senem 3 . sınıfda bu yıl dondurdum seneye devam edicem :31:

kızlar işte en sevdiğimiz konu mutlak değer :52::52::52:

Ix-5I+I2x-6I toplamın en küçük değeri nedir?

evet sen diyince hatırladım eğitim bilimlerinde olanlar hep yorum yapmıştı zaten :1:
neyse Allahdan lisans olarak girmicem o biraz daha rahatlatıyo beni :31: lisansa kamuya yerleştikden sonra tamamlıcam 2. senem 3 . sınıfda bu yıl dondurdum seneye devam edicem :31:

ah ah şimdiki aklım olsa önlisanstan girerdim valla :14:

canım benim eşim kamuda sürekli tayin görücez bende özel sektördeydim aama heryerde iş bulmam zor diye bende tam gaz kpss ye çalışıyorum:34:işten istifa ettim

canım benım nısalımda polıs tahmınen bızde tayin görücez o yuzden benımde bıryerlerden baslamam lazım

Back
X