2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

senin kaçla alıyor canım. lisans mezunusun dımı..
bakalım biz emek verelim hayırlısıysa inş rabbim nasip eder:S

ewet lisans mezunuyum.. ankara için son atamalarda en az 84 o da ünivler sekreter alıo.. yani en az 88 alırsam 3.-4. atamalara yerlesirim...
walla burası cok ii çalışma isteimi hiç düşürmez.. aksamları 1 saat calısıodum şimdi sabahlarıda 1 saat erken uyanıp calıscam 1 saatte kahvaltıdan sonra çalışıp ööle işe gıderım.. haha ::)

senin kaçla alıyor canım. lisans mezunusun dımı..
bakalım biz emek verelim hayırlısıysa inş rabbim nasip eder:S

ewet lisans mezunuyum.. ankara için son atamalarda en az 84 o da ünivler sekreter alıo.. yani en az 88 alırsam 3.-4. atamalara yerlesirim...
walla burası cok ii çalışma isteimi hiç düşürmez.. aksamları 1 saat calısıodum şimdi sabahlarıda 1 saat erken uyanıp calıscam 1 saatte kahvaltıdan sonra çalışıp ööle işe gıderım.. haha ::)

biz gece 1 lere kadar burdayız :9:
sorularnı sor mutlaka bize canım :34:

kızlar bi kaç face book adresi var.. ordada böyle soru cvb oluyor. akşam topikteyken arada bi onada bakın..:)

link vermek yasakya.. sayfa isimlerini veriyorum. com dan sonra yazarsanız olur

KPSSKONULARI
onllinekpss?sk=wall
kpssfm?sk=wall

kızlar bi kaç face book adresi var.. ordada böyle soru cvb oluyor. akşam topikteyken arada bi onada bakın..:)

link vermek yasakya.. sayfa isimlerini veriyorum. com dan sonra yazarsanız olur

KPSSKONULARI
onllinekpss?sk=wall
kpssfm?sk=wall

canım onu ddemir10 da tavsiye etti ama şöle düşünüyorum ben.burda herkes kendisi çözüyo çözemediklerini isoruyo bide anlatıyoruz ya anlamayınca saolsun kızlar tekrar anlatıyo face ve diğer siteler daha yavan geliyo.
burda kaynaştık daha samimi sanki :29:

ben geldim buradayım...^^

ama coğrafya çalışacağım bir yandan...

PS: şu ihtiyaç soru bankasının fiyatı ne kadar???? gy-gk 10000. indirimli ne kadara alırım??? birde piyasada başka soru bankaları var mı???

heyy millet nerdesiniz bir saat geciktiniz:19: ilk soru benden gelsin bakalım

3'e 5'e ve 7'ye bölündüğünde sırasıyla 1,3,ve 5 kalanını veren 500'den küçük en büyük doğal sayının rakamları toplamı nedir?:6:

onu çözen olur belki bir soru daha sorayım:26:

24 metre ve 20 metre boyutlarındaki bir tarla es karesel parsellere ayrılıyor. ve her parselin köşelerine birer ağaç dikiliyor. bu göre en az kaç tane agaç gerekir?

onu çözen olur belki bir soru daha sorayım:26:

24 metre ve 20 metre boyutlarındaki bir tarla es karesel parsellere ayrılıyor. ve her parselin köşelerine birer ağaç dikiliyor. bu göre en az kaç tane agaç gerekir?

42 midir ki????

doğru de lütfennnnn ^^

evet canım tbrikler cevap doğru :46::46::46:çözümü anlatırmısın:6:

gerçekten mi??? ^.______________.^

kendime güvenim kalmayacaktı bu da yanlış olsa idi.

şöyle ki;

24 ve 20 nin ebob u => 4

yani tüm alan kenarları 4 olan parçalara bölünecek

bir kenarın bölüneceği parça sayısı => 24 olan 24/4=6, 20 olan 20/4=5

6+1=7 5+1=6 6x7=42

1 er artırma sebebi bir kenar 6 ve 5 parçaya bölünecek ama köşe hesapladığımız için 1 er artırıyoruz.

misal; bir kenarı 10 parçaya bölersek 11 köşesi olur

gerçekten mi??? ^.______________.^

kendime güvenim kalmayacaktı bu da yanlış olsa idi.

şöyle ki;

24 ve 20 nin ebob u => 4

yani tüm alan kenarları 4 olan parçalara bölünecek

bir kenarın bölüneceği parça sayısı => 24 olan 24/4=6, 20 olan 20/4=5

6+1=7 5+1=6 6x7=42

1 er artırma sebebi bir kenar 6 ve 5 parçaya bölünecek ama köşe hesapladığımız için 1 er artırıyoruz.

misal; bir kenarı 10 parçaya bölersek 11 köşesi olur

çok teşekkürler canım:54:anladım şimdi :21:bir soru daha sorayım hemen:17:

pozif bölenlerinin sayısı 3 olan iki basamaklı doğal sayıların toplamı kaçtır?

Back
X