2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

hoşgeldin gülen kalp hastaydın nasıl oldun iyileştinmi :6:

ddemir cnm tebrik ederim darısı bizim başımıza inş.:29:

1 haftada eridim aktım canım daha yeni yeni kendime geliyorum. bugün ilk kez oturabildim hep yatıyodum. derse başladım bende hemen. çok sağol ilgilendiğin için. =)

siz neler yaptınız nasıl gidiyo çalışmalar?

kızlar bomba gibi zıpkın gibi fişek gibi geldim ben :10:
sevdiceğimden enerjiyi aldım işte geldim burdayım :16::16:

huhuhu bende diyorum nerde bu kız??? en azından quietty buradadır...

tatlım vala 12de bi çıktımı daha yeni geldim eve :10:
tabi 10dan 12 ye kadar süslenmeyle geçti bi baktım çıktım bişey yazamadım sabah :9:
naptınız bakalım ben bugün tatil yaptım kendime :9:

Tecrübeli arkadaşlar bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum.Baya zamandır kpss ye hazırlanıyorum ama tabi fırsat buldukça, hani garanti iş olsun dedik ama biraz önce okudum yeni düzenlemeler olacakmış aday memurluk 4 yıl olacak ve mesleki eğitim alacaklar,her yılın sonunda aldıkları eğitimden sınava girecekler ve geçemezlerse memurluk hakları olmayacak.Ben b grubundan girmeyi düşünüyorum.Evliyim eş durumu tayin vs.. de biraz zorlar mı siz ne düşünüyorsunuz?Şimdden teşekkürler.
eğer eşinde devlet memuruysa zorlamaz canım başka bi yer tercih edip eşten dolayı tayinini isteyebilirsin 6 ay içinde.
zaten genelde kurum içi sınavlar oluyo bu aday memurluğu gözünde büyütme.hatta bu uygulama varsa çok çok ta iyi olmuş.çok salla başını al maaşın memurlar oldu :47: en azından hak ederek çalışılmış olur :15:
80 kg tuzlu suyun %25 i tuz
denklemde 25.80+ 100.x=40(80+x) bu denklemde 100.x demek saf tuz katılıyor onun oranı 40(80+x) ise toplamın yüzde oranı

denklemi çözersekı x=20 olur yani 20 kg saf tuz eklenmeli ki yeni karışımın oranı %40 olsun.

dip not : yeni karışımın 2/5 i dökülse bile bu tuz oranını etkilemez
çok saol canım :29:

bende bugün matemetik çözmeye başladım kızlar..

gelmişken bi soru sorayım hemen size...:10:
n! sayısını bölen en büyük asal sayı 19 old göre, n nin alabileceği değerler toplamı kaçtır ? :32:

tatlım 253 mü cevabı yarın bi söleyi ver :32:

kızlar selam, uğrayamadım bir kaç gündür ama hafta başında olasılık sorularımla burada olacağım :10:

ya bir de aklıma takıldı, ben temmuzda kpssye gireceğim ama, ünivde yaz okuluna kalacağım o yaz. yani eylül gibi mezun olacağım inşallah

bir sorun olmuyor değil mi böyle bir durumda?? :26:okurken de sınava giren var yani.. :26:

kızlar selam, uğrayamadım bir kaç gündür ama hafta başında olasılık sorularımla burada olacağım :10:

ya bir de aklıma takıldı, ben temmuzda kpssye gireceğim ama, ünivde yaz okuluna kalacağım o yaz. yani eylül gibi mezun olacağım inşallah

bir sorun olmuyor değil mi böyle bir durumda?? :26:okurken de sınava giren var yani.. :26:

olasıkları sen sorar sen anlatırsın anlamam valla :9:
canım bildiğm kadarıyla mezun olanlar ve mezun durumda olucaklar lisans kpssye başvurabilir.sen girebilrsin yani :34:
ama mesela yaz okulunda okul uzadı o zaman atansan bile işe başlayamazsın ayrıca ceza alırsın :30:

benim bildiğim kadarıyla bir sorun yok canım girebilirsin.

sorunun çözümü;

2^2---------2x3^2---------M sayılarımız

180=2^2x3^2x5

bu üç sayıyı ekoka (180 ) e tamamlamalıyız.

sadece 5 eksik

cevap=5

Back
X