2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

hemen anlatıyorum canım.

bilinmeyenli paydada kalmış ya onun için ter çeviriyorsun her tarafı. e tabii işarette değişiyor.

1>x+1/10>1/5

her tarafı 10 la çarp

10>x+1>2 şimdi 1 çıkart

9>x>1

ben eşitsizlikleri çok iyi biliyom ya ortadakini ters çeviriyorum 1 -1 oluyo 5te -5 :9::9:
saol canım :13:

sırasıyla 6,8 ve 10 dakikada bir çalakn üç çalar saat ilk kez saat 14:00da beraber çalmışlardır.buna göre bu çalar saatler ikinci kez beraber çaldıklarında sat kaç olur :52::52::52:

Canım cevap 16:00

6,8,10 nun ortak katını alırız. 120
zaten bunu ebob- ekok yaptığında da 120 gelecektir.
yani 2 saat ekle 16:00
doğru mudur?

saol canım :6:
ben okok obeb bilmediğim için en basit sorualrı bile soruyorum valla :9:

Matematik 1 en kolay matematiktir canım.
Her konuda belli 2-3 kalıp sorular vardır.
Onları bilirsen ve bol soru çözersen hiçbir sorun kalmaz.
Keşke ya full tarih yada full mat olsaydı şu sınav.
İlk girişim olacak ama nasıl tırsıyorum anlatamam :1:
dgs de heycandan ancak 23 soruya zaman yettirebildim
oda 17 doğru yapabilmişim rezüllük :1:

Matematik 1 en kolay matematiktir canım.
Her konuda belli 2-3 kalıp sorular vardır.
Onları bilirsen ve bol soru çözersen hiçbir sorun kalmaz.
Keşke ya full tarih yada full mat olsaydı şu sınav.
İlk girişim olacak ama nasıl tırsıyorum anlatamam :1:
dgs de heycandan ancak 23 soruya zaman yettirebildim
oda 17 doğru yapabilmişim rezüllük :1:

matı çok severm ama belli konular var alışamıyorum işte :9:
bende bu sene girdim ilk defa itiraf ediyorum alan sınavında uyudum :9::9: ciddi ciddi uyudum ya kendime inanamadım :9:
zaman yetiyo canım ben sade denem çözdüm girdim gk gy e 70 aldım valla o dneemleride 2 ay çözdüm o kadar :10:

Demekki biraz daha zorlasan güzel puan alabileceksin.
Dershaneye gidiyormusun?
Bir ara okumuştum topiğini gk bitmişti sanırım senin.
benimde kaldı anayasa.
en kıl olduğum ders.:41:

sırasıyla 6,8 ve 10 dakikada bir çalakn üç çalar saat ilk kez saat 14:00da beraber çalmışlardır.buna göre bu çalar saatler ikinci kez beraber çaldıklarında sat kaç olur :52::52::52:

bak bu nöbet tutma sorusuna benziyor, burada bir arkadaş çözmüştü sayesinde kaptım bu soruların çözümünü :33: ortak kat almak filan yess

ya küresel dersinden vizeden 15 vermiş adam bittim ben :26:

pzt günü olasılık sorularımla buradayım, gittim sanmayın :27: beni özleyin :23::23:

Demekki biraz daha zorlasan güzel puan alabileceksin.
Dershaneye gidiyormusun?
Bir ara okumuştum topiğini gk bitmişti sanırım senin.
benimde kaldı anayasa.
en kıl olduğum ders.:41:

o yüzden rahatım ya bende :52:
79 bile yetiyo bana alan tercihi için :34:
gitmiyorum canım rahat çalışıym diye işten çıktım evi dershaneye çevirdim :52: bi ara kitaplığımı eklemiştim o kitaplar bitecek :51:
genel yetenek te matta bi kaç koınu var gk de coğ bitti tarih ortalarda anayasa ucundan biraz baktım :34:
benim biraz ilgim var ama biraz hukuk dersi almıştım o yüzden ders notlarımdan bakıyorum :9:

bak bu nöbet tutma sorusuna benziyor, burada bir arkadaş çözmüştü sayesinde kaptım bu soruların çözümünü :33: ortak kat almak filan yess

ya küresel dersinden vizeden 15 vermiş adam bittim ben :26:

pzt günü olasılık sorularımla buradayım, gittim sanmayın :27: beni özleyin :23::23:

canım hocalar hep cins ya ben küresele gündemi takip ediyodum o kadar atlattım ccyel çok şükür :9:

$SAM_3102.webp
buyrun kızlar :52:

kızlar ben geldim yemeğimi yedim bir güzel oh çok güzeldi balık:9:yeşil çay içiyorum şimdi kök sorusunu gören kaçmış kimseler kalmamış:4:bendede bir sürü soru var:27:

kızlar ben geldim yemeğimi yedim bir güzel oh çok güzeldi balık:9:yeşil çay içiyorum şimdi kök sorusunu gören kaçmış kimseler kalmamış:4:bendede bir sürü soru var:27:

oh afiyetler olsun canım neşeniz bu akşamkinden bol olsun inşallah her zaman :16:
kök olmasın mutlak deeğr olmasın ebob ekok olmasın haydi sor sor :52::52:

Back
X