bellamina seni Allah mı gönderdi kız =)![]()
Ah canım benim ya yardımcı olabiliyosam inan çok sevinirim zaten şu kk da gördüğüm en güzel topic olmuş burası
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bellamina seni Allah mı gönderdi kız =)![]()
ben salağım ya valla. 11 çıktı diye bıraktım soruyu![]()
15!=4[SUP]a[/SUP].b canım bu ifadede 4[SUP]a[/SUP] = 2[SUP]2a[/SUP] şeklinde yazıyoruz. Sonra 15'i sürekli 2 ye böl, ilk bölümünde bölüm 7 sonra 7'yi 2'ye böl, 2. bölüm 3 sonra 3'ü 2'ye böl bölüm 1, artık 1 2'ye bölünemeyeceğinden bölme işlemini yapmıyoruz. Sonra bu bölümleri topluyoruz 7+3+1=11 ama bizim üslü sayıda üssümüz 2a çıkmıştı. Burdan 11'i 2'ye bölmemiz lazım cvp=5 :)
çözümsüz bi soru daha var kızlar çok iyi bilir
4^11+5^11+...+36^11+37^11
sonucunu 41 ile bölümünden klan kaçtır![]()
Ah canım benim ya yardımcı olabiliyosam inan çok sevinirim zaten şu kk da gördüğüm en güzel topic olmuş burası
ben 11i 2 ile carptım üzeri 2 die ay rezilliğim başa bela![]()
bellacım bunu da çözersen gurur kaynağımızsın![]()
bellacım bunu da çözersen gurur kaynağımızsın![]()
bella aslansın kaplansın çöz şu soruyuda 1 hafta oldu ya çözemiyoruz![]()
Canım "^" işareti üzeri anlamında de mi mesela 4 üzeri 11 ?
IxI<=4
4y-x+3/2=2 ise y nin alabileceği kaç doğal sayı değeri vardır?
size katılmayı çok istiyorum ama düğünüm var ona hazırlanıyorum...2010 da da 83aldım atanamadım..
size katılmayı çok istiyorum ama düğünüm var ona hazırlanıyorum...2010 da da 83aldım atanamadım..