2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Canım sonra 4[SUP]4[/SUP]'ü bulucaksın ya 23'ü 4 ile çarp sonra tekrar 41 ile bölümünü yaz o zaman çıkıyor. Hep 41 ile bölümü yazıyoruz asal olsun olmasın en son 37 çıkıyor malesef aynı işlemi 5 içinde yapıyoruz onunda 41 ile bölümünden kalanın 36 olduğunu bulduktan sonra bunu yapmayı bırakıyoruz :) Soruyu hazırlayana burda selam söyleyelim bence :D

soruyu hazırlayan akşam yatağında rahat uyumasın :52::52::52:

canım o soruyla tekrar uğraşcam ben. bakalım kolayını bulabilcem mi :) bulursam anlatırım. bella matematik okuyo. hatun yalamış yutmuş biz daha sindiremedik :1:

bende kardeşimin dershane hocalarına sorcam arkadaşlarım oluyolar :52:
çalışırken arada böle cins sorular soruyodum pek iyi anarlar beni :52::52::52::52:

evet yeni bir soru geliyo :32:
a sayısı bölündüğünde bölüm b kalan 3
b sayısı bölündüğünde bölüm c kalan 2
c sayısı bölündüğünde bölüm 4 kaaln 1

buna göe a+b+c en az kaçtır :6:

kızlaar internetim şuan resmen can çekişiyor bir sayfa 10 dk da yükleniyor :52:inş. saat 12den sonra kotam yenilenir :25:

Yaz bakalım emin olmamakla beraber belki çözerim:)):24:

hoşgeldin şekerim :29:
msj gönderemedim sana hafızan dolmuş yine :9:
akşama topicte toplanıp muhabbet edicez gel dicektim topic açtık bak :52:
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/487511-2012-kpss-yoldaslari-stres-atalim-birazda.html

sorum geliyor :32:
maaşına 6 ayda bir 60 tl zam yapılan bir işçi ilk maaşını 720 tl olarak nisan syında alıyor.buna göre bu işçi 29.maaşını kaç tl olarak hangi ay alır :8:

hoşgeldin şekerim :29:
msj gönderemedim sana hafızan dolmuş yine :9:
akşama topicte toplanıp muhabbet edicez gel dicektim topic açtık bak :52:
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/487511-2012-kpss-yoldaslari-stres-atalim-birazda.html

sorum geliyor :32:
maaşına 6 ayda bir 60 tl zam yapılan bir işçi ilk maaşını 720 tl olarak nisan syında alıyor.buna göre bu işçi 29.maaşını kaç tl olarak hangi ay alır :8:

Canım cevap Eylül ayında 960 tl mi ki ?

Back
X