2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ay hiç soru çözesim yok bugün okul derslerine odaklandım biraz
gece yine sorular çözülmüş :9:

gece vınn kotam doldu gçremedim nete ben 9dn sonra soru çözümüne katılamadım:25:sende yoktun akşam okul derslerinemi çalıştın sohbet topiğinde yoktun

gece vınn kotam doldu gçremedim nete ben 9dn sonra soru çözümüne katılamadım:25:sende yoktun akşam okul derslerinemi çalıştın sohbet topiğinde yoktun

akşam geç geldim eve sevgilimin yanındaydım sonrada okul derslerine çalıştım falan bugünde öyle yapıcam

-2<x<4 olmak üzere

Ix+2I+I4-xI işleminin sonucu kaçtır?

şimdi x

-2<x<4 aralığında olduğu için ilk mutlak değer x negatifte olsa pozitifte olsa aynı olarak çıkar e ikinci mutlak değerde yine aynı olarak çıkar

sonuç olarak x+2+4-x şeklinde olur açılımı burda x ler birbirini götürür sonuç 6 olur

Son düzenleme:
bende kızlar uyuyodur diye ses etmiyordum. bizim kızlar uyanmış da soru çözümüne bilem başlamış...:9:
günaydın kızlar... nasılsınız?:16:

bide bu sorum var kızlarr

IxI<=x ve -2<a<4 olmak üzere Ix-aI=a-x ifadesini sağlayan kaç tane x tamsayı değeri vardır?

şimdi x

-2<x<4 aralığında olduğu için ilk mutlak değer x negatifte olsa pozitifte olsa aynı olarak çıkar e ikinci mutlak değerde yine aynı olarak çıkar

sonuç olarak x+2+4-x şeklinde olur açılımı burda x ler birbirini götürür sonuç 6 olur

teşekkür ederim tatlım:54:

bende kızlar uyuyodur diye ses etmiyordum. bizim kızlar uyanmış da soru çözümüne bilem başlamış...:9:
günaydın kızlar... nasılsınız?:16:

günaydın cnm buyur hadi sende sorulara:1:

a ve b reel sayıdır.

-4<a<=5
-2<=b<3 olduguna böre a^2-b^2ifadesinin alabileceği kaç tam sayı değeri vardır?

buyrun kızlar eşitsizlik sorusu:32:

Back
X