2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

2[SUP]6[/SUP]=64 ya canım. 10[SUP]9 [/SUP]demek 10 basamak demek birde 64le çarpıldığı için 11 basamak oluyor. kaç basamak diye sorulan her üslü soruda 2 ve 5 i bulup üslerine eşitle 10 üssüne çevir.

Eklentiler

• $Resim 033.webp
    $Resim 033.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 25

Arkadasım o soru çok uzun olarak bulunuyor ya da ben öyle düşündüm bilmiyorum.sonradan size yazarım onun cevabını.işteyim canım çözemedim o yüzden uğraşmam lazım biraz ;)

Ben buraya ilk konu açıldığında girmiştim ondan sonra hiç girmedim.Sadece mat mi çözüyorsunuz kızlar?Çalışıyor musunuz yoksa evde misiniz hepiniz?
ortaya karışık yapıyoruz canım bazen ama genel olarak mat :52:
he tamam. yanlışsa cvbını bilmek istedm o yzden ısrar ettim
üstleri görmemezlikten geldim hepsi aynı altıgı oldugu için bi önemli yok diye biliyorum

4+5.... 37

son terim - ilk term )/artış miktarı +1
37-4= 33
34+1= 34

son terim+ilk terim/2 x terim sayısı
(37+4)/ 2 x 34
41/2x34

sonucu 41 bölüncede sonuç "0"
tatlım 1 niye görmüyon ki üsleri :44:
mod yönteminden bulunmuştu bu soru bide bakalım hangi yöntemler çıkcak daha :52::52::52::52:
2 mat içinde türkçe yazım yanlış buldum :52: eğer bişeyi görmek yerine tam tersi olursa o zman görmemezlik değil görmezlikten gelinir saygılar :42::52::52:

çözümü anlatta öyle geçelim canım o kadar değil :1:

quiet'in misafirleri gidemedi heralde. :)

tatlım senin sorun var mı?

anca gittiler canım ya türkçe çözemedim vicdanım sızlıyo :53:

ortaya karışık yapıyoruz canım bazen ama genel olarak mat :52:

tatlım 1 niye görmüyon ki üsleri :44:
mod yönteminden bulunmuştu bu soru bide bakalım hangi yöntemler çıkcak daha :52::52::52::52:
2 mat içinde türkçe yazım yanlış buldum :52: eğer bişeyi görmek yerine tam tersi olursa o zman görmemezlik değil görmezlikten gelinir saygılar :42::52::52:

anca gittiler canım ya türkçe çözemedim vicdanım sızlıyo :53:

saat daha 6 çözersin canım merak etme.

kaderimiz bu be yavrum yapacak bi şey yok. sabahtan kalkıp aklımda ders olmadan akşam etmeyi özlediim :14:

tatlım şimdi böle yapalım ki atandığımızda maaş zamanı gelince acaba iş çıkışı hangi elbiseyi almaya gitsem ay 17:30 da kuaför randevum var inşallah yetişirim yarım saatte diye düşünelim :52::52::52::52:

2[SUP]6[/SUP]=64 ya canım. 10[SUP]9 [/SUP]demek 10 basamak demek birde 64le çarpıldığı için 11 basamak oluyor. kaç basamak diye sorulan her üslü soruda 2 ve 5 i bulup üslerine eşitle 10 üssüne çevir.

tmm cnm çok teşekkürler :54:

tatlım şimdi böle yapalım ki atandığımızda maaş zamanı gelince acaba iş çıkışı hangi elbiseyi almaya gitsem ay 17:30 da kuaför randevum var inşallah yetişirim yarım saatte diye düşünelim :52::52::52::52:

ya eşek ya insanı nasıl gaza getiriyor bak :) şaka maka bi test kitabı bitirebilirim bu gazla. gelsin elbiseler gelsin ayakkabılaaar :)

tmm cnm çok teşekkürler :54:

rica ederim tatlım. :17:

ya eşek ya insanı nasıl gaza getiriyor bak :) şaka maka bi test kitabı bitirebilirim bu gazla. gelsin elbiseler gelsin ayakkabılaaar :)
heralde kızım bütün herşey motivasyon :52:
ben kimlri gaza getirdim topic açılınca bi bilsen 410.000 kişi diyodum herkes ders çalışmaya başlıyodu :52::52::52:

düşün şimdi en az 1300 maaş almışın aylık.3 ayda bi çift maaş :32:
araba kredisi çekiyosun çatır çatır ödüyosun en fazla 3 sene o da ödemeyi düşük tutarsan :55::34:
çıkışta atlamışın arabana işte canın sıkılmş atmışın kendini avm lere alışverişini yapmışın sonra atlamışın arabay boğaza boğaz kenarında bi çay kahve içmeye arkadaşlarınla :24:
saat en geç 20.30 evdesin :52::52::52:

Son düzenleme:
heralde kızım bütün herşey motivasyon :52:
ben kimlri gaza getirdim topic açılınca bi bilsen 410.000 kişi diyodum herkes ders çalışmaya başlıyodu :52::52::52:

düşün şimdi en az 1300 maaş almışın aylık.3 ayda bi çift maaş :32:
araba kredisi çekiyosun çatır çatır ödüyosun en fazla 3 sene o da ödemeyi düşük tutarsan :55::34:
çıkışta atlamışın arabana işte canın sıkılmş atmışın kendini avm lere alışverişini yapmışın sonra atlamışın arabay boğaza boğaz kenarında bi çay kahve içmeye arkadaşlarınla :24:
saat en geç 20.30 evdesin :52::52::52:

gel öpücem gel :)

Allahım bu günleri hepimize nasip etsin inşallaaaaahh =)

ee soru var mı soru :):1:

yine gececiyim galba :52:

olsun canım ben sana eşlik ederim kociş nöbetçi yrndı aslında nöbeti değişiklik olmuş gece geç saate kadar burdayım:29:

kaderimiz bu be yavrum yapacak bi şey yok. sabahtan kalkıp aklımda ders olmadan akşam etmeyi özlediim :14:

sabah kalktığımda diyorum acaba uyandılarmı topiktelermi soru varmı iyice bağımlı olduk buraya haa:1:
dün gece 3 saat kotam bitti kahroldum soruları kaçırdım diye:51:

olsun canım ben sana eşlik ederim kociş nöbetçi yrndı aslında nöbeti değişiklik olmuş gece geç saate kadar burdayım:29:

sabah kalktığımda diyorum acaba uyandılarmı topiktelermi soru varmı iyice bağımlı olduk buraya haa:1:

uyandığımda saate bakıyoruum Allaah diyorum bunlar erken kalkıyo kesin girmişlerdir :) aceleyle kahvltı ediyorum buraya gelmeye can atıyorum :)

Allaah'ım sen quiet kuluna KPSS yi kazanmayı nasip et bize bu imkanı verdiği için =)
:nazar::42:

tamam tatalım gececiyiz o zman :32: diğer arkadaşlarda uyusun biz en az 20 soru bitiririz :52::52::52::52::52::52:

ooo kızlar maşallahınız var :) .. ben de bu yıl atananlardanım sayısal öğrecisiyimdir 89 aldım. bi faydam dokunursa yardım etmeyi severim . iyiy çalışmalar

uyandığımda saate bakıyoruum Allaah diyorum bunlar erken kalkıyo kesin girmişlerdir :) aceleyle kahvltı ediyorum buraya gelmeye can atıyorum :)

Allaah'ım sen quiet kuluna KPSS yi kazanmayı nasip et bize bu imkanı verdiği için =)
:nazar::42:

kız ağzın bal yesin emi :29:
hepimize inşallah canım ama azimliyiz yapıcaz korksun bizden ösym :41::41:

ooo kızlar maşallahınız var :) .. ben de bu yıl atananlardanım sayısal öğrecisiyimdir 89 aldım. bi faydam dokunursa yardım etmeyi severim . iyiy çalışmalar

valla böle söledikçe daha bi şevk geliyo bana :52::52:
inşallah bizde seneye atanırız :31:
hangi kodla nerey atandım cnaım :31:

öp bacım :29::29:
amin :21:
ama biz bu gazla devam edersek kesin gidicez :32::32::32::32:
bende mat sorusu kalmadı türkçeyede bakamadım :31:
okyonus varmı soru :23:

ah cnm bende hiç soru olmazmı yaaaa hemen yazıyorum soruyu:27:

tamam tatalım gececiyiz o zman :32: diğer arkadaşlarda uyusun biz en az 20 soru bitiririz :52::52::52::52::52::52:

diğerleri uyusun biz öne geçelim onlardan hahahah :32:

okyonus bendende zalim :9::9::9:
sor tatlım :15:
bu arada çok mutluyum çünkü zayıflamışım bunu söleyen 6 kişi oldu demekki zayıfladığıma inanabilirim :52::52::52::52:

Back
X