2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

motivasyonum çok düştü..

ya yanlış çıkıyo ya çıkmıyo. çıldırıcam.

nasıl çözümü canım?

canım sıkma canını banada oluyo şimdi ben sakin düşünerek yapıyom ya o yüzden sen çözemiyorum diye sıktın kendini hiç yapamıyon o yüzden :29:
$SAM_3120.webp

saol canım :29:
sen bizden farklı kulvarlardasın :9:
biz daha bakmadık bile tarih coğya :1:

Cnm ben daha yeni çalışmaya başlıyorum ya 1. ünitelerdeyim mecbur biraz konu ilerleyeyim ki tükçe mata geçim ama vatandaşlık hiç umudum yok:)) :42::42:

standart :)

sen nasılsın canım?

Cnm idare ediyorum yaa tarhden 1 2 de olsa multaka yanlışım çıkıyo ona sinr oluyorum ölee :34::34::34::34:

Cnm ben daha yeni çalışmaya başlıyorum ya 1. ünitelerdeyim mecbur biraz konu ilerleyeyim ki tükçe mata geçim ama vatandaşlık hiç umudum yok:)) :42::42:

Cnm idare ediyorum yaa tarhden 1 2 de olsa multaka yanlışım çıkıyo ona sinr oluyorum ölee :34::34::34::34:

bana göre güzelde sana göre değil heralde :)

ben o kadar yanlış yapsaam daha ne isterim.

Hayır hayır güzeller sadece 1. üniteden mesela 1. üniteden 15 soruluk bi test mutlaka 1 2 yanlışım çıkıyor ona cnm sıkılıyo dedim:9::9::9: yoksa toplam tarih denemelerinde veya sorularında öyle çıksaaa başka ne isterim:31::31:

Hayır hayır güzeller sadece 1. üniteden mesela 1. üniteden 15 soruluk bi test mutlaka 1 2 yanlışım çıkıyor ona cnm sıkılıyo dedim:9::9::9: yoksa toplam tarih denemelerinde veya sorularında öyle çıksaaa başka ne isterim:31::31:

ıyyyyyy ben ilk konuları hiç sevmem :27:
15 soruda kesin 5 yanlışım çıkar benim :4:

Benim 2010 genel yetenekten 6 yanlışım vardı. hazırlanmamıştm tarh falan okumamıştım. başkada girmedm kpss e .

ilkdefa adam akıllı hazırlanıp gireceğim:18::18::18:

Back
X