2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kahrolası internet :1: kardeşine selamım falan yok :1::33:

çakal seni tabi google amcaya sor hemen :9::9:

kızlar ben yatıyorum iyi geceler hepiniziz kocamaaaaaaaan öpüyorum :29:yatayım arıtk beynim dinlensin :51:

:16:
allah rahatlık versin canım. kızlar bnde yatar. öpüyorum herkesi.

iyi geceelr kızlar yarın görüşürz bende mat çözcem yetti artık daynamıyorum :52::52:
öptüm sizleri tatlı rüyalar :16:

günaydın kızlar...
geceden kalma soru kalmış mı diye baktım ama pek bişi bulamadım..

Samsun 19 mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinde fareler birmilyon dolar değerindeki anjiyo cihazının kablosunu kemirerek kullanılmaz hâle getirdi.Mutfağın üstünde bulunan ünitede hizmet veren anjiyo cihazı kullanılmayınca Karadeniz'in dört bir yanından gelen insanlar mağdur oldu.

altı çizili yerlerden hangisinin yazımı yanlış :32:
qietcim canım bence bu sorunun cevabı yanlış. bir milyon ayrı yazılır hatta tüm sayılar ayrı yazılır.bence bu sorunun cevabı; Tıp Fakültesi'nde olmalı :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar...

qietcim canım bence bu sorunun cevabı yanlış. bir milyon ayrı yazılır hatta tüm sayılar ayrı yazılır.bence bu sorunun cevabı; Tıp Fakültesi'nde olmalı :26:

muhasebe kavramları bitirşk yazılrı diye biliyorum. bankadan alınan makbuslar falan.. söz konusu günlk para olunca falan

yaa bu yargının soruları çok mu basit bana miş öyle geliyor :41:
uuuf :52:

empty naber :3:

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın hatunlarrrr bugün konu çalışmıycm mat genel tekrar çözüceem ve dün çalıştığım paragraf sorularnı halledicem ama bana blli olmaz belki çarpanlara ayırmayı bitirebilirim:32::32:

günaydın kızlar...

muhasebe kavramları bitirşk yazılrı diye biliyorum. bankadan alınan makbuslar falan.. söz konusu günlk para olunca falan

kızlar bende tıp fakültesinde diye atladım ama birmilyonmuş :14: bi altındaki sorudada cevap ikibin :53::53:

Back
X