2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

çok güzel valla....tekrar tebrik ederim...:nazar:
pardon zencefil adamm derken..?:44:

ttalım kurabiye
Google Images
bunun gibi :1:
ama her zmanki gibi misafir geldi:47:
I.tbmm dönemi
iç politika
atatürk ilkeleri-inkılapları
atatürk dönemi türk dış politika
kızlarrrr bu konularıda bitirdim listeye ekleyiiin beniii..

inşallah bu formdakı tüm arkadaşarımız 90 alırız ....

tatlım ekledim :3:
amin amin ağzın bal yesin :16:

Son düzenleme:
kızlaar nerdesiniz?

bugün sözel çalışıcam. ilerleyen saatlerde belki gelirim.

Son düzenleme:
ben geldim kızlar:52:
çok yoğun bi günd
ya oturamadım bile ders başına :14:
okyonuscum bi kurabiye yaptım çok güzel valla benimkilerde ikinci postada yanıyolardı :52::52:

ben geldim kızlar:52:
çok yoğun bi günd
ya oturamadım bile ders başına :14:
okyonuscum bi kurabiye yaptım çok güzel valla benimkilerde ikinci postada yanıyolardı :52::52:

ah cnm nasıl özendimde yaptım bir görsen altları kömür gibi yanmış:5::5:çok yorgunum bugün ya neden bilmiyorum:7:sorularım var ekliycm biraz sonra buralardamısın gitme kal burda mat çözelim:13:bir 15 dk lık işim var gelicm hemen

ah cnm nasıl özendimde yaptım bir görsen altları kömür gibi yanmış:5::5:çok yorgunum bugün ya neden bilmiyorum:7:sorularım var ekliycm biraz sonra buralardamısın gitme kal burda mat çözelim:13:bir 15 dk lık işim var gelicm hemen

valla tatlım aynı özeni bende gösterdim ilk defa yaptım kurabiyeyi bi hamuru varmış yumuşamadı gitti parmak kası yaptım resmen :52::52:
yarın daha güzelini yaparsın :24:

burdayım can yaz sen sorularını :32:

bir elektirik devresidndeki üç farklı lamba 2/3,4/5,9/10 saat aralıklarla yanmaktadır.Bu üç lamba ilk kez pazartesi günü saat 13:00 de birlikte yandığına göre tekrar birlikte yandığına göre ,tekrar birlikte hangi gün ve saat kaçta yanar?

bir elektirik devresidndeki üç farklı lamba 2/3,4/5,9/10 saat aralıklarla yanmaktadır.Bu üç lamba ilk kez pazartesi günü saat 13:00 de birlikte yandığına göre tekrar birlikte yandığına göre ,tekrar birlikte hangi gün ve saat kaçta yanar?

çarşamba 13:00 da :44::44::44:

Back
X