heee bende dedim nasıl yani :44:
27 mi canım![]()
29 canım yine dört işlem hatası yaptın galiba :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heee bende dedim nasıl yani :44:
27 mi canım![]()
29 canım yine dört işlem hatası yaptın galiba :)
ben sonda ki 2 öğrenciyi görmüyom cevap 29 canım tamam![]()
bir sınıftaki öğrenciler sıralara 2'şer 2'şer otururlarsa 5 öğrenci ayakta kalıyor. 3'er3'er otururlarsa 2 sıra boş kalıyor ve bir sıraya 2 öğrenci oturuyor.
sınıf mevcudu kaç?
bunlar kalıp sorular ya ondan soru tipi dedim :)
o zaman bir tane daha geliyoor.
mum sorusu.
farklı maddelerden yapılmış boyları eşit 2 mumdan 1.si 6 saatte, 2.si 8 saatte tamamen yanıp bitmektedir.
ikisi aynı anda yakıldıktan kaç saat sonra birinin boyu diğerinin boyunun 3/2 katı olur?
ellerinizde öper kızlar.
34 desem şıklarda yoksa 12 den yana hakkımı kullanıyorum :26:
cevap 4 canım![]()
kızlar nolur dua edin sınavdada böle hata yapmıyım
buldum cnaım 4 cevap.ama bu mum sorusunuda ilk defa anlayarak yaptım valla![]()
çok teşekkür ederim canım. kızlar ben çıkıyorum Allah rahtlık versin.
yarın görüşürüz. tekrar sağol quietcimm.![]()
soru 2:
(a+2) ve (b-1) aralarında asal doğal sayılardır.
(a+2)/(b-1)=68/119 old. göre, a+b = ?
bu sorunun cevabı___10
üstteki sorunun cevabı da 30 mu?
bir de bu çoklu alıntıyı nasıl yapıyorsunuz ya beceremedim bir türlü
çoklu alıntıyı şöle yapıyosun cnm;bir de bu çoklu alıntıyı nasıl yapıyorsunuz ya beceremedim bir türlü
evet canım cevap 10bunu çözmüştüm sorun yok
ama diğer sorunun cevabını bilmiyorum (cevap anahtarı evde kaldı) ama 30 şıklarda yok.ben buna benzer yanımdaki kitabımdan bi soru sorayım sen bana anlat olur mu? :26: bunlar kalıp sorular ama ben yapamıyorum
![]()
soru:
boyutları 28m ve 35 m olan dikdörtgen şeklindeki bir bahçenin çevresine, köşelerine de dikmek koşuluyla eşit aralıklarla direkler dikilecektir.
buna göre en az kaç direğe ihtiyaç vardır ?
çoklu alıntıyı şöle yapıyosun cnm;
sağ altta alıntıyla cevaplanın hemen yanında bi artılı bi kutucukj var ona tıklarsan tıkladığın tüm cevapları alıntı yapmış olursun![]()
GÜNAYDIN KIZLAR
umarım erken kalkarsınız :44: bugünkü konum ebob, ekokanlamadığım konulardan bi tanesi
hemen bi soruyla bu tip soruların mantığını kapmak isterim sizlerden![]()
sorumuz şöyle;
boyutları 120m ve 150 m olan dikdörtgen biçimindeki bir arsa hiç parça artmayacak biçimde en büyük boyutlu kare biçiminde özdeş parsellere ayrılarak parsellerin köşelerine birer ağaç dikilmiştir.
buna göre kaç ağaç dikilmiştir ?:26: