kızlar ben temizlik yapmaya gidiyorum kociş nöbetçi evi temizleyim akşamda ders çalışırım yrn ugraşmayım temizlikle çarşıya fln çıkarızişim bittiğinde gelirim
merhaba canım güle güle canım :)
kolay gelsin
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben temizlik yapmaya gidiyorum kociş nöbetçi evi temizleyim akşamda ders çalışırım yrn ugraşmayım temizlikle çarşıya fln çıkarızişim bittiğinde gelirim
ııııı
cvp 42 canım..
bir soru daha;
boyutları 15m, 18m ve 24 m ola dikdörtgenler prizması şeklindeki bir deponun tamamı hiç boşluk kalmayacak şekilde eşit hacimli küp şeklindeki karton kutularla doldurulacaktır. en az kaç kutuya ihtiyaç vardır ?:26:
hayır canım cvp 240
son bi sorum daha ;
10 ve 15 ile tam bölünebilen 250 den küçük kaç tane pozitif tam sayı vardır ?![]()
240 canım bunun cevabı
ııı8 diyorum bu soruna da
Evet cnm
ıııBunun cvbı 32 miş:26:
kolay gelsin
günaydın kızlar.ben pek iyi değilim bi bakim dedim tekrar yatıcam grip oldum :2:
size iyi çalışmalar![]()
saol cnm yaptım temizliğimi geldim yoruldum yaa![]()
okyonuuuusss. nerdeesiiiinn? :)
geçmiş olsun quietcimbenim de başım dönüyor bugün ne hikmetse bende hasta olcam sanırım.. :2: iki gündür çok fena rüzgar var buralarda çarpıldım galiba
![]()
gçmiş olsun cnm dikkat et kendne bol bol meyve ye çabucak toparlan özletme kendini
99 buldum ben ama pek emin değilim:26:
geçmiş olsun canım.. allah şifa versin.. ..dikkat et kendine..
kızlar ben cok boşladım ders çalışmayı içimden gelmıyo naapabilirim ama azmetmem lazım :18:
kolay gelsin
keyifler yerinde :) Allah bozmasın![]()
haydiii bir soru geliyorrrr
1/|x+3|>2/7 eşitsizliğini sağlayan kaç tane x tamsayı değeri vardir?
7 midir canım?![]()
ben böyle buldum canım. işlemden eminim ama sayı bulmada hatam galiba :44: