• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

canım ya :):16:

fikir istersen resim falan koy yardımcı olurum :)

ee düğünü ne zaman düşünüyorsunuz?

saol canım benim :29:
valla 1 sene içinde olucakmış benimde bu akşam haberim oldu :26:
biz hep bi anda olsun istioduk zaten.söz nişan düğün arası çok olmasın diyoduk.herlda mayıs gibi nişan yaparız kasım aralıkta düğün :52: ay çok az zaman var :30:

saol canım benim :29:
valla 1 sene içinde olucakmış benimde bu akşam haberim oldu :26:
biz hep bi anda olsun istioduk zaten.söz nişan düğün arası çok olmasın diyoduk.herlda mayıs gibi nişan yaparız kasım aralıkta düğün :52: ay çok az zaman var :30:

inşallah her şey çok güzel olur canım =)

uzun süredir birlikteydiniz hralde.. Allah mutluluğunu hiç bozmasın ya naslda heycan vardır şimdi sende :16:

inşallah her şey çok güzel olur canım =)

uzun süredir birlikteydiniz hralde.. Allah mutluluğunu hiç bozmasın ya naslda heycan vardır şimdi sende :16:

bu ay sonunda 5 sene bitiyo canım :16::16:
2013 te olur diyoduk hep 2012 oldu birden ondan telaştayım :52:
ama ikeanın oda düzenleme programı çok işime yarıcak valla :52::52:
elimde metre dolaşmıcam en azından :9::9:

bu ay sonunda 5 sene bitiyo canım :16::16:
2013 te olur diyoduk hep 2012 oldu birden ondan telaştayım :52:
ama ikeanın oda düzenleme programı çok işime yarıcak valla :52::52:
elimde metre dolaşmıcam en azından :9::9:

ohh maşallah maşallah =) :16::nazar:

teknoloji artık gelişti :1:

canım sen işlerini halet bende yatayım artık.öpüyorum görüşürüz
:3::10:

günaydddııııınnnnnnn :62::62::62::62::62::62::62:

hafta sonu neler kaynatılmış öyle:52::52::52::52::52::52:

gelin gidenler var amanıınnnnn:52::52::52::52::52::32::32::32::32::32:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hayırlısı olsun

çoktan gelin olmuşlara da

allah hayırlı evlatlar nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:24::24::24::24::24:
tabi önce memurluk

günaydddııııınnnnnnn :62::62::62::62::62::62::62:

hafta sonu neler kaynatılmış öyle:52::52::52::52::52::52:

gelin gidenler var amanıınnnnn:52::52::52::52::52::32::32::32::32::32:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hayırlısı olsun

çoktan gelin olmuşlara da

allah hayırlı evlatlar nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:24::24::24::24::24:
tabi önce memurluk
AMİİİİN :16:

ooy ooy ooy maşallah empaty :nazar: bigün olsun bende böyle bi enerjiyle uyanabilcemmi yaa :26: :1: ççok uykuum var çoooook :50:

AMİİİİN :16:

ooy ooy ooy maşallah empaty :nazar: bigün olsun bende böyle bi enerjiyle uyanabilcemmi yaa :26: :1: ççok uykuum var çoooook :50:

:52::52::52::52::52::52:

sabah 6.30 ile 7.30 arasında uyanınca bu saate kadar çoktan ayılmış oluyorsun
ben de denklemlere giriş yaptım ama öyle mal misali bakınıyorum sorulara

benim kendimi toparlamam mart ayını bulurmuş gibi geliyor:53::53::53::53::53:

günaydın günaydın günaydın kızlar :52::52::52::52::52:
ben çok yorgunum rüyamda evimize eşya taşıyoduk :9::9::9:

bugün çok işim var kahvaltı yapmadım daha markete gidicem sonra of of :31:

çok soru çözün ama çözümlerinide yazın ben yokken inceliyim :34:

bide bugün eşya listesi çıkarcam ne var ne yok diye.bu telaşın içinde kpss ye çalışcam düşünün halimi :52::52::52::52:
yaptım olacak valla yeni sloganım :41::41::41::41:

arkadaşlar konuları bitirdikten sonra günde kaç soru çözebilyosunuz? acaba ben yavaş mı gidiyorum günde 100 soru çözerek:1:

arkadaşlar konuları bitirdikten sonra günde kaç soru çözebilyosunuz? acaba ben yavaş mı gidiyorum günde 100 soru çözerek:1:

canım testine göre değişir ki :26:
ben türkçeden 125 çözmüştüm.konu pekiştirme testiydi ama 4 konu falan vardı içinde :44:
ama günde 150 kesin yapalım artık kızlar :6::6:

yapacamm olacak...:46:
süperdi arkadaşımm bu slogan çok tuttu umarım sendede tutar tutacakta...valla :nazar::nazar:nazar değmesin hepinize...kendimi çook geriii hissettimçç:37:

ben en fazla 60 çözmüşümdür o da türkçeden:37::37::37::37::37::37::37:

yapacamm olacak...:46:
süperdi arkadaşımm bu slogan çok tuttu umarım sendede tutar tutacakta...valla :nazar::nazar:nazar değmesin hepinize...kendimi çook geriii hissettimçç:37:

ben baya çözdüm ya matta konu pekiştirme hız testleri bitti tbi belli konular yok :27::27:

bundan sonra uygun olanalr akşam olmayanlar sabahtan en az 50 soru çözüyo bildiğiniz konular olsun önemli değil.50 soru sözelde en fazla 40 dakkanızı sayısalda en fazla 60 dakkanızı alır :32:
demekki çözülebiliyo tamammıdır :41:
yılmak yok yola devam :10::10::10:

canım testine göre değişir ki :26:
ben türkçeden 125 çözmüştüm.konu pekiştirme testiydi ama 4 konu falan vardı içinde :44:
ama günde 150 kesin yapalım artık kızlar :6::6:

tatlım çok haklısın yapmak lazım ama ben mesela tarih bitti diyorum ama konuları çok çabuk unutuyorum tekrar etmeye başladığımda ise zaman kalmıyor soru çözmeye ne yapsam şaşırdım inan soru çözerek mi pekiştirsem anlamadım:15:

tatlım çok haklısın yapmak lazım ama ben mesela tarih bitti diyorum ama konuları çok çabuk unutuyorum tekrar etmeye başladığımda ise zaman kalmıyor soru çözmeye ne yapsam şaşırdım inan soru çözerek mi pekiştirsem anlamadım:15:

canım tarihte aynı şekilde benimde sorunum var.benim kullandığım soru bankasını son bölümü çözümlü konu tekrar.ben önce onu çözücem bakmadan sonra yanlışlarımın çözümü var zaten ordan kontrol edicem.sonra konu pekiştirme testlerini çözücem onuda şöle yapıcam.ben sözele yazarak çalıştım o yüzden onları önüme alıcam soruları o şekilde çözücem böylece notlarımda eksikler varsa onlarıda not edicem ufak ufak.hem tekrar olcak hem soru çözmüş olucam :6::7:

canım tarihte aynı şekilde benimde sorunum var.benim kullandığım soru bankasını son bölümü çözümlü konu tekrar.ben önce onu çözücem bakmadan sonra yanlışlarımın çözümü var zaten ordan kontrol edicem.sonra konu pekiştirme testlerini çözücem onuda şöle yapıcam.ben sözele yazarak çalıştım o yüzden onları önüme alıcam soruları o şekilde çözücem böylece notlarımda eksikler varsa onlarıda not edicem ufak ufak.hem tekrar olcak hem soru çözmüş olucam :6::7:

aslında buradan tarihin çok detaylı ve çabuk unutulan bir ders olduunu görüyoruz bende sadece bu unutma sorunu bende var zannediyordum :1: daha soru çözmek içinde çok zaman var sonuçta rahat rahat soru çözerek pekiştirmek bence de en iyisi:38:

Back
X