2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler yrn görüşürüzz öptüm kocamannnnnn:29::29::29:

günaydın :3:
dün yoktum çok hastaydım dinlendim evde.. bu grip beni öldürecek..:2: aksadı yine tüm program.:25: en az bi hafta hayır gelmez benden :50:

Son düzenleyen: Moderatör:
yahu ben bu dağları bayırları çayırları nasıl ezberleyeceğim:14::14::14::14::14:
ezber zor iş canım. harita üzerinde çalışırsan aklında kalıyor yine biraz. bide bazılarının kodlamaları var onlara bi çalış derim ben :34:
gribin çok uzun sürdü sanki bir doktora göründün mü?

önemli şeyler hafife almamak lazım!11

haklısın canım uzun sürdü. ve çok sık hasta oluyorum. daha bayramda böyle hasta olmuştum. benim bünye biraz zayıf. sevmiyorum kendimin bu halini..:50:
doktora da gittim ama yok işte bi de antalyadayım. soğuk bi memlekette olsam hepten ölcem ben valla :53: :5:

kaç saattir boş topik :47::47::47:

canım ben oran orantı çalışıyordum şimdi apartman ünüm varoraya gidicem akşam çözemediğim soruları yazıcam sze :32:ayda bir toplanılıyor bugün yan daireyiz:7:guittt nerelerdeki uğrmamaış hiç gülenkalpte yok :30::44:

günaydın :3:
dün yoktum çok hastaydım dinlendim evde.. bu grip beni öldürecek..:2: aksadı yine tüm program.:25: en az bi hafta hayır gelmez benden :50:

geçmiş olsun canım ya :43: iyileş bi an önce bol bol zencefil tüket :34:

yahu ben bu dağları bayırları çayırları nasıl ezberleyeceğim:14::14::14::14::14:

ya kodlara yapıcaksın canım ya daaaaaa
http://www.sosyalokulu.com/oyunlar.asp?goster=dos&id=173 :52::52::52::52::52::52:

günaydın kızlarrr:29::29:ugün oran orantıyı bitiricem inş.:13::32:

günaydın kızlar :3::3:

günaydın hanımlar gece geç yattım sabahta geç kalktım haliyle sonra evi falan derken anca fırsat buldum geldim dahada gitmem :47::52::52:

selam kızlar şu soruma bakar mısınız
bir kesrin payı, paydasının%x i ve paydası da
payının %ysi kadar artırılınca kesrin değeri değişmiyor.
buna göre kesrin karesi aşağıdakilerden hangisine eşittir?
çözümü var ama anlamadım

selam kızlar şu soruma bakar mısınız
bir kesrin payı, paydasının%x i ve paydası da
payının %ysi kadar artırılınca kesrin değeri değişmiyor.
buna göre kesrin karesi aşağıdakilerden hangisine eşittir?
çözümü var ama anlamadım

canım şıkları yazarmısın :53:

x/y mi canım

Son düzenleme:
evet arkadaşım x/y doğru cevap
anlatırmısın

canım açıklayarak yazdım karışık gelirse sor yine:34:
$SAM_3356.webp

teşekkür ederim canım eve gidince daha iyi incelerim.

birde ben çalışmaya başlamadım daha(hiçbir konuya)
nerden nasıl başlayayım önerilerinizi dikkate alcam

herkesin çalışma yöntemi farklıdır tabi ama
mat için temelin yoksa sayılardan başla soruları çözdükçe hız kazınırsın :34:
türkçe içinde çok zaman harcamana gerek yok zaten tv bile takip etsen yaparsın.analtım bozukluğu ordan çalış :9:
tarih içinde ilk konulardan başla özet çıkartarak git sonra sorulara geçince notlarla birilkte çöz önce sonra notlarsız çalış :34:

bide eğer ezberin yoksa ufak notları görebildiğin her yere as :51:

bi de bu ay işten çıkıp evde çaışmayı düşünüyorum.
inşallah yapabilirim.başarırız hepimiz.

iş hayatında zor oluyo gerçekten kpssye iyi bi şekilde çalışmak.bende son 1 ay kala işten çıkmıştım hep denem çözdüm ama ilk defa girdim denemk amaçlı 70 almıştım.şimdi evdeyim evde kurs yapıyorum kendime :24:

Back
X