2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

hyr cnm değil başka bir soru daha sorayım :7:

bugünkü yaşları toplamı 180 olan bir grup çocugun 3 yılönceki yaşlarının ortalaması 6 olduguna göre bu grupta kaç çock vardır?:13:
aslında dediğim 20 bu sorunu cevabıydı :1::1::1::1:
cvp 20 canım :32:

ne demek tatlım hadi soru sor :27::27::27:

bir miktar bilye 6,8,10 yaşlarındaki 3 çocuga yaşlarıyla orantılı olacak sekilde paylaştırılıyor.
en küçük çocuk en büyüğünden 24 tane az bilye aldıgına göre 3 kardeşe verilen toplam bilye sayısı nedir?buyur canım :42::42:

bir miktar bilye 6,8,10 yaşlarındaki 3 çocuga yaşlarıyla orantılı olacak sekilde paylaştırılıyor.
en küçük çocuk en büyüğünden 24 tane az bilye aldıgına göre 3 kardeşe verilen toplam bilye sayısı nedir?buyur canım :42::42:

144 :21::21::21:

Son düzenleme:

$SAM_3365.webp
:3:

bi tanede ben ekliyim :52:
bir bölme işleminde kalan bölümün 3 katı,bölen ise kalanın 2 katından fazladır.buna göre bölünen sayının en küçük pozitif değeri kaçtır :32:

Kızlar bir şey sorsam ?
Önlisanstan giricem sınava, şubatta başlayacak olan hızlandırılmış kursa gitsem nasıl olur ? Bi matematik ve tarih eksiğim var diğerlerini yapabilirim.
Kimisi daha iyi zaman kaybı olmaz diyor kimisi de sıkıştırılmış iyi olmaz diyor.
Kararsız kaldım :44:

Kızlar bir şey sorsam ?
Önlisanstan giricem sınava, şubatta başlayacak olan hızlandırılmış kursa gitsem nasıl olur ? Bi matematik ve tarih eksiğim var diğerlerini yapabilirim.
Kimisi daha iyi zaman kaybı olmaz diyor kimisi de sıkıştırılmış iyi olmaz diyor.
Kararsız kaldım :44:

şimdiden ders çalışıp normal derslere katılman daha iyi olur canım.sıkılaştırılmış gerçekten hızlı oluyo.kursların çoğu başladı.zaten ilk konular basit konular onlara kendin çalışırsın.normal kursa gitmen daha iyi :34:

şimdiden ders çalışıp normal derslere katılman daha iyi olur canım.sıkılaştırılmış gerçekten hızlı oluyo.kursların çoğu başladı.zaten ilk konular basit konular onlara kendin çalışırsın.normal kursa gitmen daha iyi :34:

Normal kursların kayıtları bitti diye biliyorum cnm ama onu da araştırırım. Teşekkür ederim :31:

Back
X