2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

günün ilk sorusu benden :32:

rakamları farklı 4 ile bölünebilen üç basamaklık en büyük sayı ile rakamları farklı 5 ile bölünebilen 3 basamaklı en küçük doğal sayının farkı kaçtır :32::32:

ben büyük olamı 8264 aldım küçüğüde 2846 aldım ondan çokmamış 0 almadım çift değil die:1:

evet işlem hatası yapmışım 879 9dan 1i çıkarmışım 7 bulmusum :60:

0 pozitif değil negatifte değil karıştırmışın fazla uyku yaramadı bize :27::27:
tatlım anlatırmısın ben sayıları bulamadım :26:

0 pozitif değil negatifte değil karıştırmışın fazla uyku yaramadı bize :27::27:
tatlım anlatırmısın ben sayıları bulamadım :26:

4 ile böülünen dediği için son iki rakamı 4ün katı olacak 984 verdim rakamları farklı olmasaydı 996 olcktı.
5ile bölünen en küçük 3 basamaklı sayımız 100 ama rakamlar farklı oldugu için 105 aldım

4ile bölüne 984
5ile bölünen 105 ise farklarıda 879:42::42:

günaydın tatlım. napiyosunuz diye bakmaya geldim.
:6:

günaydın kuzum bugn annem gelicek bana bir kaç gün kalıcak bende ortalığı topladım makinaya çamaşır attım biraz test çözeyim dedim 60 soru çözücemannem gelene kadar en az şart koydm kendime:32: sen nasılsın sen ailenle aynı şehirdemisin cnm

günaydın tatlım. napiyosunuz diye bakmaya geldim.
:6:

biz iyiyzde sen nasılsın asıl nasıl oldun bakalım :29:

4 ile böülünen dediği için son iki rakamı 4ün katı olacak 984 verdim rakamları farklı olmasaydı 996 olcktı.
5ile bölünen en küçük 3 basamaklı sayımız 100 ama rakamlar farklı oldugu için 105 aldım

4ile bölüne 984
5ile bölünen 105 ise farklarıda 879:42::42:

rezilliğimi göstermek istedim bi daha yapmıyım diye :17:
4 ile bölünen diyo ben onu 4 basamaklı ve 4e bölünen diye algılıyorum yaptığım işlemler buyrun kızlar kınayın beni :43:

$SAM_3368.webp

günaydın kuzum bugn annem gelicek bana bir kaç gün kalıcak bende ortalığı topladım makinaya çamaşır attım biraz test çözeyim dedim 60 soru çözücemannem gelene kadar en az şart koydm kendime:32: sen nasılsın sen ailenle aynı şehirdemisin cnm

ovv anne teftişe geliyor :52:

evet canım aynı şehir. sen değilsin galiba özlemişsindir şimdi :16:

Allah eksikliklerini göstermesin. cennet sahipleri onlar yaa
:29:

biz iyiyzde sen nasılsın asıl nasıl oldun bakalım :29:

rezilliğimi göstermek istedim bi daha yapmıyım diye :17:
4 ile bölünen diyo ben onu 4 basamaklı ve 4e bölünen diye algılıyorum yaptığım işlemler buyrun kızlar kınayın beni :43:

sıkma canını canım daha var sınava gör bak ösym bizi konuşacak :21::9:

daha iyiyim canım. ağrılarım var onlarda geçecek inşallah. ilaç kullanıyorum işte.

senin hazırlıklar nasıl gidiyo. [ayy ben sizin derse engel oldum :26:]

sıkma canını canım daha var sınava gör bak ösym bizi konuşacak :21::9:

daha iyiyim canım. ağrılarım var onlarda geçecek inşallah. ilaç kullanıyorum işte.

senin hazırlıklar nasıl gidiyo. [ayy ben sizin derse engel oldum :26:]

bol bol c vitamini al canım iyi ol havalar soğudu daha kötüleşme aman :29:
valla nasıl gitsin klasör hazırladım kendime gözüme ilişenlemrin resmini eklicem bilgisyara ordan seçim yapmak daha kolay yoksa sık kullanılanlar patlama yaşıcak bu gidişle :52::52:

haydi kızlar bir soru daha geliyor bu sorunun 2 cevabıda tutuyor bide siz bakın bakalım
x,y,z,t birbirinden farklı pozitif tam sayılar

x.y=z.t=48 olduguna göre x+y+z toplamı en çok kaçtır?

Back
X