- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
haydir bir soru daha geliyor
ardışık27 tane tam sayının toplamı -81 olduguna göre bu sayılardan en büyüğü nedir?
7 olabilme ihtimali :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ardışık27 tane tam sayının toplamı -81 olduguna göre bu sayılardan en büyüğü nedir?
kızlar spk sınavımı bitirdim ve geldimmm
Sizler nasılsınız bakalım
kızlar spk sınavımı bitirdim ve geldimmm
Sizler nasılsınız bakalım
canım 10 buldum bu sorunun cevabını :26:
Selam kızlarrr :) Yapılacak bir sürü ütü var ama ondan önce birazcık coğrafya çalışayım dedim. Nüfus ve yerleşme konusundayım, bu havada yapılacak en güzel şey ders çalışmak. Motivasyonum bugün çok yüksek, kaybetmeden dersin başına geçeyim :)
kızlar sorunun cevabı 9nasılsınız bakalım bizde annemle asure yaptık apartmana dağıtmaya gidicem şimdi
![]()
allah kabul etsin canım benim.
ben yorgunum sanki çalışmak istemiyorum hiç![]()
bendede bir uyku hali var yaa neden böyleyiz bugün biz 26 aralıkta taile gidiyoruz izmire yılbaşında orda olucaz ordanda burdura kayınvalidemi gidicez 10 gün çalışamıycmolmadı bir soru bankası götürücem yanımda:26:
kesin havalardan
canım hiç götürme kitap falan boşver yap güzelce tatilini sonra çalışırsın şimdiye kadar çalıştıklarını düşün![]()
götürmayim dimi kitap haklısın bir güzel gezip kafa dinleyim gelince tam gaz devam ederim çalışmayataile gitmeden bu yeni aldığım soru bankasındaki matı çalıştığım yere kadar bitireyim bari
denklemlereide çalışıp bitirip gidicm
ben yokken sizdeçok soru çözmeyin
![]()
hadi geçmiş olsun canım benim
iyi geçmiş sanırım öle hissediyorum![]()
hoşgeldin cnm nasıldı sınavın![]()
Sağolun kızlar
sınavım idare eder
zaten 4 derse çok sıkı çalışmıştım onlar iyiydi
ama diğer kalan 4 ders için aynısını söyleyemeyeceğim inanın çok zordu çook
geldim tatlım
mutlak değer ve ebob ekok sorma ama![]()