- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.706
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim kızlar kadıköyü altüst ettim
saabh 8den beri dışardayım valla ölüyom yorgunluktan
geldim şok oldum okyonus üslü yazıyo
ee ne var ne yok bakalım![]()
teşekkürler [SUP][/SUP]tatlımbir soru daha geliyor
4/2[SUP]1-x[/SUP]+2[SUP]x+1[/SUP]=64 olduguna göre x kaçtır?
hoşgeldin cnm merak ettim seni gezmelerdeydin demekya bu soruları çözemedim üzüldüm yaa öğrenememişim
![]()
günaydın hatuncuklar. bn türkçe ve tarh çalışıyorum şuan.
ocaktada mat ve coğ geçicem. aradada denemler çözüyorum aşağıdakilerine bakarmısın
Eki Görüntüle 310923
yarımcı olandan ALLAh razı olsun diyelim. gerçi herkesten ALLAH razı olsun
o sondaki soruyu çözemedim
çzödüklerini eklermisin..
bn hepsini çözdüm ama sonuç yanlış:)
ocaktada mat ve coğ geçicem. aradada denemler çözüyorum aşağıdakilerine bakarmısın
Eki Görüntüle 310923
günaydın kızlar :) sizlere sabah sabah bi soru sorayım hangi konudasınız bilemicem ama bunu yapamamıştım o yüzden herzamanki gibi sorumu araya sıkıştırıyorum
soru: Bir kutudaki cevizler ikişer ikişer, altışar altışar, dokuzar dokuzar sayıldığında her seferinde bir ceviz artıyor. Kutudaki ceviz sayısı 55ten az olduğuna göre bu kutuda en fazla kaç ceviz vardır
günaydın kızlar :) sizlere sabah sabah bi soru sorayım hangi konudasınız bilemicem ama bunu yapamamıştım o yüzden herzamanki gibi sorumu araya sıkıştırıyorum
soru: Bir kutudaki cevizler ikişer ikişer, altışar altışar, dokuzar dokuzar sayıldığında her seferinde bir ceviz artıyor. Kutudaki ceviz sayısı 55ten az olduğuna göre bu kutuda en fazla kaç ceviz vardır
9k+1=6k+1=2k+1
buradan yola çıkarak bölünebilme şartlarına göre düşündüm.
yani 2'ye 3'e ve 9'a bölünebilme kuralından cevabı 37 olarak buldum.
Ama tam da emin değilim.
saol canım:) anladım.. yabancı olmadıgım için anlaması kolay oldu:)tabi eklerim cnm ama biraz karışık olacak resim olarak ekleyemiyorum şu an anlarsın umarım
((1/(2/3))-1/2)^(-1) . ((1/2/3)-5/4)^(-1)
((3/2)-(1/2))^(-1) . ((3/2)-(5/4))^(-1)
(2/2)^(-1) . (1/4)^(-1) (üssü eksi 1 old için pay ile payda yer değiştirir)
1 . 4/1 = 4
diğer soru;
iki kare farkından yaptım
(0,62-0,42)x(0,62+0,42) / 0,1
(0,20 x 1,04) / 0,1 =2,08 çıkıyor
Eki Görüntüle 310923