2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

çok şükür çok iyiym tatlım. ilaçlar bitti sıra ödemlerde:32:

artııık derse dönüş yapıyorum.

dün gezmişsin okudum bende bugün gezdim
:21:

vakiit ders vakti :68:

gezdim valla canım çok iyi oldu 2 haftadır merkeze inmiyodum ya :27:
canım kkda yarışma var gördünmü aday olmuşun :52::52:

gezdim valla canım çok iyi oldu 2 haftadır merkeze inmiyodum ya :27:
canım kkda yarışma var gördünmü aday olmuşun :52::52:

çok iyi yapmışın canım. evet gördüm :) ama aday mıyım yoksa ece nin kendi düşüncesi olan oylama mı onu anlayamadım canım.

hoşgeldin cnm iyileştinmi :29:

çok şükür iyileştim canım =) sen nasılsın kocan yemek yapmıyo mu yemeye çıkarmıyo mu bu aralar :) sorunu bende quiet gibi buldum cevap ne?

çok iyi yapmışın canım. evet gördüm :) ama aday mıyım yoksa ece nin kendi düşüncesi olan oylama mı onu anlayamadım canım.

çok şükür iyileştim canım =) sen nasılsın kocan yemek yapmıyo mu yemeye çıkarmıyo mu bu aralar :) sorunu bende quiet gibi buldum cevap ne?

canım herkes özelden msj attı eceye falan kendi düşündüklerini yazmışlar ecede listeyi çıkardı şimdi ordan seçicez 28 inde açıklanıcakmış :52:

kocam bu sıra yemek yapmıyor nöbetçiydi dün hemde 3 gündür annem vardı annem yaptı sağolsun yedik afiyetle :56:

9k+1=6k+1=2k+1

buradan yola çıkarak bölünebilme şartlarına göre düşündüm.
yani 2'ye 3'e ve 9'a bölünebilme kuralından cevabı 37 olarak buldum.
Ama tam da emin değilim.

bende 55 ya da 37 olur. 55 den küçük dediği için 37 dir ;)

bu sorunun cevabını bende 37 buldum

kızlar geç kaldığım için üzgünüm cevap 37 idi tşk ederim:16:

$SAM_3412.webp

burdan sonrası yok canım sinir oldum :47::47:

Back
X