2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

olsun bak 1 hafta geçti gitti :34:
dayanışıcaz artık şekerim :29:

günaydın canım :16:

ben bugün yine yokum :14::14::14::14:
tam ders çalışcam market işi çıktı :47:
saat 4-5 gibi gelirim anca :14::14::14:

ne market işi kız o kadar saat marketi mi satın alcan :9:
yoksa orda mı çalışcan

günaydın kızlar dün temizlik yemegi halletim bugün derse yoğunlaşıcm hedefim 200 soru :27:120 mat 80 türkçe:51:

ne market işi kız o kadar saat marketi mi satın alcan :9:
yoksa orda mı çalışcan

yok canım ya ne çalışması :49:
ama galba marketi satın alıcam :60:
pazarda var bugün oraya gitcem market büyük alıcaklarımı alıcam sonra bidaha market servisi beklicem eve gelicem aldıklarımı yerleştiricem of ki ne of :31:
günaydın kızlar dün temizlik yemegi halletim bugün derse yoğunlaşıcm hedefim 200 soru :27:120 mat 80 türkçe:51:
ah keşke bende yoğunlaşsam :14:
bide alandan not çıkardım onları yazıcam bilgisayara ben çok işim var çok :31:
bugün sabahçıyım ben galba :53:

yok canım ya ne çalışması :49:
ama galba marketi satın alıcam :60:
pazarda var bugün oraya gitcem market büyük alıcaklarımı alıcam sonra bidaha market servisi beklicem eve gelicem aldıklarımı yerleştiricem of ki ne of :31:

ah keşke bende yoğunlaşsam :14:
bide alandan not çıkardım onları yazıcam bilgisayara ben çok işim var çok :31:
bugün sabahçıyım ben galba :53:

halledersin cnm ben perşembe günü 10 günlük tatile gidiyorum test kitabıda götürücm baklm zaman bulup çözerim inş.:52::52:dün gece bekledim seni soru çözeriz diye gelmdn bende 12de çıktım kitap okuyup uyudum :31:

halledersin cnm ben perşembe günü 10 günlük tatile gidiyorum test kitabıda götürücm baklm zaman bulup çözerim inş.:52::52:dün gece bekledim seni soru çözeriz diye gelmdn bende 12de çıktım kitap okuyup uyudum :31:

kafanı dinlersin biraz işte :52:
canım dün kitaba bi başladım 150 sayfa bitti :52: daha 200 sayfam var hadi şuı konu bitsin hadi bu bitsin derken saat 12buçuk olmuştu valla :50:giremedim o yüzden ama bugün marketten sonra burdayım :40:

kızlarrrrrrrrr hadi gelin artık bir sürü kesir sorum var:52::52: akşamda şimin okul v mesai arkadaşına gidicez oturmaya eşiyle tanışıcm geldiğimde burda olursunuz inş. çözeriz:31:

allahım bağımlılık yaptı topic bende :53:
mutfağı nasıl yerleştirdiğimi bilemedim :9::9:
tatlım burdayım 1 saat sor :34:
yemekten sonra gelirim bi daha anca 9 gibi :26:

birinin boyu diğerinin 2 katı olan iki mumdan uzun olanı 6 saatte kısa olanı 8 satte tamamen yanmaktadır.bu mumlar aynı anda yakıldıktan kaç saat sonra kalan kısımlarının boyları eşit olur?

Son düzenleme:
allahım bağımlılık yaptı topic bende :53:
mutfağı nasıl yerleştirdiğimi bilemedim :9::9:
tatlım burdayım 1 saat sor :34:
yemekten sonra gelirim bi daha anca 9 gibi :26:

bendede bağımlıklık yaptı:1:

bende tahminen 10 10buçuk gibi gelirim şimdi sorayım bir kaçını gezmeye gidince aklım burda kalması:60:

birinin boyu diğerinin 2 katı olan iki mumdan uzun olanı 6 saatte kısa olanı 8 satte tamamen yanmaktadır.bu mumlar aynı anda yakıldıktan kaç saat sonra kalan kısımlarının boyları eşit olur?

2 saat 24 dakika gibi garip bişey buldum :30:

bendede bağımlıklık yaptı:1:

bende tahminen 10 10buçuk gibi gelirim şimdi sorayım bir kaçını gezmeye gidince aklım burda kalması:60:

bizim kendimizi eve kapamamız lazım valla gezme tozma diyince yatıyo ders çalışmak.bak gitmeseydim belki 200 soru çözücektim :47:

başka bir soru daha sorayım

demir cubugun bir ucundan 3/7 si kesiliyor.diğer ucundanda kalanın 2/5 i kesiliyor.Çubugun orta noktası ilk durmua göre 2 cm kaydığına göre ilk durumda çubugun uzunluğu kaç cm dir?

bizim kendimizi eve kapamamız lazım valla gezme tozma diyince yatıyo ders çalışmak.bak gitmeseydim belki 200 soru çözücektim :47:

bir ara bize çok misafir geliyordun şimdi biz gidiyoruz 10günde tatile çıkıcaz dönünce tam gaz çalışıcm:51:başka türlü olmuyck sıkı bir progrm yapmamız lazım

demir cubugun bir ucundan 3/7 si kesiliyor.diğer ucundanda kalanın 2/5 i kesiliyor.Çubugun orta noktası ilk durmua göre 2 cm kaydığına göre ilk durumda çubugun uzunluğu kaç cm dir?

tatlım 70 buldum ama bi bak bakalım :21:

hyr cnm değil 4.8miş

canım iki sorunun da cevabını çok merak ettim bu çubuklu soruları sevmiyorum ya :( nasıl çözdünüzü anlatın kızlar takip edicem

gününüz aydın olsun genç hanımlar ve kendini genç hissedenler :118::118::118:

1 saate burdayım bugün günlerden kpss :9::9::9:

Back
X