2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

o zaman saat sınırlaması yapmayalım canım kaç saatte ne kadr çözdüklerini yazsın herkes doğru orantıdan buluruz ne kadar verimli çözüldüğünü :52::52::52:
eski buluşma saatimiz 8de burdayız :7:

öyle mi yapalım. bak birazdan soru çözmekten de vazgeçicez git gide gevşedi kurallar :):1:

o zaman saat sınırlaması yapmayalım canım kaç saatte ne kadr çözdüklerini yazsın herkes doğru orantıdan buluruz ne kadar verimli çözüldüğünü :52::52::52:
eski buluşma saatimiz 8de burdayız :7:

Kızlar ya ben gelir gelmez oyunbozan gibi olmasın ama yarın yılbaşıl gecesi biliyorsunuz değil mi ? :52: :52: :52:

En zorlandığım iki ders işte tarih ve vatandaşlık . . . ÖZELLİKLE DE TARİH . . . ALLAH yardımcımız olsun.
Ağustostan beri çalışıyorsan bu baya iyi hatta süper inşallah emeklerinin karşılığını dilediğin biçimde alırsın . . .

canım 2011 sınavında denem çözdüm 2 ay 70 aldım gk gyten inşallah bu hızla iyi gider :32:

öyle mi yapalım. bak birazdan soru çözmekten de vazgeçicez git gide gevşedi kurallar :):1:

Kızlar ya ben gelir gelmez oyunbozan gibi olmasın ama yarın yılbaşıl gecesi biliyorsunuz değil mi ? :52: :52: :52:

ben unuttum valla yılbaşını :1::1: kpssyle bozdum artık aklıma gelmedi valla :1:
o zman şöle yapalım 8 yerine 5-6 gibi burdayız hem haftasonu.bende hazırlık yaparım akşama biraz pasta falan :51:

gulenkalpçim yok oyunbozanlık :47::47:

KPSS mağdurlarına tatil yok :) yılbaşıda neymiş :57::1:

Haklısın canım yarın zaten ilk dersime gideceğim bende dershaneye fakat akşam için organizasyon olacak o nedenle yarın akşam uğrayamayabilirim . . .

canım 2011 sınavında denem çözdüm 2 ay 70 aldım gk gyten inşallah bu hızla iyi gider :32:

ben unuttum valla yılbaşını :1::1: kpssyle bozdum artık aklıma gelmedi valla :1:
o zman şöle yapalım 8 yerine 5-6 gibi burdayız hem haftasonu.bende hazırlık yaparım akşama biraz pasta falan :51:

gulenkalpçim yok oyunbozanlık :47::47:

2012 bizim atanacağımız yıl olacak inşallah kızlar o nedenle kendisini kutlamayla karşılamaya değer bence . . .
:24: :21::16: :129:

Haklısın canım yarın zaten ilk dersime gideceğim bende dershaneye fakat akşam için organizasyon olacak o nedenle yarın akşam uğrayamayabilirim . . .

2012 bizim atanacağımız yıl olacak inşallah kızlar o nedenle kendisini kutlamayla karşılamaya değer bence . . .
:24: :21::16: :129:

bak bak nasılda can alıcı konuşuyo :23::23::23::23:
valla ben sabahtanda olsa çalışcam :6:

evet okudum qucum soru çözme yarışması di mi ?

evet canım bazı arkadaşlar sermiş kendini gaza getirmek lazım :23::23: not o kendini biliyo :60:
o yüzden ne kadar saatte kaç soru çözdük onu karşılaştıralım dedik çözemediklerimizi ve yanlışları burda cevaplarız :32:

Son düzenleme:
evet canım bazı arkadaşlar sermiş kendini gaza getirmek lazım :23::23: not o kendini biliyo :60:
o yüzden ne kadar saatte kaç soru çözdük onu karşılaştıralım dedik çözemediklerimi ve yanlışları burda cevaplarız :32:

Çok motive edici ve bir o kadar da faydalı bir fikir olmuş . . . Henüz yolun başında sayılırım bu ve benzeri ataklarda her zaman birlikte yol almak üzere . . .
Hoşçakalın . . . :54:

Çok motive edici ve bir o kadar da faydalı bir fikir olmuş . . . Henüz yolun başında sayılırım bu ve benzeri ataklarda her zaman birlikte yol almak üzere . . .
Hoşçakalın . . . :54:

ilk konularda bi sürü kaynak ve soru var onalrdan bakarsın canım sende :34:

cnm çok sağol.
biraz karışık geldi alan dersleri ile ilgili kısım. sıkı çalışmak gerekiyor.ben daha hiç başlamadım.sanırım gk gy e girsem daha iyi olucak birde ing. e. :18:

alan zordur ve temmuzda alandan girmeyi düşünüyosan az biraz geç kalmış oluyosun :31:
ben ocakta başlamıştım alan için iktisatın birazını bitirebildim :26:

arkadaşlar ben kpss ye çalışmaya başladım bugün fakat aklıma takılan birşey var.2010 da sınava girmiştim.2010 da aldığım puan ile bu yıl başvuru yapabilirmiyim?

arkadaşlar ben kpss ye çalışmaya başladım bugün fakat aklıma takılan birşey var.2010 da sınava girmiştim.2010 da aldığım puan ile bu yıl başvuru yapabilirmiyim?

canım puanını geçerlilik tarihi sınav tarihinden itibaren 2 yıldır :34:

Back
X