Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ihtiyaç yayınlarından tükçeyleee başlamışş bulunmaktayımmmm:26:
hayırlı olsun banaaa![]()
x+11/x+1 kesrini tam sayılı yapan kaç tane x tam sayısı vardır?
not:bu tip sorularda deneyerek mi buluyoruz kısa yolu varsa yazarmısınız...cevap =8 ben buldumdaa bide sizden görsem iyi olacak...![]()
89!-1 bu tarz sorularda sondan kaç basamak 9 dur diye sorar bulduğun sonuçtan 1 çıkartıp cevabı yazıcaksın canım132! sayısının sondan kaç basamağı sıfırdır?
bu tarz sorularda 132/5 yapıyoruz kalanları topluyoruz sonuç 32 çıkıyorda...bu bir kuralmıdır...bazen 89!-1 gibi sorularda oluyor..onlarda da aynı kural geçerli mi arkadaşlar...
canım çokta haklı sayılmazsın.devlet memurluğuna lise mezunlarıda alınıyo o zman onlarda alınmasın.sağlık bakanlığı lise mezunu aldı ama sağlık meslekten mezunları aldı.teknikerim demişin sanırım önlisans olduğun için tekniersin.o zaman senin mantığına göre seni değil önce beni almaları lazım ben hem örgün lisans bitirdim hem önlisans bitirdim ayrı ayrı.sen lise mezunundan kıdemliysen bende senden kıdemli oluyorum.
bence bu şekilde düşünme hiç.
bi arkadaş daha varı 40 puanla memur aldı devlet diye baya bi sinirlenmiş.ve bunu altında torpil var başka bişey değil dedi.ama alını kadrı belli.yıl içinde mezun olunan kişi sayısı belli tabi düşük alıcak.öğretmenlik okumayı herkes en kolay yol olarak görüyo.bi tanıdığım çok düşük sayısal puan aldı ve şu an uşak matematikte.artık formasyonda veriliyo.hiç bi deneyimi olmadan öğretmenlik yapmak isticek.atanamayınca düzene sayıp sövücek.önce kendimize bakmamız lazım bence.
okunulan bölümleri herkes kendi seçiyo.seçmeyenlerde hadi diplomama olsun bari diyolar ama iş o değil okurken ben daha naparım demek.yani yine iş bizde bitiyo![]()
ben sağlık meslek lisesi mezunları düz lise mezunlarını bir tutmuyorum o zaman devlet öğretmenine güvenemiyor ki 85 le almıyor ama sağlıkçısına çok güveniyor 50 ile alıyor...... düz lise mezunu sekreter oluyor memur falan oluyor neyse de benim anlatmak istediğim gıda teknikeri olarak hem bölümü açıyor hem devlete alım yapmıyor hem kpss de 25 bölümden fazla seçim yapma hakkı vermiyor çünkü kpss de benim önüme seçim yapabilmem için sadece 25 bölüm verdiler bunlardan 15 ini tercih edebiliyorum 15te alınan kişi sayısı 1 ya da iki ben 85 te de alsam yerleşemezdim... okuduğum bölüm normalde çok güzel bi bölümdü ama yine bitiren devlet oldu ( ki ben devleti kötülemiyorum çünkü siyasi görüşüm yine onlardan yana )... Allah herkes in gönlüne göre versin sen benden üstün olabilirsin lafım yok ama düzende k.bakma da gerçekten yanlış olan bişeyler var benim torpilli dediklerim hava civa değil kafadan atmıyorum tanıdığım insanlar ve açıkca söylüyorlar şu kişi akrabam bundan dolayı alındım kul hakkı onlarda kalsın tabiki bu dünyası cennet olur ya da olmaz ama sonuçta devlette bi yerler bi şeylerde eksiklik var
sular seller gibi gidicek bak gör
hayırlı olsun şekerim![]()
154.4üzeri x sayısının pozitif tam sayı bölenlerinin sayısı 40'tır.Buna göre x kaçtır?cevap=4
A=36.10 üzeri n sayısının 1 ve kendisi hariç 208 tane tam sayı böleni vardır.Buna göre A sayısı kaç basamaklıdır?
cevap:6
36 yı çarpanlarına ayırdığımızda 2[SUP]2[/SUP].3[SUP]2[/SUP] eder
10[SUP]n[/SUP] ise 2[SUP]n[/SUP].5[SUP]n[/SUP] olur
sonuçta 2[SUP]2+n[/SUP].3[SUP]2[/SUP].5[SUP]n[/SUP] olur tam sayı bölenleri kendisini ve 1 i dahil ettiğimizde 210 tanedir
formülü uygularsak
2.(3+n).3.(n+1)=210
(3+n).(n+1)=35
burdan n=4 yani 36.10[SUP]4[/SUP] bizim aradığımız sayı bu durumda A=360000 sayımız 6 basamaklıdır
tamsayı bölenlerinden çözüyim dedim işlem hatası yaptım yine
saol tatlım![]()
eee kızlar soru falan yok mu![]()
kızlar önlisans muhasebe mezunuyum bu sene iyice hazırlanmak istıyorum umut varmı:26::26:
canım tabiki çalışırsan var
KPSS 2011/1 Yerleştirme Sonuçları Taban ve Tavan Puan Sorgulama Motoru
bu siteden önlisans bölümüne 3173 yazıp aratırsan önlisans muhabese mezunlarının atamalardaki taban ve tavan puanlarını görürsün.aynı yerden 3001 aratırsan herhangi önlisans mezunu kodudur.yine tercih edebileceiğin yerlerin puanlarını görürsün![]()